Se Apples store pressekonference live lige her, lige nu

Se Apples store pressekonference live lige her, lige nu

12. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Apple er vært for sin tredje hardware afslørede begivenhed i efteråret tirsdag den 10. november kl. ET.
  • Apple forventes at afsløre de første Mac-computere, der drives af sine egne ARM-baserede chips, og vi skal få en pris og frigive dato for mindst to nye MacBooks.
  • Virksomheden har muligvis også nogle overraskelser i vente, såsom AirTags eller AirPods Studio.

For tredje måned i træk er Apple vært for en virtuel begivenhed fra sin Apple Park-campus i Cupertino for at annoncere ny hardware. I september blev vi introduceret til Apple Watch Series 6 og nye iPad-modeller. I oktober debuterede iPhone 12 og iPhone 12 Pro. Og nu i november forventer vi at lære mere om de første Mac’er, der vil blive drevet af Apples egne ARM-baserede chips snarere end dem fra en tredjepart.

Apple bekræftede, at det ville gå videre fra Intel og designe sine egne chips til bærbare og stationære computere tilbage i juni i løbet af Verdensomspændende udviklerkonference. På det tidspunkt sagde Apple også, at den første Mac med Apple-silicium ville blive sendt inden udgangen af 2020, og i betragtning af tagline for denne november-begivenhed (“En ting mere”) synes det rimeligt at antage, at dette er Apples sidste mulighed i år at afgive store meddelelser.

Apples sidste virtuelle begivenhed i 2020 begynder kl. 10 PT / 13:00 ET tirsdag 10. november

Artiklen forsætter under annoncen
Gå ikke glip af : Dagens bedste tilbud: NIOSH N95-masker, $ 99 smart TV, $ 194 AirPods Pro, $ 5 smarte stik, Øjeblikkelig Pot Black Friday salg, mere

”Fra begyndelsen har Mac’en altid taget store ændringer i brug for at være på forkant med personlig computing. I dag annoncerer vi vores overgang til Apple-silicium, hvilket gør dette til en historisk dag for Mac, ”sagde administrerende direktør Tim Cook i juni. ”Med sine kraftfulde funktioner og brancheførende ydelse gør Apple silicium Mac’en stærkere og mere kapabel end nogensinde. Jeg har aldrig været mere begejstret for Macens fremtid. ”

Læs også  Hurtigopladningsteknologi er 20 minutter om at oplade en typisk smartphone

Artiklen forsætter under annoncen

(

Ikke overraskende har Apple ikke sagt noget specifikt om, hvad det planlægger at annoncere forud for begivenheden, men ifølge Bloombergs Mark Gurman, Apple og dets leverandører øger produktionen af tre nye MacBooks med Apple-processorer: en 13-tommer MacBook Pro, en 16 -inch MacBook Pro og en 13-tommer MacBook Air.

Mindst to af disse bærbare computere forventes afsløret under begivenheden denne tirsdag , og Gurmans kilder hævder, at de to 13-tommer modeller er længere fremme i produktionen end 16-tommer MacBook Pro. Vi bør ikke forvente nogen væsentlige designændringer – interne ændringer vil være fokus for disse nye produkter.

Artiklen forsætter under annoncen

Når vi taler om disse ændringer, Apple-fremstillet chips inden for de første nye computere vil være baseret på A14-processoren, der driver de nyeste iPhone- og iPad-enheder. GPU og maskinlæringschips bliver også lavet af Apple, og i løbet af de næste to år vil Apple helt skifte væk fra Intel.

Endelig synes det sandsynligt, at macOS Big Sur får en endelig udgivelsesdato under begivenheden i dag efter at have været i beta i flere måneder. Der er også en ikke-nul chance for, at Apple giver os vores første kig på AirTags-sikkerhedssporere eller nye AirPods, men det er klart, at Apple-silicium bliver stjernen i showet tirsdag.

Artiklen forsætter under annoncen