Samsungs $ 2.000 foldbare telefon er tilgængelig til forudbestilling lige nu

Samsungs $ 2.000 foldbare telefon er tilgængelig til forudbestilling lige nu

5. september 2020 0 Af Mathias
  • Galaxy Z Fold 2-forudbestillinger er startet, da Samsung netop afslørede sin dyreste telefon nogensinde.
  • Fra og med $ 2.000 har det nye sammenklappelige håndsæt et bedre, mere holdbart design end sin forgænger samt den slags avancerede specifikationer, der forventes fra Android-flagskibe i 2020.
  • Telefonen kan bestilles online hos Samsung og mobiloperatører og frigives den 18. september.

Samsung afslørede tirsdag Galaxy Z Fold 2 sammenfoldelig telefon, bare det lovede for et par uger siden under lanceringen af Galaxy Note 20. Den gode nyhed er, at Fold 2 nu er tilgængelig til forudbestilling, og den når din dør om et par uger. Den dårlige nyhed er, at det nye Fold-håndsæt tilfældigvis er endnu dyrere end den originale model, startende ved $ 1.999. Det gør Z Fold 2 til den dyreste telefon, Samsung hidtil har lanceret. Sidste år bad vi dig gentagne gange om at undgå Galaxy Fold i lyset af de væsentlige designproblemer, der ødelagde telefonens lancering. Selv efter at Samsung havde rettet fejlene, syntes Galaxy Fold stadig at være en ulykke, der ventede på at ske. Men Samsungs Galaxy Z Flip viste os, at Samsung har lært af sine første sammenklappelige uheld. Ikke kun ser Z Flip bedre ud, men den har også en bedre byggekvalitet, lige fra skærmen, der er lavet af glas, til hængslet, der har ekstra beskyttelse mod støv og snavs. Z Fold 2 følger i Flip’s fodspor. Og selvom det kan koste $ 1.999, kan det være værd at udforske Fold 2. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal forudbestille det uden først at have haft en chance for at bruge det i en butik. For ikke at nævne, at de første anmeldelser vil fortælle os, om der er noget galt med håndsættet.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Googles opdagelse af tidskrystal er så stor, at vi ikke kan forstå den fuldt ud

Galaxy Z Fold 2 har et mere poleret design end sin forgænger. Begge skærme er større end før, hvor den ydre skærm strækker sig næsten fra kant til kant. Vi ser på en 6,2-tommers AMOLED-huldisplay-skærm med en opløsning på 2260 x 816, der muligvis gør det lettere at bruge den udfoldede telefon.

Den interne skærm har mistet hakket, men der er stadig et hulkamera, der er placeret i en utrolig irriterende position. Men du får stadig en generøs 7,6-tommers AMOLED-skærm med 2208 x 1768 opløsning. Ligesom Z Flip har den nye fold et UTG-panel (Ultra Thin Glass) oven på AMOLED-skærmen. Den er mere holdbar end plastfilmen fra sidste års model, men stadig skrøbelig.

Når vi taler om holdbarhed, siger Samsung, at telefonen har et forbedret Hideaway-hængsel, der har den samme fejeteknologi, der findes på Z Flip for at holde affald ude. Men fejekonstruktionen er endnu mindre end på Z Flip og har en “modificeret fiberkomposition og justeret fiberdensitet” for at holde støv og snavs ude af hængslet. Telefonen kan bruges i en slags laptop-tilstand takket være det hængsel, ligesom Z Flip.

Artiklen forsætter under annoncen

Andre specifikationer inkluderer Snapdragon 865 Plus platform (sælges med en Exynos-ækvivalent på nogle markeder), 12 GB RAM og 256 GB eller 512 GB (kun i Kina) UFS 3.1 hurtig opbevaring. Telefonen leveres med 5G support og trådløs opladning samt Wireless PowerShare support. To batterier med en samlet kapacitet på 4.500 mAh får håndsættet til at køre.

Hovedkamera-modulet på bagsiden har tre 12-megapixelsensorer, inklusive ultrabred, vidvinkel og telefoto. Selfie-kameraerne, der stikker gennem skærmene, har 10 megapixelsensorer.

En kapacitiv fingeraftrykssensor sidder på siden af håndsættet, hvilket betyder, at du vandt får ikke en indlejret i skærmen, som det sker med andre Galaxy-håndsæt.

Læs også  Facebooks nye butikker bringer onlinebutikker til det sociale netværk

Når det kommer til software, kommer Z Flip 2 med understøttelse af multi-aktiv vinduet multitasking, som giver dig mulighed for at styre applayoutet på skærmen. Du kan åbne flere filer fra den samme app på samme tid såvel som flere apps på én gang. Trækning af indhold som tekst, billeder og dokumenter fra en app til en anden understøttes også – Samsungs officielle Flip 2-introduktion i slutningen af dette indlæg viser, hvad der er muligt på den nye smartphone.

Artiklen forsætter under annoncen

Når det er sagt, er $ 1.999-telefonen stadig dyr. Det er så dyrt, at prisen ikke engang er nævnt i Samsungs officielle pressemeddelelse. I stedet siger Samsung, at Fold 2-købere får dedikeret kundesupport via Z Premiere Service.

Samsung giver dig mulighed for at købe telefonen til som lavt som $ 25 pr. måned, så længe du bytter ind Fold eller Z Flip (op til $ 800 værdi) eller et andet håndsæt (op til $ 650). Samsungs garanterede tilbagekøbsprogram understøtter også Z Fold 2. Du bliver nødt til at betale 50% af detailprisen i 20 månedlige betalinger, og du får 50% tilbage, hvis du returnerer håndsættet i god stand.

Luftfartsselskaber som Verizon og AT&T har allerede annonceret planer om at lagre håndsættet. Du bliver nødt til at betale $ 83,33 pr. Måned i to år med Verizon. Luftfartsselskabet rabat på håndsættet med $ 550, hvis du er villig til at tilføje en linje og bytte din nuværende telefon. Hvis du skifter til Verizon, får du et gavekort på $ 150. AT&T får købet til at virke endnu billigere til $ 66,67 pr. Måned, så længe du er villig til at holde fast i 30 måneder med transportørens betalingsplan.

Artiklen forsætter under annoncen