Samsung lancerer snart en spændende ny Galaxy S20 + -model, du muligvis ikke kan få

Samsung lancerer snart en spændende ny Galaxy S20 + -model, du muligvis ikke kan få

11. juni 2020 0 Af Mathias
  • Galaxy S20 er ved at komme i en meget speciel udgave, da Samsung samarbejdede med den koreanske popgruppe BTS for at lancere et BTS-mærket lilla håndsæt, komplet med et lilla hjerteikon på kameramodulet.
  • Samsung vil rulle matchende lilla Galaxy Buds BTS Edition-hovedtelefoner, der rammer butikkerne i midten af ​​juli.
  • Samsung-BTS-enhederne skal angiveligt lanceres den 9. juli for at fejre bandets officielle A.R.M.Y. fandom.

Galaxy S20 er let en af ​​de Årets mest spændende Androids, men det kommer også med et dyrt prismærke. Håndsættet starter ved $ 999 før kampagner og rabatter, hvilket er $ 300 dyrere end den mest overkommelige iPhone 11. Som et resultat lykkedes salget af Galaxy S20 ikke at imponere siden midten af ​​februar, da telefonen blev lanceret. Den nye coronavirus-pandemi hjalp ikke med salget i første kvartal, og det er usandsynligt, at ting vil ændre sig snart. Samsung introducerede forskellige særlige tilbud for at overbevise købere om at få en af ​​de tre Galaxy S20-smagsvarianter, herunder tilbagekøbsgarantier og et nyt abonnementsprogram for smartphone. Stadigvis tabte titusinder af mennesker verden over deres job, når strengere sociale distanceringsforanstaltninger blev håndhævet, og salget inden for smartphonesektoren vil tage nogen tid at komme sig.

Som med tidligere Galaxy S-lanceringer er Samsung ved at lancere en helt ny smag af telefonen, der kan friste en bestemt undergruppe af købere. Det er bare noget Samsung gør med sin smartphone-udgivelse hvert år. Et par måneder efter lanceringen får den nyeste Galaxy S en varm ny farveindstilling, som ikke er bredt tilgængelig. Denne gang kan Galaxy S20 makeover muligvis give dig den bedste grund til at købe telefonen: BTS.

Læs også  Google gør flere af sine bedste iPhone-apps til iOS 14-widgets

Artiklen forsætter under annoncen

Inden vi kommer i gang, vil jeg minde dig om, at Galaxy S20 BTS Edition vil tilbyde dig nøjagtigt det samme sæt specs som enhver Galaxy S20 -model. Det eneste, der ændrer sig, er farvepaletten til telefonen, som du kan se i pressemeldingen nedenfor, der blev delt online tidligt af længe-lækager Evan Blass.

Evan Blass postede på Twitter pressemeddelelsen fra den ikke-udgivne Galaxy S20 BTS Edition.

Billedet viser en lilla version af Galaxy S20 -versionen, komplet med BTS-logoet på bagsiden af ​​håndsættet og på tapetet. Også interessant er det lille lilla hjerte, der er malet inde i kameramodulet. Telefonen skal også indeholde et brugerdefineret BTS-tema, der har lilla ikoner.

Artiklen forsætter under annoncen

Det er måske ikke nok til at garantere køb af en dyre ny Android telefon i året for coronavirus. Men den store BTS-fan derude kan måske være uenig. Faktisk er partnerskabet med det berømte koreanske popband muligvis nøjagtigt, hvad Samsung havde brug for for at øge salget af Galaxy S20 i år.

Purple Galaxy S20 BTS Edition pressemeddelelse lækket før lancering. Billedkilde: Twitter

Ting bliver endnu bedre for BTS fans, som impulsivt vil købe specialudgaven håndsæt, da de også har mulighed for at købe BTS-mærket Galaxy Buds . De trådløse øretelefoner leveres i en markant lilla farveindstilling komplet med det samme BTS-branding, som Galaxy S20 får. Overfladen på en af ​​ørepropperne har et hjerteformet ikon, der matcher det på Galaxy S20 , mens det andet får BTS-logoet.

Artiklen forsætter under annoncen

Galaxy Buds BTS-udgaven blev tidligt noteret på Samsungs UAE-websted pr. SamMobile . Du kan dog ikke købe de trådløse ørepropper på dette tidspunkt.

Purple Galaxy Buds BTS Edition lækket forud for den officielle lancering. Billedkilde: Samsung via SamMobile

Galaxy Buds BTS-udgaven afsløres 19. juni, bemærker rapporten. De rammer butikkerne et par uger senere, den 9. juli, for at markere syvårsdagen for BTS A.R.M.Y., gruppens officielle fandom. Knopperne vil være tilgængelige uafhængigt eller i et bundt med den specielle udgave-telefon, der også er indstillet til at ramme butikker på samme dag.

Læs også  Apples nye iPhone-udgivelsesdato kan blive annonceret i de kommende dage

Hvis du skulle købe et af disse to produkter bare fordi de er BTS-mærket, så kan du lige så godt gå til bundtet. Det vil sandsynligvis give dig en bedre samlet aftale.

Artiklen forsætter under annoncen

Når det er sagt, er prisoplysninger ikke tilgængelige for nogen BTS Edition-enhed. Men de skulle ikke være for gale, i betragtning af at vi stadig er midt i pandemien, og Samsung kæmper helt klart for salget af Galaxy S20.

Desværre , det er uklart på dette tidspunkt, hvilke markeder der får Galaxy S20 BTS Edition og Galaxy Buds BTS Edition uden for Korea og UAE.