Salg af Galaxy S20 kan ikke matche iPhone 11

Salg af Galaxy S20 kan ikke matche iPhone 11

29. maj 2020 0 Af Mathias
  • Salget af iPhone 11 knuste konkurrenterne i årets første kvartal. Apple flyttede næsten 20 iPhone 11-enheder i perioden, ligesom den nye koronavirus-sundhedskrise begyndte at påvirke hele verden.
  • Galaxy S20-serien var ingen kamp for iPhone 11, og de nye Samsung-flagskibe solgte endnu værre end Galaxy S10.
  • iPhone 11 fortrængte iPhone XR som verdens mest populære telefon i første kvartal, men 2018-håndsættet lavede stadig top 10 og overgik den bedst placerede Galaxy S20-version.

Det værste ved Galaxy S20 i en verden hvor den billigste nye iPhone koster kun 699 $ var prisen. Samsung troede på en eller anden måde, at det var helt acceptabelt at sælge den mest overkommelige Galaxy S20-version til $ 999, og håbede, at det ville slå ihjel. Det viser sig, at telefonen var for dyr for de fleste, og at den næppe var i stand til at lægge en bukke i Apples salg. Faktisk var iPhone 11 verdens mest populære telefon i årets første kvartal, og der var ikke engang en konkurrence.

Artiklen forsætter under annoncen

Data fra markedsundersøgelses første firma Omdia viser, at Apple solgte 19,5 millioner iPhone 11-enheder i årets første tre måneder og erstattede iPhone XR, som var verdens bedst sælgende telefon sidste år i samme periode. Men Apple gjorde det endnu bedre i Q1 2020 på trods af den nye sundhedsrisiko. Den nye coronavirus påvirkede hele økonomien, inklusive salg af smartphones, med mange betydelige udbrud, der forekom i årets første måneder. Mange europæiske lande og USA indledte lukningstiltag i 1. kvartal, de fleste af dem mod slutningen af ​​kvartalet.

iPhone 11 solgte seks millioner enheder mere end iPhone XR i året før. Samsung Galaxy A51 var verdens næst mest populære telefon med 6,8 ​​millioner solgte enheder, hvor Xiaomi indtog tredje og fjerde placering. Redmi Note 8 og Note 8 Pro solgte henholdsvis 6,6 millioner og 6,1 millioner enheder.

Læs også  Lækage afslører en større uanmeldt opgradering til PS5-controlleren

Apple havde fire flere iPhones i top 10, inklusive iPhone XR, iPhone 11 Pro Max og iPhone 11 Pro, der rangerer henholdsvis femte (4,7 millioner), sjette (4,2 millioner) og ottende (3,8 millioner).

Galaxy S20 5G var den eneste Galaxy S20-version, der var til stede i Omdias placering, og placerede niende med 3,5 millioner solgte enheder. I alt solgte Galaxy S20 8,2 millioner enheder i løbet af kvartalet pr Elec . Hvis vi skulle tilføje alt iPhone 11-salg i perioden, ville vi ende med 27,5 millioner enheder, et imponerende tal for en telefon, der blev lanceret i september i løbet af et kvartal, hvor det meste af verden indså, at COVID-19 ikke ville blive i Kina og kan ikke ignoreres.

Artiklen forsætter under annoncen

Galaxy S20 blev først lanceret i midten af ​​februar, så den nød ikke et helt kvartal af salget. Og coronavirus-pandemien skader bestemt salget. Elec siger, at Samsung solgte 10.3 Galaxy S10 og S10 Plus enheder kombineret i første kvartal af 2019. Galaxy S10-serien blev også lanceret i midten af ​​det kvartal.

Men det er usandsynligt, at Galaxy S20 kunne have gjort det bedre, i betragtning af den høje indgang pris på det tidspunkt. Siden da skar Samsung ned prisen på alle sine Galaxy S20-modeller og tilbyder bedre tilbud, der er beregnet til at øge salget. Men COVID-19-krisen blev endnu værre end i første kvartal, hvor millioner af mennesker over hele verden havde mistet deres job.

Samsungs trøst Prisen er, at Galaxy S20 5G var verdens bedst sælgende 5G-telefon, men det tæller ikke rigtig, så længe de fleste andre telefoner ikke understøtter 5G, Apple følger med.

Læs også  iPhone 12 mini til 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone XR og iPhone SE: Alt hvad du behøver at vide om Apples 2020 lineup
Artiklen forsætter under annoncen