Samsung fikserer muligvis en af ​​de værste ting ved sine foldbare telefoner

Samsung fikserer muligvis en af ​​de værste ting ved sine foldbare telefoner

28. maj 2020 0 Af Mathias
  • Det næste generelle Galaxy Fold-design kan muligvis tilbyde en funktion, som ingen anden Samsung sammenklappelig telefon har, vand- og støvmodstand.
  • Et nyt Samsung-patent viser et design, der stemmer overens med det originale Fold, men håndsættet har et par bemærkelsesværdige ændringer, der kunne gælde for Galaxy Fold Lite- eller Fold 2-telefoner, som forventes at lanceres i år.
  • Patentets hovedfokus er at beskrive vandtætningsteknologi til smartphones med foldbare skærme.

Den første sammenklappelige telefon, som Samsung besluttede at lancere, viste sig at være et mareridt for virksomheden. Telefonen indeholdt et par designvalg, der viste sig at være livsfarlige for skærmen, hvilket tvang Samsung til i det væsentlige at redesigne visse aspekter af hængslet og skærmen. Virkelig brug viste, at snavs kan komme inde i håndsættet med lethed, og at skærmbeskyttelsen kan fjernes kraftigt. Begge disse handlinger ville ødelægge den skrøbelige sammenfoldelige skærm. Den faste Galaxy Fold blev lanceret i slutningen af ​​september sidste år, ca. fem måneder efter den planlagte lanceringsdato. Selv da opdagede folk, der har brugt håndsættet, at affald stadig ville ende inde i telefonen på trods af rettelserne. Skærmen var stadig udsat for ridser, da den ikke var lavet af glas.

Galaxy Z Flip, der blev lanceret i midten af ​​februar, var en massiv succes sammenlignet med Fold. Det var billigere, bedre udseende og indeholdt en sammenfoldelig skærm lavet af ultratynde glas, en første for industrien. Men nedrivninger fandt, at støv stadig kunne komme ind i telefonen. Kommende foldbare telefoner fra Samsung kan muligvis løse alt dette, og de sammenklappelige telefoner kunne endelig få den vand- og støvmodstand, som vi har forventet fra traditionelle håndsæt.

Læs også  De to DYRESTE iPhone-apps i AppStore

Artiklen forsætter under annoncen

Samsung lavede en stor del af de rettelser, den udviklede til Z Flip, men støv kan stadig komme ind i telefonen. Og hvis støv kan trænge ind der, er vandindtrængning kun en ulykke væk. I betragtning af at foldbare telefoner stadig er prissat godt over traditionelle flagskibe, er holdbarhedsforbedringer mere end velkomne for denne klasse af produkter.

Billedkilde: LetsGoDigital

Galaxy Fold-designkoncept baseret på Samsung-patentillustrationer.

Artiklen forsætter under annoncen

Hollandsk blog LetsGoDigital fandt et helt nyt Samsung-patent med titlen Elektronisk enhed inklusive vandtæt struktur . Som du ser på de følgende illustrationer, ligner den aktuelle telefon meget som den originale Galaxy Fold.

Det sammenfoldelige design, som Samsung plejede at fremhæver dens innovationer med næsten det samme design som den originale fold. Vi har en stor intern skærm med et hak på højre side, hvor et kamera med dobbelt linse er placeret.

Artiklen forsætter under annoncen

Billedkilde: Samsung

Illustration fra nyt Samsung-patent viser design til en sammenfoldelig smartphone med en vandtæt struktur.

Artiklen forsætter under annoncen

En anden designændring vedrører den måde telefonen foldes på. De to sider foldede perfekt uden at efterlade et lille hul mellem dem, som det er tilfældet for den originale fold. Dette kan være en indikation af, at håndsættet vil have en glasskærm snarere end plastik, ligesom Z Flip.

Ting ændrer sig på ydersiden af telefon, hvor Samsung har placeret en lille skærmstrimmel i stedet for en udvendig skærm, der ligner Fold. Displayet viser meddelelser og kunne lade brugeren besvare opkald. Men du bliver nødt til at åbne håndsættet for enhver anden type aktivitet. Multilinsekameraet på bagsiden har tre kameraer, hvoraf det ene kan være et periskopekamera.

Artiklen forsætter under annoncen

Billedkilde: Samsung

Illustration fra nyt Samsung-patent viser design til en sammenfoldelig smartphone med en vandtæt struktur.

Artiklen forsætter under annoncen

Dette kunne let være Galaxy Fold Lite-modellen, der ryktes at lancere i sommer for $ 1.099. Telefonen vil genbruge sidste års Folds design kombineret med 2020-hardware ifølge rygterne. På den måde håber Samsung at slippe af med den Fold dele, den stadig har på hånden. Det er på nuværende tidspunkt uklart, om Fold Lite ville have et vandtæt design. Måske er funktionen forbeholdt Fold 2, der lanceres ved siden af ​​Galaxy Note 2, eller et andet håndsæt ned ad vejen.

Håndsættet i disse illustrationer kan dog ikke være Fold 2. Denne telefon skal have et meget bedre skærmdesign, da Samsung erstatter det grimme sidestykke med et hul-punch-display. Derefter kan enheden på disse billeder muligvis aldrig oprettes, da Samsung kunne bruge uanset illustrationer til at vise den teknologi, den vil patentere.

Hvad det betyder virkelig, at fremtidige sammenklappelige enheder fra Samsung vil have bedre beskyttelse mod støv og vandindtrængen og forhindre uønskede ulykker som dem, der ødelagde originalens Fold's lancering. Og hvis Samsung udvikler vandtætningsteknologi til sammenfoldelige ting, gør alle andre enten den samme ting, eller de følger efter.


Artiklen forsætter under annoncen