Sådan opdateres Kodi på enhver enhed

Sådan opdateres Kodi på enhver enhed

24. juli 2020 0 Af Mathias

Vi er store fans af Kodi på grund af hvor multi-platform og alsidig den er. Ligesom Android-opdateringer venter vi på frigivelsen af ​​nye Kodi-versioner, fordi det bringer dybere integration til vores yndlingsservices og spændende nye tilføjelser og depoter til bordet. Leia-bygningen var en af ​​de største opdateringer, vi så i år, men stadig er brugere på den ældre Krypton-bygning. Årsagen er, at Kodi ikke har et indbygget opdateringssystem, så brugerne skal manuelt opdatere det. For at gøre overgangen til Leia glattere og hurtigere, bringer vi dig denne definitive guide til, hvordan du opdaterer Kodi til enhver enhed.

Opdater Kodi på enhver enhed i 2020

Kodi understøtter næsten alle de store platforme, herunder Windows, macOS, Android, Chromebooks, iOS og mere. Her har vi sammensat en one-stop-liste, så du nemt kan navigere gennem artiklen. Lad os nu gå igennem artiklen med alt dette.

 1. Opdater Kodi på Windows
 2. Opdater Kodi på macOS
 3. Opdater Kodi på Linux
 4. Opdater Kodi på Amazon Fire TV
 5. Opdater Kodi på Android
 6. Opdater Kodi på iOS
 7. Opdater Kodi på Chromebook
 8. Opdater Kodi på Xbox One
 9. Opdater Kodi på Raspberry Pi

Advarsel: Hvis du regelmæssigt bruger Kodi, skal du overveje at få en dedikeret VPN til Kodi. Det vil hjælpe dig med at beskytte din identitet, mens du downloader addons og depoter fra websteder, der indeholder sporingspixels. På denne måde bliver dine personlige oplysninger altid beskyttet.

Opdater Kodi på Windows

Kodi har en enorm brugerbase til Windows-platformen, og som et resultat er der et større samfund, der hjælper og finder løsninger på forskellige problemer. Og i dette tilfælde har Windows-samfundet bragt flere måder at opdatere Kodi på.

Artiklen forsætter under annoncen

Du har muligheder for at opdatere gennem den officielle Microsoft Store, fra Kodis officielle hjemmeside eller ved at bruge et enkeltstående tilføjelse. I dette afsnit vil vi dække alle metoderne, så du kan vælge efter din præference. Så lad os begynde med den nemmeste.

 • Opdater Kodi fra Microsoft Store

Ja, du læste det rigtigt. Kodi er tilgængelig i Microsoft Store , og du kan installere og opdatere det i app store. Ingen grund til at downloade et separat offline installationsprogram og gennemgå alt besværet med manuelt at installere det. Jeg kan godt lide, hvordan Windows forbedres og bliver ret moderne med hensyn til apphåndtering. Følg disse trin for at opdatere Kodi gennem Microsoft Store.

Bemærk: Denne metode er kun relevant for brugere, der tidligere har installeret Kodi fra Microsoft Store.

1. Åbn Microsoft Store og søg efter Kodi .

Artiklen forsætter under annoncen

Update Kodi from Microsoft Store

2. Åbn den og klik på “Get” -knappen. Kodi vil se efter nye opdateringer og vil tilbyde dig den nyeste build, hvis den er tilgængelig.

Update Kodi from Microsoft Store (2)

Artiklen forsætter under annoncen
 • Opdater Kodi fra det officielle Kodi-websted

 • Update Kodi from Microsoft Store

  Nå, det meste af brugerne er kendt for at opdatere Kodi gennem det officielle websted. Det er den traditionelle måde, alle har brugt Kodi i de sidste par år. Jeg synes dog, at opdatering af Kodi fra Microsoft Store er den bedste metode lige nu. Ikke desto mindre skal vi her lære at opdatere Kodi via sit officielle websted.

  1. Åbn dette link i din browser og vælg build fra menuen.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Update Kodi from the Official Kodi Website 2. Hvis du er usikker på din pc’s arkitektur, skal du højreklikke på “Min computer” og åbne “Egenskaber”.

  Update Kodi from the Official Kodi Website (2) 3. Her finder du “Systemtype” og derudover nævnes arkitekturopbygning enten i 32-bit eller 64-bit. Noter det og download den matchende build fra ovenstående link.

  Update Kodi from the Official Kodi Website (3)

  4. Derefter skal du installere Kodi oven på den eksisterende Kodi-opsætning og klikke på ”Ja” -knappen under installationen. Bare rolig, alle dine tilføjelser og opbevaring holdes intakte .

  Artiklen forsætter under annoncen

  Update Kodi from the Official Kodi Website (4)

 • Opdater Kodi med en standalone-tilføjelse

Der er en dedikeret tilføjelse tilgængelig på det officielle Kodi-arkiv, som kan opdatere Kodi problemfrit i Kodi-appen. Du skal bare installere tilføjelsen og derfra kan du opdatere til enhver opdateringskanal, hvad enten det er stabilt, nightlies eller dev builds . Så her er det, hvordan det går.

1. Åbn Kodi, og skift til fanen “Tilføjelse”. Nu, , klik på “søg” -knappen.

Artiklen forsætter under annoncen

Update Kodi with a Standalone Add-on 2. Klik her på funktionen “Søg tilføjelsesprogrammer” .

Update Kodi with a Standalone Add-on (2) 3. Nu skal du skrive “windows installer” og klikke på “OK” -knappen.

Update Kodi with a Standalone Add-on (3) 4. Klik derefter på “Script- Kodi Windows Installer” .

Update Kodi with a Standalone Add-on (4) 5. Nu skal du klikke på “Install” -knappen .

Artiklen forsætter under annoncen

Update Kodi with a Standalone Add-on (5) 6. Klik på “Kør” for at starte Windows Installer. Update Kodi with a Standalone Add-on (7) 7. Vælg her opdateringskanalen til Kodi. Hvis du vil være på den blødende kant, skal du vælge “Nightlies”. Og til den stabile build, vælg “Stable Releases” .

Update Kodi with a Standalone Add-on (7) 8. Det er det. Tilføjelsen begynder at downloade den nyeste build og opdaterer Kodi derefter.

Opdater Kodi på macOS

Da Kodi ikke er tilgængelig i Mac App Store, skal du downloade Kodi-opdateringer på macOS fra det officielle websted . Det er en temmelig let og ligetil proces. Her er trinnene, der skal følges.

Artiklen forsætter under annoncen

1. Åbn Kodis download-side til macOS og klik på “Installer (64BIT)” -knappen . Det vil begynde at downloade den nyeste DMG-fil til Kodi.

Update Kodi on macOS 2. Åbn derefter den installationsfil, du har downloadet, og klik på mappen “Programmer”. Derefter tryk på CMD + V-tasten ind i applikationsmappen for at erstatte den gamle Kodi build.

Update Kodi on macOS (2) 3. Da en gammel version af Kodi allerede er installeret på din Mac, vil den bede dig om at erstatte den nuværende Kodi. Så Klik på knappen “Erstat” og voila, Kodi opdateres til den nyeste version bare sådan.

Artiklen forsætter under annoncen

 Opdater Kodi på Linux 

1. Åbn Linux Terminal og kør kommandoen nedenfor.

 sudo apt-get upgrade-kodi 

update kodi on linux

2. Hvis Kodi er på den nyeste version, viser den “Kodi er allerede den nyeste version”. Og hvis en opdatering er tilgængelig, vil den bede dig om at trykke på “Y” for at fortsætte opdateringen. Derefter vil den automatisk downloade og opdatere Kodi til den nyeste version på Linux. Det er ret simpelt, ikke?

Artiklen forsætter under annoncen

update kodi on linux

Opdater Kodi på Amazon Fire TV

Processen til opdatering af Kodi på Amazon Fire TV er lidt længere, da du er nødt til at sideladge appen fra en anden enhed. Trinnene er meget identiske med, hvordan vi installerer Kodi på Amazon Fire TV. Så du kan gennemgå trinnene fra den linkede artikel og opdatere Kodi på Fire TV let.

update kodi on amazon fire tv stick

For at give et kort overblik skal du downloade den nyeste Kodi APK fra det officielle websted og flytte det til dit Amazon Fire TV. Derefter skal du blot installere APK gennem en filhåndtering, og den vil tilsidesætte den eksisterende Kodi-opsætning. Og sådan opdaterer du Kodi på Amazon Fire TV.

Artiklen forsætter under annoncen

Opdatering Kodi på Android

Som vi allerede ved, er Kodi officielt tilgængelig i Google Play Store. Så hvis du har installeret Kodi fra Play Store, er opdateringsprocessen meget let. Selv hvis du har installeret Kodi APK fra det officielle websted, kan du opdatere den aktuelle build til den nyeste version gennem Play-butikken. Sådan gør du det.

Åbn Google Play Store, søg efter Kodi, og åbn den. Hvis der er nogen ny opdatering tilgængelig, viser den en “Update” -knap . Tryk på det, og Play Store begynder at opdatere Kodi. Det er det.

Sådan opdateres Kodi på enhver enhed Sådan opdateres Kodi på enhver enhed Opdater Kodi på iOS

Kodi på iOS er en trist historie. Kodi er officielt ikke tilgængelig i App Store, så der er hacky løsninger, der gør jobbet for tiden. På samme måde, hvis du vil opdatere Kodi på din iPhone, bliver du nødt til at følge den samme kedelige proces.

Artiklen forsætter under annoncen

Da der ikke er nogen ordentlig kanal til at opdatere Kodi til iOS-enheder, bliver du nødt til at stole på tredjeparts app-butikker. Du skal gennem den samme proces med at installere Kodi fra bunden for at få den nye, opdaterede build .

Vi har lavet en enkel guide med nyttige skærmbilleder og instruktioner, som kan hjælpe dig med at opdatere Kodi på iOS-enheder. Så følg den samme proces, og Kodi opdateres til den nyeste version. Husk, hvis du gør det, fjernes alle dine tilføjelser, repos og konfigurerede indstillinger . Som jeg allerede sagde, er det en trist historie.

Opdater Kodi på Chromebook

Opdatering af Kodi på Chromebook er et cakewalk, hvis din enhed har Play Store-support. Hvis din enhed ikke har den, skal du starte fra bunden, og processen er en smule trættende. Ikke desto mindre viser vi dig i dette afsnit, hvordan du opdaterer Kodi på Chromebook til begge typer enheder.

Artiklen forsætter under annoncen
 • Til Play Store understøttede Chromebooks

1. Åbn Google Play Store, søg efter Kodi, og åbn den.

Update Kodi on Chromebook

2. Hvis der er verseret en ny opdatering , finder du knappen “Update” , der ligner Android telefoner. Klik på det, og Kodi opdateres til den nyeste version.

Update Kodi on Chromebook (2)

Artiklen forsætter under annoncen
 • Til Chromebooks uden Play Store Support

I lighed med iOS-enheder skal du starte fra bunden. Desværre betyder det, at du bliver nødt til at lave en ny installation af Kodi på din Chromebook . Til din gennemlæsning har vi allerede lavet en enkel guide til at installere Kodi på Chromebook til enheder, der ikke har Play Store-support.

Så følg de samme trin, der er nævnt i den ovenstående linkede artikel, og du vil have den seneste version af Kodi på din Chromebook. Bemærk, at alle dine tilføjelser, repos og personaliserede indstillinger vil blive slettet med den friske installation .

Opdater Kodi på Xbox One

Kodi er tilgængelig overalt, og det inkluderer også Xbox One. Hvis du vil opdatere Kodi til den nyeste version på din spilkonsol, skal du bare følge disse få enkle trin. Da Xbox One er Microsofts produkt, kan du også opdatere Kodi gennem den officielle Microsoft Store . Sådan gøres det.

Artiklen forsætter under annoncen
 1. Åbn Microsoft Store på Xbox One og søgning efter Kodi. Update Kodi on Xbox One (2)
 2. Klik på “Get” eller “Opdater” -knappen, og den vil begynde at opdatere Kodi.

Der er også en separat Xbox App Store tilgængelig på spilkonsollen, så du også kan opdatere Kodi derfra. Processen er næsten identisk med den ovennævnte.

Opdater Kodi på Raspberry Pi

Da Raspberry Pi kører på Raspbian, en Linux-baseret gaffel af Debian OS, kan du nemt opdatere Kodi på Pi ved hjælp af blot et par enkle kommandoer .

1. Åbn terminalen på din Raspberry Pi, og kør nedenstående kommandoer en efter en. Først vil den opdatere depotet og derefter installere den seneste opdatering. sudo apt-get update sudo apt – installer kodi

2. Hvis der er nogen ny opdatering, vil Raspbian automatisk downloade den nyeste Kodi og opdatere den eksisterende build. Det er det. Og hvis der ikke er nogen opdatering, bliver du bedt om at “Kodi er på den nyeste version”. Husk, Kodi får generelt den seneste Kodi-opdatering efter nogen tid på grund af driverkompatibilitetsproblemer, så hold tålmodighed.

Artiklen forsætter under annoncen

Ofte stillede spørgsmål

Q. Hvilken Kodi-version bruger jeg?

Du kan kontrollere Kodi-versionen ved at gå til Settings -> System Information -> Version Info at bunden.

Q. Hvordan kan jeg opdatere mine tilføjelser?

For at opdatere en tilføjelse skal du åbne fanen “Tilføj” og klikke på på søgefeltet. Her skal du indtaste add-on-navnet, og så vil Kodi vise dig fortegnelsen. Åbn derefter den, og den vil tilbyde dig opdateringsknappen, hvis der er nogen afventende opdatering tilgængelig.

Opdater Kodi og nyd alle de nye funktioner

Så det var vores guide til hvordan du kan opdatere Kodi på enhver enhed og nyde de nye funktioner. Som vi ved er Kodi en open source-app, så det er svært for virksomheden at vedligeholde den på enhver platform med strenge app-butikspolitikker. Så vi har leveret alternative metoder, som du kan bruge til at opdatere den nyeste version af Kodi på enhver af din enhed.

Indtil videre kan jeg lide den måde, Windows formes på, og hvordan Microsoft Store har hævet sit spil for nylig. Hvis du er en Windows-bruger, skal du bestemt installere og opdatere Kodi gennem Microsoft Store, da det gør tingene meget lettere. Anyway, hvis du kunne lide artiklen eller vil dele nogle tricks til opdatering af Kodi, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det.

Artiklen forsætter under annoncen

Læs også  Sådan låses din Netflix-profil ved hjælp af en PIN-kode