Samsung vil have dig til at bruge over $ 1.000 på en smartphone lavet af plast

Samsung vil have dig til at bruge over $ 1.000 på en smartphone lavet af plast

10. august 2020 0 Af Mathias
  • Galaxy Note 20s plastikdesign er officielt, som Samsung bekræftede under sin Unpacked-begivenhed, at kun Galaxy Note 20 Ultra har et bagerste glasplade.
  • Note 20 indeholder et par ekstra hardware-kompromiser sammenlignet med Note 20 Ultra, der gør $ 999 prislappen til hårdt salg.
  • Køb ikke plast Galaxy Note 20.

Wildfires blev ikke gjort med at hærge Australien, da den amerikanske regering dræbte en top iransk militærleder i begyndelsen af ​​januar, lige da nyhederne om en ukendt smitsom sygdom i Kina begyndte at skabe bølger. 2020 var i gang med en frygtelig start. Og jo mere tid der gik, desto mere blev brændstof tilføjet 2020-branden. Ophævelsen af ​​livet, som vi kender det? 2020. Nedlukninger og frygt for forestående død? 2020 strejker igen. En præsident, der ignorerer den værste moderne pest og kan prale af at tage uudprøvede kurer? 2020. Protestanter fra politiets brutalitet mødte endnu mere brutalitet? Mere 2020. Bubonic pest? 2020. Nye ebolaudbrud? 2020. Grimes og Elons bisarre babynavn? 2020. Anti-maskere? 1918, men også 2020. Massiv, skræmmende eksplosion i Beirut? 2020.

Med alt dette i tankerne kunne Samsung ikke have været mere på sin plads med sin Galaxy Note 20-meddelelse. Galaxy Note 20 føles så meget billigere i din hånd end dens $ 999 pris, fordi den er lavet af plast. Det er rigtigt, plast. Er det 2014 igen? Nej, det er bare 2020.

Da en lækage sagde, at Note 20 ville have meget dårligere specifikationer end Note 20 Ultra for et par uger siden, tænkte jeg, at den almindelige nye Note ville være meget mere overkommelig på grund af al handel -offs. ”Mere angående er en påstand om, at Note 20’s bagpanel er fremstillet af plast snarere end glas, som tilfældet er med Ultra og alle andre Samsung-flagskibe,” skrev jeg dengang.

Læs også  Nye 'Call of Duty' inkluderer ikke gratis PS5 eller Xbox Series X opgradering

Galaxy Note 20 Plastic
Galaxy Note 20 bagpanel er lavet af plast i stedet for glas. Billedkilde: Samsung via YouTube

Artiklen forsætter under annoncen

Samsung meddelte onsdag, at Galaxy Note 20 vil have et bagpanel af polycarbonat, hvilket let er det værste ved telefonen. Der er ingen måde Samsung marketing snak kan gøre plastisk lyd godt for en telefon, der koster $ mere end $ 1.000 efter skat. Det tog år for Samsung at stoppe med at forsvare sin brug af plast og endelig flytte til premium-materialer i sine telefoner, og fans kan ikke være for glade for denne tilbageføring, nu hvor en smartphone koster så meget som et pantebetaling.

Virksomheden talte om sin fornyede kærlighed til plastik under begivenheden, men ordene “forstærket polycarbonat” vises ikke i pressemeddelelsen. Måske kommer plast op på de nye Note 20-præsentationssider på Samsungs websted? Nix. Det ser ikke ud til, at Samsung er for stolt af sin nye plasttelefon.

Følgende citat kommer fra Samsungs Galaxy S5 marketing push i april 2014, men det kunne meget vel gælde den nuværende Galaxy Note 20:

“Vores vigtigste mål var brugervenlighed, venlighed og en mere humanistisk design, ”sagde Samsung produktdesigner Dong Hun Kim. ”Vi ønskede noget med en behagelig fornemmelse… og bedre greb. Hvis vi brugte metal, [we felt] føltes designerne tunge og kolde. Men med plast er strukturen varmere. Vi tror, ​​at brugere vil finde [the device] både varmere og venligere. Dette materiale var også bedst til visuelt at udtrykke lydstyrke, bedre til at symbolisere vores designkoncepter. ”

Nej!

Artiklen forsætter under annoncen

Samsung brugte plast på sine tabletter også på det tidspunkt, undertiden med uventede konsekvenser.

Smartphone-design og -fremstilling er fremskredt dramatisk siden plastikken, og der er ingen grund til at vende tilbage til det. Og Samsung beviste i de sidste seks år, at det kunne levere sit eget signaturdesign på flagskibsenheder, der inkluderer avancerede materialer og fremragende byggekvalitet. Det er en ting at bruge plast på en billig telefon, men en helt anden at gøre det med et flagskib. For bare et par dage siden fortalte vi dig, hvordan OnePlus Nord har en ond hemmelighed, og det er en plastikramme, der er tilbøjelig til bøjning. Men det er et håndsæt, der sælger for omkring $ 450, ikke mere end $ 1.000.

Læs også  iOS 13.6 GM ude nu for udviklere inden offentlig udgivelse

Samsung er gratis at oplade alt, hvad det ønsker for dets produkter, uanset hvad de måtte være lavet af, og det samme gælder ethvert firma. Men forestil dig, at Apple prøver at padle en $ 1.000 iPhone lavet af plast efter år med at fremstille telefoner af metal eller glas. Forestil dig forargelsen.

2020 strejker igen, men denne gang kan du gøre noget ved det: Spring Galaxy Note 20 over.

Artiklen forsætter under annoncen