Samsungs AirPods Pro-rival lækker i nye fotos

Samsungs AirPods Pro-rival lækker i nye fotos

14. juli 2020 0 Af Mathias
  • En lækage viser presseudgivere af Galaxy Buds Live, som er Samsungs rivaler for Apples AirPods Pro-øretelefoner.
  • De nye trådløse øretelefoner forventes at blive afsløret på Samsungs kommende 5. august-pressekonference, hvor den koreanske gigant vil afsløre en række smartphones og andre Galaxy-enheder.
  • Galaxy Buds Live kunne leveres sammen med Galaxy Note 20 og andre nye smartphones. Samsung tilbød købere lignende pakker til Galaxy Buds-øretelefoner.

Samsungs andet Unpacked-arrangement i året er planlagt til 5. august. I stedet for at være en personlig pressekonference et eller andet sted i USA, vil begivenheden være vært online uden et publikum. Det hele skyldes den nye coronavirus-pandemi, der er i fuld gang, med store samlinger af mennesker, der favoriserer transmission. Arrangementet Upakket bringer os en række splinternye Galaxy-mærkevarer, herunder flag 20, Note 20 og Note 20 Ultra, den nye Z Fold 2 smartphone / tablet foldbar og Z Flip 5G clamshell foldbar. En ny tablet til imødegåelse af iPad iPad Pro fra 2020 er også i værkerne, og Samsung forventes at afsløre en Galaxy Watch 3 bærbar på udstillingen. Men det mest spændende udstyr, der kunne afsløres under presseren, er et splinternyt AirPods-alternativ. Denne gang følger Samsung ikke med de billigere AirPods. Når alt kommer til alt er Galaxy Buds og Buds AirPods-alternativer. I stedet er Samsung målrettet mod AirPods Pro, den avancerede version af Apples populære trådløse hovedtelefoner. De kaldes Galaxy Buds Live, og de er lækket i al deres herlighed.

De bønneformede Buds Live ser bestemt imponerende ud. De har et andet design end Buds , og de ligner ikke AirPods eller AirPods Pro. Samsung slipper ikke væk med at frigive AirPods Pro-copycats. Buds Live-sagen ligner meget AirPods-sagen, som for øvrig har et meget slankere design end AirPods Pro. Men Samsungs opladningssag åbnes forskelligt for at give adgang til øretelefonerne.

Læs også  Den seneste iPad-lækage afslører en enorm ændring, der kan smitte over på Apples iPhones

Også forskellig er farvepaletten. AirPods kommer i hvidt, og det er det. Samsung går den ekstra mile med bronze og sorte modeller, ifølge presse gengivelser, som den velkendte lækager Evan Blass postede på hans Patreon (via Gizmodo ). Farven betyder ikke rigtig noget, men købere, der vil matche deres Buds Live med den nye Note 20, vil sandsynligvis være i stand til at gøre det.

Mens Buds Live ser bedre ud end Buds , er de muligvis ikke nødvendigvis lettere at håndtere i betragtning af deres overordnede design og størrelse. Lækkede presseudgivere er ikke nok til at give nogen indsigt i det, men korrekturlæsere vil bestemt analysere ergonomien i de nye hovedtelefoner. Det kan også bemærkes, at du muligvis kan tilpasse pasningen af ​​Buds Live. Det ser ud til at være et slags produkt i én størrelse. AirPods Pro leveres med tre tipstørrelser, der giver dig mulighed for at justere pasformen til bedre lyd.

Artiklen forsætter under annoncen

Buds Live-hovedtelefoner har to mikrofoner og en højttaler og vil sandsynligvis tilbyde støjdæmpende støtte, ligesom AirPods Pro gør. Design til side, det er virkelig det, der betyder noget for Samsung-fans, der leder efter et avanceret par trådløse øretelefoner, der kan tilbyde bedre funktioner end Buds .

Prisen for Buds Live blev ikke nævnt, men de skulle ikke være dyrere end AirPods Pro, der normalt tilbydes for $ 249. Desuden vil Samsung sandsynligvis tilbyde forskellige telefon-og-knopper bundter i august med de nyeste telefoner og de nye Buds Live-hovedtelefoner.