Sådan ser menuerne på Xbox Series X ud

Sådan ser menuerne på Xbox Series X ud

23. august 2020 0 Af Mathias
  • Xbox Series X-brugergrænsefladen blev roligt afsløret ved hjælp af et blogindlæg og promo-video.
  • Microsoft fokuserer på hastighed og enkelhed og sigter mod at tilbyde den samme Xbox UI på tværs af forskellige platforme, fra serie X til Xbox One, til pc og smartphones, der kan streame spil.
  • Microsofts Xbox Series X UI-video tilbyder masser af visuals, selvom du bliver nødt til at holde pause gennem det for at se et godt kig på dem.

Microsoft har endnu ikke meddelt, hvor meget den nye Xbox Series X vil koste, og hvornår den lanceres . Det har ikke engang erkendt eksistensen af Xbox Series S-konsollen, der kunne vise sig at være endnu billigere end PS5 Digital Edition, hvis de nylige rapporter er nøjagtige. Men det viser sig, at der er endnu en stor Xbox-detalje for at holde gamere underholdt, indtil de store meddelelser falder, og det er den nye Xbox-brugergrænseflade.

Microsoft afslørede “den nye Xbox-oplevelse” via et blogindlæg og YouTube-video, der giver os et kig på det nye operativsystem, der kører på serien X-enheder såvel som andre steder, hvor Xbox-spil er tilgængelige.

Artiklen forsætter under annoncen

Den nye Xbox-startskærm vil indlæses 50% hurtigere, når du starter konsollen, og den er en tredjedel hurtigere, når du indlæser fra et spil. Dertil bruger OS OS 40% mindre hukommelse, så konsollen kan “maksimere den hestekræft, der er tilgængelig for spil,” forklarede Xbox-eksekver i det korte klip.

Xbox Series X
Ny Xbox Series X brugergrænseflade. Billedkilde: Microsoft

Microsoft forklarer, at gamere vil få en samlet Xbox-oplevelse på tværs af One- og Series-modeller, og enheder, der kan streame xCloud-spil, kunne se en lignende behandling. “Xbox Series X sætter en ny bjælke til hastighed, når den lanceres i november, og vi tager den samme tilgang til at fremskynde oplevelser på tværs af Xbox,” forklarer Microsoft.

Læs også  Samsungs $ 2.000 foldbare telefon er tilgængelig til forudbestilling lige nu
Artiklen forsætter under annoncen

”Det nye Xbox-udseende er designet til at være hurtigere at bruge, mere tilgængeligt og visuelt tiltalende,” skrev Xbox-leder af Xbox Research & Design, Chris Novak. ”Tekst er mere læsbar, elementer på skærmen er lettere at forstå med et øjeblik, og det er hurtigere end nogensinde at udføre dine opgaver. Dette inkluderer fliseform, skrifttyper, en opdateret illustrationsstil og mere. Det overordnede layout på de fleste af konsolsiderne forbliver velkendt, bare hurtigere og mere fokuseret. ”

Xbox Series X Xbox Series X Ny Xbox Series X brugergrænseflade. Billedkilde: Microsoft

Den nye mobilapp er i øjeblikket “i værkerne”, og underretninger er blevet konsolideret for at “afspejle aktivitet på tværs af mobil, pc og konsol.”

Deling af spilindhold via sociale medier og instant messaging får også en enorm forbedring, da konsollen skubber skærmbilleder eller klip til telefonen, hvorfra du kan dele dem som du finder passende.

Artiklen forsætter under annoncen

Xbox Series X
Ny Xbox Series X brugergrænseflade. Billedkilde: Microsoft

Den nye Microsoft Store på konsollen skal også være hurtigere end før. Appstarttiden bør tage cirka to sekunder, og den opdaterede navigation skal hjælpe dig med at finde det, du leder efter hurtigere. “Det er let at forstå med et øjeblik, hvad der er inkluderet eller nedsat med ethvert medlemskab, du har, som Xbox Game Pass,” siger Microsoft.

Følgende video har masser af billeder fra den nye Xbox Series X-brugergrænseflade, men glem ikke at sætte den på pause, så du kan inspicere alle detaljerne. Flere UI-eksempler er også tilgængelige på dette link.

Artiklen forsætter under annoncen