Se hvor meget bedre 'Observer' ser ud på PS5 og Xbox Series X

Se hvor meget bedre 'Observer' ser ud på PS5 og Xbox Series X

22. august 2020 0 Af Mathias
  • Psykologisk horror-spil Observatør: System Redux kommer til PS5 og Xbox Series X dette efterår.
  • Observatør: System Redux blev først annonceret tilbage i april, men denne uge delte udvikleren en video, der viser, hvor meget grafikken er forbedret på de nye konsoller.
  • Observer oprindeligt lanceret på PS4, Xbox One og PC i 2017.

Der er stadig masser af, at Sony og Microsoft endnu ikke har fortalt os om deres næste generations konsoller, der kommer ud i denne feriesæson, men hvad vi ved, er, at spilene på PS5 og Xbox Series X ser utrolige ud. Begge virksomheder har givet os et glimt af flere spil under udvikling til deres konsoller ved virtuelle begivenheder, men måske er den mest imponerende demo, vi har set endnu, faktisk et indie-spil, der bliver omdannet til næste gener.

For tre år siden frigav Bloober Team en psykologisk horror-spil til PS4, Xbox One og PC kaldet Observer . Anmeldelserne var generelt positive, men spillet var ikke et massivt hit. Overraskende meddelte udvikleren tilbage i april, at den ville genindspille spillet til PS5 og Xbox Series X, og tirsdag offentliggjorde GameSpot en video, der viser, hvor meget det visuelle er blevet forbedret på de nye konsoller.

Artiklen forsætter under annoncen

Dette er ikke første gang, vi har set spil i aktion på den nye hardware, men det er første gang, teamet har foretaget en direkte sammenligning af det visuelle på PS4 og Xbox One med dem på PS5 og Xbox Series X. Bloober Team belysningskunstner Tomasz Bentkowski forklarer nogle af fordelene at arbejde på den nye hardware, såsom 4K-strukturer og specialeffekter som røg, tåge og regn, der har gjort det muligt for teamet at skabe en mere fordybende verden. Fremskridtene inden for belysningsteknologi gør det også lettere for holdet at pege spilleren i den rigtige retning:

Læs også  Du kan endelig købe en telefon med et under-display kamera

Selvom videoen kun er et par minutter lang, kan du se, hvor meget arbejde der er gået i Observatør: System Redux , fra de opgraderede miljøer til den humørige belysning til de helt nye karaktermodeller, som Bentkowski siger, blev oprettet fra bunden til genindspilningen. Uanset om du spillede Observer, da den først lanceres, ser det ud til at System Redux vil være et helt nyt spil, i det mindste når det kommer til grafikken, skønt Bloober Team bemærker at System Redux også vil have “udvidet gameplay og helt nyt historieindhold.”

Artiklen forsætter under annoncen

Startopstillingen af spil til PS5 og Xbox Series X vil tilsyneladende være temmelig tynd dette efterår, men Observer: System Redux er planlagt at lancere inden udgangen af 2020, og forhåbentlig vil give os en forsmag på, hvad konsollerne er i stand til, inden frigørelsesplanen henter sig tilbage i hele 2021.