Sådan ser du EA Play Live: Nye PS5 og Xbox Series X-spil fra EA

Sådan ser du EA Play Live: Nye PS5 og Xbox Series X-spil fra EA

22. juni 2020 0 Af Mathias
  • EA Play Live udsendes den 18. juni kl. 16:00 PT / 7:00 p.m. ET, hvor EA viser frem sine seneste spil, inklusive nye poster i dens Madden , FIFA og
  • NHL -franchiser.
  • EA vil også give os vores første blik på det kommende rumkampkamp Star Wars: Squadrons .
  • EA bør også har et par overraskelser i vente, så du vil ønske at finjustere live til dette.

Med Sonys Future of Gaming-begivenhed bag os, vil den alternative E3-skema begynde at plukke i de kommende dage. E3 2020 er muligvis blevet annulleret, men mange grupper og udgivere har besluttet at stille på deres egne virtuelle begivenheder i stedet, og en af ​​de første vil være EA Play Live den 18. juni kl. 16:00. PT / 7:00 p.m. ET.

EA siger, at dette års begivenhed vil være “dedikeret til at dele de seneste nyheder og opdateringer om EAs hit-spil-franchiser,” med Kinda Funnyys Greg Miller, der er vært for showet. Med en ny generation af konsoller lige rundt om hjørnet, er vi nødt til at forestille os, at vi vil høre om nye spil, der kommer til PS5 og Xbox Series X i de kommende måneder og år, men som EA bemærker, populære franchiser som Apex Legends , Madden og FIFA vil alle være repræsenteret.

Artiklen forsætter under annoncen

Madden , FIFA og The Sims er alle givet til en EA-pressekonference, men vi får også se mere af Star Wars: Squadrons , som netop blev afsløret tidligere i denne uge. Ankommer til PS4-, Xbox One-, PC- og VR-platforme den 2. oktober Squadrons vil have en single-player story mode “indstillet nær afslutningen af ​​den galaktiske borgerkrig” som såvel som “første person 5v5 multiplayer-hundekampe” med X-vinger, TIE-krigere og mere.

En af de største mysterier er BioWare, der har været i noget af en spids i de sidste flere år. Mass Effect: Andromeda var et rod, Hymne blev taget, og ledere har forladt studiet i en alarmerende hastighed. I teorien er Dragon Age 4 stadig under udvikling, men vi har ingen idé om, hvor langt det er, eller om studiet er klar til at vise mere af det. Og selvom Anthem genopfindelsen muligvis giver tredjepersonens skydespil nyt liv, lyder det ikke som om det vil være klar til at sendes når som helst snart. Når det er sagt, kan vi måske se den rygte Mass Effect Trilogy Remaster , som Jeff Grubb fra VentureBeat mener vil starte inden slutningen af året.

Artiklen forsætter under annoncen

EA vil utvivlsomt have nogle overraskelser i vente til arrangementet også, og EA Originals-programmet – hvor nogle virkelig fantastiske spil har oprindelse i de senere år – går stadig stærkt, så forvent at se mindst et par indie-spil i dag. Det er også normalt sikkert at satse på flere Star Wars , når EA indtager scenen.

Læs også  Her er hvorfor nogle PS5 og Xbox Series X-spil koster $ 70