Samsung lækkede netop Galaxy Note 20 Ultra på sit eget websted

Samsung lækkede netop Galaxy Note 20 Ultra på sit eget websted

5. juli 2020 0 Af Mathias
 • Påståttede billeder af Galaxy Note 20 Ultra blev fundet på Samsungs websted.
 • Samsung er forventede at annoncere Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra ved en digital begivenhed i august, men vi har måske netop fået vores første officielle blik på designet.
 • Galaxy Note 20 Ultra bærer det samme designsprog som Galaxy S20-serien, men kamerarrayet har gennemgået nogle drastiske ændringer.

 • I den nærmeste fremtid annoncerer Samsung Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 (eller Note 20 Ultra, afhængigt af hvem du har Spørg). Tidligere lækager har antydet, at Samsung afholder en virtuel Galaxy Unpacked-begivenhed den 5. august, hvor Galaxy Note 20 vil debutere sammen med Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G og Galaxy Watch 3 – som alle har været genstand for flere lækager i de seneste måneder. Samsung er ikke fremmed for, at dens enheder lækker, længe før de annonceres, men denne uge kom den seneste Note 20-lækage faktisk indeni.

  Onsdag opdagede den russiske YouTuber Techno Harry en overraskende tilføjelse til Galaxy Note 8-landingssiden på Samsungs russiske websted. Nederst på siden var der pludselig et billede af en uanmeldt telefon, og hvis lækagerne, vi har set, er korrekte, kan det være vores første officielle blik på Galaxy Note 20 Ultra.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Siden er siden blevet fjernet sammen med billederne, men som du kan se nedenfor, dette er ikke Galaxy Note 8, og det er heller ikke Galaxy Note 10, som er, hvad et afsnit på siden er knyttet til:

  Artiklen forsætter under annoncen
  Billedkilde: Samsung

  Leverer dette var ikke en meget forvirrende, detaljeret prank, Samsung ser ud til at have forkælet “Mystic Bronze” Galaxy Note 20 Ultra foran den officielle afsløring næste måned. Telefonens design spejler det, vi har set i adskillige lækager indtil videre, med et kamerarray, der ligner det i Galaxy S20 Ultra, men med tre sensorer stablet ovenpå hinanden til venstre og resten af ​​sensorer til højre. Husets farve ser ud til at tage en mørkere nuance af telefonens colorway – en afgang fra det sorte hus på Galaxy S20 Ultra.

  Det er uklart, hvordan nøjagtigt lækagen skete, men The Verge hævder, at nogen hos Samsung måske simpelthen har brugt de forkerte aktiver, når de forsøgte at uploade billeder af “den næste generations note” for at sidde på en landingsside for en ældre model. Vi ville ikke blive overrasket, hvis disse nøjagtige samme aktiver bruges til bronze Note 20 Ultra, når telefonen faktisk annonceres og begynder at vises på Samsungs websted et par uger fra nu.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Lækager har antydet, at Galaxy Note 20 Ultra vil have en 6,9 tommer QHD -display, Qualcomm Snapdragon 865-processor , op til 16 GB RAM, et 108 megapixel bagkamera med en ny sensor til at hjælpe med fokusering, en næste generals ultralyds fingeraftryksscanner og et batteri på 4.500mAh.

Læs også  Spotify Premium Duo er en nedsat familieplan, men for par