Sådan overføres dit bibliotek fra Google Play Musik til YouTube Musik

Sådan overføres dit bibliotek fra Google Play Musik til YouTube Musik

14. maj 2020 0 Af Mathias
  • Google Play Musik lukker endelig ned inden årets udgang, hvilket efterlader YouTube Musik som Googles eneste streaming-musikplatform.
  • Tirsdag begyndte Google at sende invitationer til Google Play Musik-brugere om at overføre deres musikbiblioteker til YouTube Musik inden Play Musiks lukning.
  • Overførselsprocessen kan afsluttes på mobile enheder eller fra en webbrowser.
  • Besøg GEAR-onlines hjemmeside for flere historier.

Når man overvejer hvor mange messaging-apps Google har introduceret, skoddet og ommarkeret i løbet af de sidste par år, det er noget overraskende, at dens to musikplatforme konsolideres til en enkelt tjeneste i slutningen af ​​året. Google Play Musik bliver optaget af YouTube Music, og tirsdag annoncerede Google et af de sidste trin i processen, der tillader abonnenter problemfrit at flytte over til YouTube.

Google inviterer nu Google Play Musik-brugere til at overføre deres musikbiblioteker, præferencer og spillelister til YouTube Musik. Begge tjenester forbliver online i en overskuelig fremtid, men de af jer, der stadig er på den gamle platform, har nu alle de værktøjer, du har brug for for at skifte, når du er klar til at gøre det.

Her er de trin, du skal tage, hvis du vil overføre dit bibliotek med en iPhone eller Android-enhed :

Artiklen forsætter under annoncen
  • Download YouTube Music-appen (iOS / Android).
  • Åbn appen, og find banneret på startskærmen, der siger “Overfør dit Play Music-bibliotek.” Du vil også se en indstilling i Indstillinger, der siger “Overførsel fra Google Play Musik.” Begge disse vil starte processen, men hvis du ikke kan finde dem, har du ikke modtaget invitationen endnu.
  • Når du har ramt knappen “Lad os gå” i appen, Google Play Musik viser dig alt, hvad der vil blive overført til YouTube Musik, herunder “uploads, køb, tilføjede sange og albums, personlige og abonnerede playlister, likes og ikke” -lignende, kuraterede stationer og personlige smagspræferencer. “
  • Tryk på den store “Transfer” -knap, og processen vil begynde. Det kan tage overalt fra et par minutter til et par dage, men Google sender dig e-mails og underretninger, når overførslen er gennemført.
Læs også  Nye 'Call of Duty' inkluderer ikke gratis PS5 eller Xbox Series X opgradering

Hvis du hellere vil gennemgå overførselsprocessen fra en webbrowser, kan du se videoen nedenfor fra YouTube for at se de trin, du skal tage (skønt de ligner meget det, vi forklarede ovenfor). Hvis du endnu en gang ikke får mulighed for at overføre til din browser, er du ikke blevet inviteret endnu:

Ud over at gå Google Play Music-brugere gennem overførselsprocessen, Google har også detaljeret en masse af de nye funktioner, de får adgang til, når de først er flyttet til YouTube Music, såsom playlistelængde stigende fra 1.000 sange til 5.000, muligheden for at uploade op til 100.000 sange i stedet for 50.000, offline-lytning, tekst i realtid og en fane Udforsk for at forbedre musikopdagelsen. Og hvad angår prisfastsættelse, tildeles Google Play Musik-abonnenter automatisk det tilsvarende niveau med samme pris og fordele på YouTube Musik.

Artiklen forsætter under annoncen