Sådan styres din pc med Google Assistent

Sådan styres din pc med Google Assistent

24. november 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Windows 10 allerede har Cortana som sin stemmeassistent, foretrækker mange brugere Google Assistant for sit store antal funktioner og kraftfulde evne til at tilpasse sig ethvert økosystem. Den triste del er dog, at Google Assistant ikke er tilgængelig på stationære computere undtagen Chromebooks, og det er skuffende. Ikke desto mindre skal du ikke være modløs, da vi giver dig en grundig guide til, hvordan du styrer din pc med Google Assistant. I denne artikel har jeg nævnt nogle smarte måder at administrere din computer på enhver Android-smartphone, Google Home, Mini, Nest Hub osv. Så lad os gå videre og lære, hvordan du styrer din pc med stemmekommandoer.

1. Styr din pc med Google Assistant

Inden vi begynder, lad mig skitsere den grundlæggende forudsætning for denne tutorial. Vi bruger en Android-smartphone til at styre en Windows 10-pc. Og til det bruger vi Pushbullet- og IFTTT-apps på den mobile enhed og Push2Run-applikationen på computeren. Push2Run er udviklet af Rob Latour, og det er helt gratis at bruge. Appen er designet til automatisering af opgaver ved hjælp af stemmekommandoer, og den er fremragende til det. Så her er nedbrydningen af vores opgaveflow: Stemmekommando gennem Google Assistant -> IFTTT -> Pushbullet -> Push2Run på pc -> Endelig udførelse af opgaven på pc . Nu hvor du har den grundlæggende idé, lad os begynde.

1. Først og fremmest installerer både Pushbullet (Gratis) og IFTTT (Gratis) apps på din Android-enhed. Derefter skal du logge ind med din Google-konto på begge apps og tillade nødvendige tilladelser. Sørg for, at du bruger den samme Google-konto på tværs af alle apps og platforme.

2. Åbn derefter Pushbullet og IFTTTs websted på din pc og log ind med den samme Google-konto .

3. Efter at have gjort det, skal du nu downloade og installere Push2Run (Gratis) applikationen på din computer. Du har næsten oprettet basen, nu bevæger vi os til de afgørende trin.

4. Klik på dette link for at åbne din Pushbullets kontoside. Rul nu ned og se efter “Access Tokens”. Derefter skal du klikke på knappen “Create Access Token” og det vil give dig en streng nøgle værdier. Kopier dette token, og sørg for at du ikke deler det med nogen.

Control Your PC with Google Assistant 3

5. Åbn nu Push2Run-applikationen på din pc, og gennemgå den indledende opsætning. I den første dialog skal du vælge “Pushbullet” i menuen til venstre og markere afkrydsningsfeltet for “Enable Pushbullet” . Derefter indsætter du det kopierede token (fra trin 4) i boksen Pushbullet API. Kopier derefter det, der er inden i feltet “Titelfilter”, og klik på knappen “Ok”.

Control Your PC with Google Assistant 4

6. Klik nu på dette link for at oprette en IFTTT-opgave. Derefter skal du klikke på “+” -knappen og derefter søge efter “Google Assistent”. Klik på den, og vælg derefter “Sig en sætning med en tekstingrediens”.

Læs også  Sådan kontrolleres, hvem der har adgang til din iPhone og Apple-konto

Control Your PC with Google Assistant 1

7. På den næste side skal du indtaste de stemmekommandoer, du vil bruge til at oprette forbindelse til din pc. Jeg har valgt disse kommandoer til at kalde på min pc, men du kan vælge dit eget sæt kommandoer . Men indtil videre vil jeg råde dig til at følge mine stemmekommandoer, så alt fungerer uden problemer. Husk, “$” -tegnet er den opgave, du vil bede din computer om at udføre. Klik til sidst på knappen “Opret udløser”.

Bemærk: Hvis det viser nogle Google Assistant-relaterede fejl, skal du åbne denne IFTTT-indstillingsside og klikke på knappen “Rediger”. Tillad nu en ny brug af Google Assistant fra din konto.

Control Your PC with Google Assistant 11

8. Klik nu på den næste side på “så den” del af sætningen. Søg efter “Pushbullet” og åbn den. Klik derefter på “Push a Note”. Indsæt derefter den kopierede tekst fra trin 5 (Titelfilter) inde i feltet “Titel”. Klik til sidst på knappen “Opret handling”.

Control Your PC with Google Assistant 9

9. Du er næsten færdig. Du kan prøve ved at sige “OK Google bed min computer om at åbne lommeregneren”. Lommeregner-appen skal åbnes på din pc uden problemer. Hvis alt er indstillet korrekt, , skal du også se “Pushbullet-forbindelse er god” i den nederste bjælke i Push2Run-appen.

3

2. Opret Push2Run-opgaver

Nu hvor du har oprettet forbindelse mellem Google Assistant og din pc, kan du oprette opgaver, som du gerne vil udføre med en stemmekommando. For eksempel vil jeg i dette afsnit vise dig, hvordan du åbner GEAR-online-webstedet på pc med Google Assistant . Nu sker det.

1. Åbn Push2Run-appen og klik på “Handlinger” i menuen. Klik her på “Tilføj”.

5

2. Dette er vinduet, hvor du skal definere alt. Du kan give en beskrivelse af din opgave, f.eks. GEAR-online. Indtast derefter under “Lyt efter” feltet den stemmekommando, som du sandsynligvis vil sige. For eksempel har jeg indtastet, åben beebom , åben beebom.com , åbent beebom-websted . Du kan gå i en hvilken som helst længde, ikke? Indtast derefter URL’en direkte i afsnittet “Åbn”. Sørg for, at webadresserne har HTTP eller www initializer . Derefter skal du trykke på knappen “OK”.

3. Nu, tænd skiftet i hovedvinduet og tilkald Google Assistent. Sig bare “fortæl min computer at åbne beebom”, og din pc åbner øjeblikkeligt webstedet i standardbrowseren.

Bemærk: Vi forsøgte at åbne flere websteder via Chrome, men det fungerede ikke på grund af nogle fejl hverken i Push2Run eller Windows 10. Så vi ændrede standardwebet browser til Microsoft Edge, og det begyndte at fungere fejlfrit. For at ændre standardbrowseren fra Windows-indstillinger skal du åbne Indstillinger -> Apps -> Standardapps -> Webbrowser.

2

4. Hvis du vil søge efter noget og ikke et bestemt websted, kan du oprette en anden opgave. Hold beskrivelsen, som du vil, og skift kommandoen “lyt efter” til noget som dette: se efter $ , søg efter $ hvor $ er den forespørgsel, som du søger efter . Indsæt dette i afsnittet “Åbn”: http://www.google.com/search?q=$ . Det vil sikre, at søgeresultaterne er fra Google. Tilkald nu din assistent: “Fortæl min computer at søge efter GEAR-onlinevideoer” og der har du det.

Læs også  Sådan skjules dine skjulte fotos i Apple Photos-appen på iPhone

2

5. Tilsvarende er her et andet eksempel på , der beder assistenten om at afspille en sang på din pc via YouTube. Vi har brugt DuckDuckGos hurtige afspilnings-URL-funktion. Her er feltet “Åbn”, som du kan kopiere: https://duckduckgo.com/?q=!ducky+$+site % 3Ayoutube.com

4

6. Dette er det sidste eksempel i denne artikel. Sig, du vil lukke din computer med Google Assistant . Det er endnu lettere. Hold det åbne felt som shutdown.exe og parametre som / s / t 10 / c "anmodet af Google Assistant" . Her bruger vi det native shutdown.exe-program til at slukke for computeren og levere en masse parametre til at formidle en bestemt besked.

/ s betyder nedlukning

/ t 10 betyder nedlukning efter en timeout på 10 sekunder

/ c er en syntaks for kommentarer, der vises før nedlukning

Bemærk: Da denne opgave ændrer pc’ens tilstand, kræver den administratoradgangstilladelse. For at give det skal du klikke på menuen “Handlinger” og give “Push2Run Administrator Privilege”.

4 (

Hvad mere kan vi gøre?

Nå, i ovenstående eksempler har jeg vist dig, hvordan du interagerer med browsere og systemapplikationer. Men der er meget mere at lære om andre syntaks- og tredjepartsapplikationer . For eksempel kan du indstille lydstyrken med en stemmekommando, afspille / pause videoer i VLC-afspilleren, opdatere din indkøbsliste i et notesblok og mere. Jeg har ikke engang nævnt Batch og Powershell integration med Push2Run. Det ville tage pc-automatisering til endnu større højder. I de kommende dage vil jeg bringe mere dybdegående vejledninger, så vi kan interagere med alle Windows-komponenter med bare en stemmekommando. Indtil videre har udvikleren bag Push2Run et par færdige eksempelkort, som du simpelthen kan importere til appen.

Styr din Windows-pc med Google Assistant Like a Pro

Så det var vores dybe dyk i, hvordan vi kan styre Windows-computere med Google Assistant. Push2Run-appen er simpelthen fænomenal og har gjort automatiseringsprocessen meget mere problemfri. Så hvis du kan lide applikationen, kan du overveje at donere udvikleren her. Alligevel er det alt fra os. Hvis du har lært nye ting fra artiklen og ønsker at se lignende tutorials i fremtiden, skal du kommentere nedenfor og lade os vide. Og hvis du står over for et problem, så lad os det vide i kommentarsektionen.