Samsungs Galaxy Note 20-pris er måske meget lavere, end du troede

Samsungs Galaxy Note 20-pris er måske meget lavere, end du troede

25. juli 2020 0 Af Mathias
  • Prisen på Galaxy Note 20 kan være meget lavere end forventet, det ser ud til at en massiv speclækage indikerer.
  • Både Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra vil dele flere design- og hardwarefunktioner, men Ultra vil tilbyde den bedre flagskibspakke.
  • Der er ganske mange forskelle mellem Note 20 og Note 20 Ultra, hvad angår skærmens ydeevne, opbevaring og RAM, kamera og endda 5G-forbindelse.

Samsungs enorme gamble Galaxy S20 betalte sig ikke. Alle tre Galaxy S20-modeller tilbyder avancerede specifikationer og er betydelige opgraderinger i forhold til deres forgængere. Men den billigste starter ved $ 999. Det er bare for dyrt til et Android-flagskib, især i en verden, hvor den mest populære telefon er en iPhone, der starter ved $ 699. Dertil kommer de økonomiske vanskeligheder, der fulgte med den nye coronavirus-pandemi, og $ 999 S20 er et endnu hårdere salg. Samsung lancerede adskillige kampagner i de seneste måneder og tilbyder øjeblikkelige rabatter på håndsættet samt nye købsindstillinger, der kan få telefonen til at virke mere overkommelig. Men skaden var allerede gjort.

Samsung ser ud til at have fået notatet. At starte en $ 999-telefon er for risikabelt i det aktuelle landskab. Ikke engang Apple var i stand til at slippe af sted med dyre iPhones. Derfor viste den mere overkommelige iPhone XR og iPhone 11 sig at være de bedste sælgere i deres generationer. En massiv lækage indikerer, at Note 20 vil være meget billigere end Note 20 Ultra, og at den kunne være meget mere overkommelig, end vi oprindeligt troede.

Artiklen forsætter under annoncen

Note 20 og Note 20 Ultra vil ikke være identiske telefoner, når det kommer til hardware. Den tyske blog WinFuture fik sine hænder på specs ark til begge håndsæt, og afslørede alle de betydelige forskelle mellem dem, som angiv, at note 20 vil være meget mere overkommelig end Ultra.

Læs også  Dette gennembrud af Samsung-hukommelse kan give Galaxy S en fordel i forhold til iPhone

Galaxy Note 20 Ultralækage viser design og farveindstillinger (Mystic Bronze og Mystic Black).

Telefonerne deler stadig et par standardspecifikationer imellem dem, inklusive den samme Exynos 990-processor (eller Snapdragon 865, afhængigt af marked), 256 GB basishukommelse, 10 megapixel foran -afstandskamera, 8K videooptagelse på det primære kamera, op til 5G-forbindelse, Dual SIM- og eSIM-support, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi 6, USB-C, fingeraftrykssensor på skærmen, IP 68-klassificering og hurtig opladning teknologi og trådløs opladning.

Artiklen forsætter under annoncen

Begge telefoner leveres med Android 10 om bord, hvor Samsung One UI kører ovenpå. Og begge enheder understøtter Project xCloud-spilstreaming, der giver dig mulighed for at køre Xbox-spil på håndsæt direkte fra Microsofts sky.

Men Note 20 Ultra har den bedre hardware. Ultra har en større 6,9-tommer dynamisk AMOLED Infinity-skærm, der understøtter 120Hz opdateringsfrekvens og har Gorilla Glass 7-glas ovenpå. Note 20’s skærm måler kun 6,7 tommer, og den er af Super AMOLED-sorten, der håndterer kun 60Hz opdateringsfrekvens. Note 20’s opløsning er 3200 x 1440 sammenlignet med kun 2400 x 1080 for Note 20.

Galaxy Note 20 lække viser design og farveindstillinger (bronze og grå).

Artiklen forsætter under annoncen

Note 20’s skærm er flad, og den nederste ramme er lidt større, bemærker rapporten. Ultra har krumningskanter på linje med sine forgængere. Mere om det er en påstand om, at Note 20’s bagpanel er fremstillet af plast snarere end glas, som det er tilfældet for Ultra og alle andre Samsung-flagskibe.

Ultra leveres med 12 GB RAM, 4 GB hukommelse mere end Note 20 og får både en 512 GB mulighed og microSD support. Den almindelige note 20 kommer i en enkelt 8 GB / 256 GB-konfiguration, der ikke får udvidelig lagerplads.

På kameraets front kan selfie-cam muligvis være ens, men hver telefon pakker en unik triple-lens-shooter på bagsiden. Note 20 Ultra har et 108-megapixel-hovedkamera (f / 1,8-blænde), 12-megapixel ultra-wide-kamera (f / 2,2), 12-megapixel kamera (f / 3,0) med 5x optisk zoom. Kamerasystemet understøtter zoom på op til 50x og inkluderer laser autofokus.

Læs også  Galaxy Note 20 og Galaxy Z Fold 2 har en officiel lanceringsdato

Note 20 har et 12-megapixel primært kamera (f / 1.8) , 12-megapixel ultravidvinkellinser (f / 2.2) og 64-megapixel-teleobjektiv (f / 2.0) med 3x optisk zoom. Telefonens “Space Zoom” -funktion maksimerer ved 30x.

Artiklen forsætter under annoncen

Note 20 Ultra har et lidt større batteri ved 4.500 mAh, hvilket er 200 mAh større end Note 20.

Note 20 Ultra har også en bedre S Pen-pennen, som vil tilbyde en lidt hurtigere respons, sammenlignet med 9 ms til 26ms for Note 20.

Endelig vil Note 20 Ultra kun være tilgængelig i en 5G-version, mens Note 20 også sendes i 4G-kun indstillinger.

Den gode nyhed i alt dette er, at Note 20 helt sikkert vil være billigere end Ultra. Hvor lavt er Samsung villig til at gå, når det kommer til pris? Vi bliver nødt til at vente til lanceringen af ​​5. august for at vide det med sikkerhed.

Artiklen forsætter under annoncen