Skjul apps på Android: Sådan gør du

Skjul apps på Android: Sådan gør du

31. juli 2020 0 Af Mathias

Har du nogensinde ønsket at skjule apps fra nysgerrige øjne? Vi ville ikke blive overrasket, hvis du har det, fordi der er en række grunde til at skjule apps. For eksempel har du en personlig app installeret på din enhed, siger en dating-app, som du ikke ønsker, at andre skal se. Mens du altid kan låse apps på Android, får folk stadig se appen, og som vi alle ved, kan verden være ret fordømmende. Så hvis du har tænkt på måder at skjule apps på Android på, har vi nogle gode nyheder til dig.

Selvom der ikke er nogen oprindelig måde på Android at skjule apps fra appskuffen og hjemmeskærmen, er der andre enkle måder. Så uden yderligere at her er, hvordan du kan skjule apps på Android:

Brug en tredjepartsstarter

Der er et antal tredjepartsstartere, der giver mulighed for at skjule apps på Android. Hvis du har fulgt os, ville du vide, at vi er store fans af Nova Launcher, og den gode nyhed er, at løfteraket giver dig mulighed for at skjule apps. Funktionen er dog kun tilgængelig i Nova Launcher Prime ($ 4,99). Så hvis du ikke rigtig ønsker at betale for at skjule apps, kan du bruge Apex Launcher , som er en anden stor launcher. Så her er hvordan man skjuler apps ved hjælp af Apex Launcher:

1. Før du begynder at skjule apps, skal du først installere Apex Launcher fra Play Store. Når du er færdig, skal du gå til Android-indstillinger-> Hjem og indstille Apex Launcher som standardstarter .

Apex Launcher Default

2. Gå til når du er færdig Apex-indstillinger-> Skuffeindstillinger-> Skjulte apps .

Apex Launcher Drawer Settings Hide Apps

3. I “ Skjulte apps ”-side, kontroller de apps, du vil skjule, og tryk på“ Gem ” .

Apex Launcher Hide Apps

4. Når du er færdig, ser du ikke appen i appskuffen. Hvis du havde appens genvej på hjemmeskærmen, finder du den stadig der, men du kan let fjerne den.

Det er det! At skjule apps gennem Apex Launcher er ret let, ikke? For at få adgang til skjulte apps skal du bare foretage en Google-søgning , så finder du appen.

Bortset fra Apex og Nova Launcher inkluderer ADW Launcher og Go Launcher også muligheden for at skjule apps. Så du kan vælge mellem de fire lanceringer for at skjule apps på Android.

Brug Parallel Space

Hørt om appen Parallel Space? Nå, du kan takke os senere. Mens Parallel Space primært er kendt for sin evne til at lade brugerne køre flere iterationer af en enkelt app på Android, så du kan bruge flere sociale medier og spilkonti. Den indeholder dog også en cool “Incognito Installation” -funktion, som giver dig mulighed for at installere apps i Parallel Space. Installation af en app inde i Parallel Space sikrer, at appen er skjult fra hjemmeskærmen eller appskuffen eller andre steder i Android-systemet. Parallel Space leveres desuden med adgangskodesikkerhed, så ingen kan få adgang til det. Interesseret? Sådan bruges inkognito-installation i parallelt rum:

Læs også  Sådan sletter du mange Facebook-indlæg på iPhone og Android på én gang

1. Du skal naturligvis først installere Parallel Space på din Android-enhed. Når den er installeret, skal du åbne appen og ramme det andet flydende ikon .

Parallel Space hide apps incognito

2. The “ Inkognito-installation ”-siden åbnes, hvor du kan søge efter en app at installere eller prøve en af ​​de anbefalede apps fra Parallel Space. Når din søgning er afsluttet, skal du trykke på den app, du vil installere.

Paralle space search apps

3. Google Play Store åbnes med den app, du vil installere. Tryk på knappen for at installere , og vent til appen bliver downloadet og installeret.

Parallel Space install app

4. Når appen er installeret på din enhed, vil den blive installeret i Parallel Space.

Paralle space app installing incognito

5. Derefter, appen vil bede dig om at afinstallere den app, du lige har installeret fra hjemmeskærmen for kun at gøre appen tilgængelig via Parallel Space. Ikke nødvendigt at gå til hjemmeskærmen, da appen selv tilbyder knappen “ Afinstaller ”. Tryk på den for at afinstallere appen.

Parallel Space uninstall app to hide it

6. Derefter , ser du ikke længere den app, du installerede på din enhed. I stedet vil den kun være tilgængelig via Parallel Space.

Parallel Apps hide apps

7. Når det er gjort, skal du trykke på tre-punkts-menu-knappen på appens hovedside og angive et mønsteradgangskode for at sikre dig, at der ikke er adgang til appen af ​​nogen anden.

Parallel Space password

Brug tredjeparts-hider-apps (rodede enheder)

Hvis du ikke vil installere en tredjeparts launcher, eller du ikke ønsker at bruge Parallel Space, du kan bare installere en hider-app. Disse apps giver dog kun muligheden for at skjule apps på rodfæstede enheder. Så hvis du har en rodfæstet enhed, kan du her skjule apps ved hjælp af en tredjeparts-app:

1. Mens der er et par apps der hævder at bringe funktionen ‘skjul apps’, vi kan godt lide Hide Photos aka Hide It Pro aka Audio Manager, fordi det bare fungerer! Det er også populært som Audio Manager , fordi det er det navn, appen bruger, når den er installeret for at bløffe folk, der bruger din telefon. Faktisk, når du åbner appen, vil du blive mødt med lydkontroller, men du kan trykke på “Audio Manager” -posten for at åbne den aktuelle app .

Læs også  Sådan nedgraderes fra iOS 14 Developer Beta til iOS 13

Hide Photos App Audio Manager

2. Når du har installeret den, vil appen bede dig om at indstille en adgangskode eller en pin sammen med en gendannelses-e-mail-adresse , i tilfælde af at du glemmer pin eller password.

Hide It Pro setup

3. Når dette er gjort, vil du blive præsenteret for appens hovedside, der indeholder forskellige indstillinger sammen med ikonet “Skjul apps”. Tryk på indstillingen “ Skjul apps ” ”, og du bliver bedt om root-adgang. Vælg “ Ok ” for at komme videre.

Hide It Pro Main Page

4. Hvis du har en root manager-app som SuperSU installeret, vil den bede dig om at give adgang til Hide Photos-appen. Vælg “ Tildeling “, hvorefter du vil se de ” skjulte apps ” side.

Hide It Pro Root Access

5. Du kan derefter skubbe til venstre for at gå til fanen “ Alle apps ” og trykke på en app og vælg “ Ok ” for at skjule det.

Hide It Pro hide app

6. For eksempel skjulte vi Calculator-appen, og når den er færdig, ser du ikke appen noget sted i systemet. Du kan kun få adgang til eller skjule appen gennem appen Hide It Pro.

Hide It Pro access hidden apps

Deaktiver apps

Det er chancerne, er du allerede opmærksom på funktionen “deaktiver apps” i Android, men rolig, hvis du ikke gør det. Mens funktionen skjuler apps overalt, sørger den også for, at du ikke kan få adgang til den . Så hvis du kun søger at skjule apps, er dette ikke vejen at gå.

Hvis du imidlertid ønsker at fjerne bloatware, kan du deaktivere apps ved at gå til Indstillinger-> Apps-> Appinfo . Du kan også tjekke vores indlæg på forskellige måder at fjerne bloatware.

SE OGSÅ: 9 bedste apps til at skjule fotos og videoer på Android

Se vores video om, hvordan man skjuler apps på Android for bedre forståelse: –

Klar til at skjule apps på Android?

Mens vi ville elske en oprindelig måde at skjule apps på Android, vi er glade for, at der er enkle tredjepartsapps og -startere, der lader dig gøre det. Så installer en launcher eller Parallel Space eller en hider-app, hvis du har en rodfæstet enhed og skjuler apps med lethed. Fortæl os det, hvis du er i tvivl. Lyd fra i kommentarfeltet nedenfor.