Samsung lancerer snart en Galaxy Fold, som du faktisk har råd til

Samsung lancerer snart en Galaxy Fold, som du faktisk har råd til

14. maj 2020 0 Af Mathias
 • Det ryktes, at Samsung lancerer en Galaxy Fold Special Edition-version i juli, der vil koste omkring $ 1.099.
 • Telefonen har samme design som det originale håndsæt, da Samsung ønsker at rydde lagerbeholdningen inden lanceringen af ​​Fold 2.
  • Besøg GEAR-onlines hjemmeside for flere historier.

  Den originale Galaxy Fold var både en enorm præstation og en enorm katastrofe for Samsung. Den sammenklappelige telefon har været i værker i årevis, og Samsung lykkedes endelig at lancere en kommerciel version af den. Desværre viste det sig, at den originale fold havde nogle få designfejl, der på en eller anden måde ikke blev fanget under testen. Tidlige korrekturlæsere tvang Samsung til at udsætte Fold’s lancering, og telefonen ramte butikkerne i september sidste år, fem måneder senere end forventet. Vi fortalte dig en række gange i løbet af hele denne prøvelse, at du ikke skulle betale $ 2.000 for en telefon, hvis holdbarhed ikke var garanteret, og intet ændrede sig siden da. Samsung har ikke givet p på Fold-serien og planlægger at lancere en anden generation af enhed senere på året, sandsynligvis sammen med Galaxy Note 20-serien. Et nyt rygte siger, at en særlig udgave Fold også kommer i juli, en telefon, der koster $ 1.099. Mens denne pris er meget mere tegnebog-venlig, vil du måske alligevel undgå de første gener Fold-design.

  Samsung viste verden tidligere i år, at det lærte meget af sin Galaxy Fold eventyr. Galaxy Z Flip, der blev frigivet i midten af ​​februar sammen med Galaxy S20-serien, viste sig at være en meget bedre sammenfoldelig end den første Fold. Håndsættet indeholdt en bedre startpris ($ 1.400), et mere kompakt design, avancerede specifikationer og en glasskærm i stedet for plast. Forhåbentlig arver Fold 2 nogle af disse funktioner. Rygterne siger, at telefonen vil have et andet design, der grøfter den grimme sidehak af den første genmodel, men vi bliver nødt til at vente et stykke tid for at få et komplet billede af, hvad den næste Fold har at byde på.

  Men Samsung er også på udkig efter at rydde Galaxy Fold-beholdningen ved at lancere en specialudgave af håndsættet. Nyheden kommer via Display Supply Chain Consultants CEO Ross Young, der sagde lige så meget på Twitter.

  Young sagde, at Galaxy Fold Special Edition kommer i juli og vil have en pris på $ 1.099. Telefonen vil ligne Galaxy Fold 1, men den kan have forskellige ændringer, der kan hjælpe Samsung med at nedbringe prisen med næsten 50%. Vi har ingen idé om, hvorvidt Fold SE vil have avancerede specifikationer som originalen på dette tidspunkt. Prisen er helt sikkert mere i tråd med hvad du ville betale for et helt nyt flagskib, inklusive Samsungs Galaxy S20.

  Men det faktum, at Fold SE ville bruge det samme design som det første Fold betyder, at håndsættet muligvis har de samme holdbarhedsrisici. Skærmen vil stadig foldes, og den vil stadig være tilbøjelig til ridser og punkteringer. Risikoen for at få snavs inde i telefonen har heller ikke forsvundet, da nedrivninger af den faste Galaxy Fold viste sig sidste efterår.

Læs også  OnePlus 8 Pro har en skør og hemmelig kamerafunktion