Samsungs første multi-foldbare enhed kommer måske hurtigere end forventet

Samsungs første multi-foldbare enhed kommer måske hurtigere end forventet

5. september 2021 Slået fra Af Mathias

Galaxy Z Fold 3 og Flip 3 klarer sig godt, men Samsung har allerede nu andre endnu mere eksperimentelle foldbare enheder på vej. For blot et par dage siden fik vi at vide, at Samsungs 17-tommer foldbare bærbare computer, som virksomheden teasede tilbage i maj, måske viser sig at være et reelt produkt. En insider lækkede Galaxy Book Fold 17’s produktnavn. Dette fund tyder på, at Samsung allerede arbejder på en kommerciel version af konceptet. Men blot få dage før det demonstrerede Samsung en prototype af en multi-foldbar enhed, som de kalder Flex In & Out (se ovenfor). Vi så dette koncept for blot et par måneder siden, da Samsung afslørede S-Foldable-skærmen.

Samsung S-Foldable-skærm

Tilbage i midten af maj deltog Samsung i SID og afslørede følgende dobbelt-foldbare enhed. Som det ses på billedet nedenfor, har S-Foldable-håndsættet tre skærmdele og to hængsler. Den kan foldes som bogstavet “S”, deraf navnet.

Artiklen forsætter under annoncen

Samsung-Display_S-FoldableSamsungs S-Foldable display i aktion. Billedkilde: Samsung Display

Samsung demonstrerede den navnløse 17-tommer foldbare bærbare computer på samme begivenhed. Men virksomheden brugte den samme video, hvor S-Foldable-skærmen er til stede.

I videoen er der også et koncept med en rulbar Samsung-skærm. På det tidspunkt var det ikke klart, om nogen af disse foldbare skærmkoncepter vil blive til kommercielle produkter.

Her er, hvordan Samsung beskrev S-Foldable-skærmen i sin SID 2021-annoncering:

Artiklen forsætter under annoncen

En multi-foldbar mobilskærm, der maksimalt er på 7,2 tommer, men som kan foldes to gange – både ind og ud – for at være lige så lille som en smartphone i almindelig størrelse.

Læs også  Apple annoncerer officielt iPhone 12-afsløringsbegivenhed til 13. oktober

Samsung Flex In & Out

Dette bringer os til det 21. internationale møde om informationsskærme (IMID 2021), der fandt sted i Korea for et par dage siden. Det var her, at Samsung producerede følgende video. Klippet fokuserer udelukkende på en enhed, der ligner meget Samsungs multi-fold-skærm fra SID 2021. Men Samsung brugte display-eventet til at demonstrere sin Flex In & Out multi-foldbare OLED-skærm.

Som det ser ud, kan Flex In & Out være det nye navn på den multi-foldbare skærmteknologi, som Samsung er ved at udvikle. Det ville ikke være overraskende for Samsung at sælge Flex In & Out-skærme til andre leverandører. Ligesom Infinity Flex-panelet i Galaxy Z fold 3 måske vil udstyre andre foldbare skærme, der ikke er fra Samsung, i år.

Når det er sagt, ser det ud til, at Samsung S-Foldable-skærmen og Flex In & Out-skærmen er identiske. Begge har samme størrelse, 7,2 tommer, og kan foldes på samme måde. Og de har identiske designs, komplet med den gennemsigtige del på højre side.

Artiklen forsætter under annoncen

Samsung Flex In & OutSamsung Flex In & Out multi-foldbar skærm. Billedkilde: Samsung

Da Samsung er på forkant med innovationen inden for foldbare enheder, en titel, som de sandsynligvis vil ønske at beholde så længe som muligt, er det sandsynligvis kun et spørgsmål om tid, før vi ser en Galaxy Fold-variant med flere foldbare enheder i butikkerne. Samsungs IMID 2021-præsentation gør det klart, at Samsung har store planer for teknologien