Se en ny Nintendo Direct Mini lige her mandag morgen

Se en ny Nintendo Direct Mini lige her mandag morgen

22. juli 2020 0 Af Mathias
  • Den første Nintendo Direct Mini: Partner Showcase debuterer på Nintendos YouTube-kanal mandag.
  • ) Denne Nintendo Direct vil fokusere på kommende Nintendo Switch-spil fra tredjepartsstudier, der allerede er annonceret, så forvent ikke nogen større afsløringer.
  • Nogle af de spil, der muligvis ser ud, inkluderer No More Heroes 3 , Apex Legends , Bayonetta 3 , Modigt 2 , Doom Eternal og Shin Megami Tensei 5 .

Mens Sony og Microsoft dominerer overskrifter forud for de forestående udgivelser af deres næste- genkonsoller, Nintendo har været mistænksomt stille. Lanceringen af ​​ Paper Mario: The Origami King er stort set alt, hvad Switch-ejere har været nødt til at se frem til de sidste par måneder, og skønt reaktionen på spillet har været positivt, der er i øjeblikket ingen andre større kommende førstepartititler, der er blevet annonceret for 2020. Heldigvis deler Nintendo endelig nogle nyheder mandag morgen, når det offentliggør sin seneste Nintendo Direct-præsentation.

Mandag kl. 7 PT / 10 am ET, den første Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, streamer på virksomhedens YouTube-kanal. Præsentationen vil fokusere på titler fra Nintendos udviklings- og publiceringspartnere, og denne rate vil have “et par opdateringer om tidligere annoncerede spil til Nintendo Switch.”

OPDATERING: Videoen er nu integreret øverst på siden.

Artiklen forsætter under annoncen

Tidligere har Nintendo Direct live-streams enten vist en række kommende første parts og tredjeparts titler eller har fokuseret på indie-spil, der udvikles til Switch. Dette er første gang, at en hel præsentation udelukkende er fokuseret på større tredjepartsudgivelser, så forvent ikke at se Mario, Link eller Kirby.

Som sædvanligt bød Nintendo ikke antydninger til, hvilke specifikke spil der ville være med i denne præsentation, men der er et antal titler, der blev annonceret for Switch i de sidste flere måneder, der stadig er har ikke udgivelsesdatoer, inklusive Doom Eternal , No More Heroes 3 , Modigt standard 2 og Shin Megami Tensei 5 . Et hvilket som helst af eller alle disse spil kan optræde i løbet af strømmen, som skulle vare cirka ti minutter.

Læs også  Nintendo Direct Mini-opsummering: 9 nye spil kommer til Nintendo Switch
Artiklen forsætter under annoncen

Nintendos beskrivelse gør det meget klart, at vi ikke vil se nogen spil udviklet af Nintendo på mandag. Rygter om nye 3D Super Mario -spil remakes og remasters har svævet rundt i flere måneder, og der var endda en lækage i denne weekend om en Nintendo Direct på mandag, hvor Nintendo annoncerede en Super Mario 3D World Deluxe og Super Mario All-Stars 2 . De fik datoen korrekt, men de tog fejl af indholdet af præsentationen. Ikke desto mindre har Nintendo offentliggjort flere direkte strømme inden for en uge eller to af hinanden tidligere, så måske er et mere omfattende udstillingsvindue lige rundt om hjørnet.

Uanset hvilke detaljer, Nintendo Direct Mini vil være en velkommen oase for switchejere efter vandring gennem ørkenen uden nogen reelle nyheder i måneder. Vi integrerer videoen ovenfor, så snart den går live.

Artiklen forsætter under annoncen