Sådan installeres Kodi på enhver enhed

Sådan installeres Kodi på enhver enhed

20. december 2020 Slået fra Af Mathias

Kodi er et massivt populært medieprogram til organisering og vedligeholdelse af lokale biblioteker med indhold. Den er tilgængelig på næsten alle de større platforme, herunder Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick osv. Med en så bred platformstilgængelighed har den en massiv brugerbase på tværs af forskellige platforme og hardwareenheder. Derudover kan brugerne nu streame endeløs liste over indhold gennem tredjeparts tilføjelser og opbevaringssteder. Kort sagt er Kodi nu en komplet pakke med bred rækkevidde og lokkende funktioner. Så hvis du er fristet med Kodis tilbud og vil prøve det, er du kommet til det perfekte sted. I denne artikel har vi bragt Kodi-installationsprocessen til alle større platforme ét sted. Så fortsæt og lær hvordan du installerer Kodi til din bestemte enhed.

Installer Kodi på enhver enhed i 2020

I dette afsnit gennemgår vi alle platforme, hvor Kodi er tilgængelig, og viser dig, hvordan du nemt installerer Kodi på din enhed. Sammen med det deler vi også nogle artikler med detaljerede instruktioner, hvis du vil have en bedre idé om installationsprocessen. Når det er sagt, lad os starte med Windows OS først.

Sådan installeres Kodi på Windows

Der er to måder at installere Kodi på Windows på, og her vil vi dele begge metoder. Du kan vælge en af metoderne baseret på, hvad du finder praktisk.

Artiklen forsætter under annoncen
  • Installer Kodi fra Microsoft Store

Den bedste måde at installere Kodi på Windows er via Microsoft Store. Du kan installere Kodi bare ved at foretage en hurtig søgning i Microsoft Store og installere den der og der. Intet behov for at downloade et offlineinstallationsprogram og installere det manuelt. Den bedste del er, at du kan opdatere Kodi gennem Microsoft Store problemfrit uden at miste dine foretrukne tilføjelser og lager. Men husk, du skal bruge Windows 10 eller 8.1 for at have Microsoft Store. Hvis du ikke kan finde Kodi i Microsoft Store, skal du følge nedenstående link.

Install Kodi From the Microsoft Store

Installer Kodi fra Microsoft Store (gratis)

  • Installer Kodi ved hjælp af en offlineinstallatør

Hvis din enhed kører Windows 7 eller lavere, kan du downloade offlineinstallatøren fra Kodis officielle hjemmeside. Vælg bare din enheds arkitektur, og du kan installere den ligesom enhver anden applikation.

Artiklen forsætter under annoncen

Install Kodi From the Microsoft Store 2

Hvis du ikke er sikker på, hvilken version du skal vælge, skal du højreklikke på “Denne computer” og åbne “Egenskaber”. Her finder du enhedsarkitekturen ved siden af “Systemtype”.

Install Kodi From the Microsoft Store 3

Artiklen forsætter under annoncen

Sådan installeres Kodi på Android

For at installere Kodi på Android er processen retfærdig enkel og ligetil. Bare åbner Google Play Butik og søg efter “Kodi” . Derefter skal du trykke på knappen “Installer”, og så har du det. Du kan også finde Kodi i Play Butik via nedenstående link.

Install Kodi on Android

Installer Kodi fra Google Play Butik (gratis)

Sådan installeres Kodi på macOS

Du kan installere Kodi på din Mac ved at downloade DMG-filen fra Kodis officielle hjemmeside. Følg blot det ovennævnte link og klik på “Installer (64bit)” for at downloade det.

Læs også  Sådan deaktiveres funktionen Kopier og indsæt ny URL i Microsoft Edge
Artiklen forsætter under annoncen

Install Kodi on Android

Husk, macOS blokerer installationen fra ukendte kilder som standard. Så du skal ændre den ønskede indstilling for at tillade installationen. For at gøre det skal du åbne Apple-menuen i øverste venstre hjørne og navigere til Systemindstillinger-> Sikkerhed og fortrolighed-> Generelt . Her skal du ændre indstillingen “Tillad applikationer downloadet fra” til “Hvor som helst”, så er du klar til at gå.

Install Kodi on macOS

Åbn derefter Kodi DMG-filen og klik på mappen “Applications”. Her skal du trykke på CMD + V-tasten for at indsætte Kodi i din applikationsmappe. Det er det, Kodi er installeret på din Mac. Install Kodi From the Microsoft Store 2

Artiklen forsætter under annoncen

Install Kodi on macOS 2

Sådan installeres Kodi på iOS

Kodi er ikke tilgængelig i Apples App Store, så processen at installere Kodi på iOS er ikke ligetil. Du bliver nødt til at stole på en tredjeparts appbutik for at downloade og installere Kodi. Du kan bruge AppValley, en tredjeparts appbutik til at få Kodi på din iOS-enhed. Inden du spørger, nej, behøver du ikke at jailbreak din enhed.

Install Kodi on macOS 2

Artiklen forsætter under annoncen

For din gennemgang har vi lavet en separat guide til installation af Kodi på iOS med detaljeret instruktion og skærmbilleder. Processen er lidt lang, men du kan nemt gøre det, hvis du følger instruktionerne trin for trin. Klik bare på ovennævnte link, så får du Kodi på din iPhone på ingen tid.

Install Kodi on iOS

Sådan installeres Kodi på Amazon Fire TV Stick

Som vi kender, kører Amazon Fire TV Stick på Android-platformen, men det har ikke Google Play Butik. Så du kan ikke få det med et par klik. Tidligere havde brugerne også mulighed for direkte at downloade Kodi APK-filen på Fire Stick fra internettet. Imidlertid har Amazon med nogle nylige ændringer blokeret mange af de traditionelle måder at downloade APK-filer fra ukendte kilder . Så for at installere Kodi på Amazon Fire TV Stick skal du importere Kodi APK-filen til din Fire Stick og derefter installere den derefter. Vi har allerede skrevet en grundig guide til installation af Kodi på Amazon Fire TV Stick. Du kan gå gennem artiklen trin for trin, og du vil kunne installere Kodi på din Fire Stick uden problemer.

Install Kodi on iOS 2

Artiklen forsætter under annoncen

Sådan installeres Kodi på Chromebook

Dig kan installere Kodi på Chromebook, der minder meget om Android-telefoner , hvis din Chromebook har Play Store-support . Bare søg efter “Kodi” i Play Butik og installer det. Det er det.

Install Kodi on Amazon Fire TV Stick

Dog , hvis din Chromebook ikke understøtter Play Store så er det en smule kedelig proces. Du bliver nødt til at bruge et udviklingsværktøj, ARC Welder, til at konvertere Android-apps til kompatible Chrome OS-apps. For at gøre tingene lettere for dig har vi lavet en komplet guide til installation af Kodi på Chromebooks til både Play Store-understøttede og ikke-understøttede enheder. Åbn blot det ovennævnte link og gå gennem trinnene. Du vil være i stand til at installere og køre Kodi på ikke-understøttede Chromebooks ret godt.

Læs også  Sådan hostes en Minecraft-server på Android
Artiklen forsætter under annoncen

Install Kodi on Chromebook

Sådan installeres Kodi på Linux

Installation af Kodi på Linux er en leg med kun få kommandoer. Åbn terminalen, og indtast følgende kommandoer en efter en . Sørg for at følge vejledningen på skærmen under installationen.

 sudo apt-get install software-egenskaber-common sudo add-apt-repository ppa: team -xbmc / ppa sudo apt-get update sudo apt-get install kodi 

Når installationen er gennemført, skal du bare skrive kodi i terminalen for at åbne det. Du kan også få adgang til Kodi fra Software Center.

Artiklen forsætter under annoncen

How to Install Kodi on Linux

Sådan installeres Kodi på Xbox One

På samme måde som Windows PC kan du installere Kodi på Xbox One med blot et par klik. På Xbox One åbner Microsoft Store og søger efter “Kodi”

. Klik derefter på “Get” -knappen og voila, Kodi er installeret på din spilkonsol. Klik derefter på knappen “Start” for at åbne Kodi.

How to Install Kodi on Linux 2

Artiklen forsætter under annoncen

Der er også en anden måde at installere Kodi på Xbox One. Spilkonsollen har sin egen Xbox App Store. Så gå videre og søg efter “Kodi” i app store og installer det med det samme.

SE OGSÅ: Sådan bruges Kodi – En begyndervejledning (2019)

Installer Kodi på din enhed, og opdag en ny verden af underholdning

Så det var vores endelige guide til, hvordan du installerer Kodi på nogen af dine enheder. Du kan gå gennem guiden og finde ud af oplysninger om din enhed. For de fleste enheder er processen meget enkel, da Kodi understøttes bredt officielt på tværs af platformene. Imidlertid er iOS meget begrænsende, så du bliver nødt til at installere Kodi gennem en tredjeparts appbutik. Ikke desto mindre skal du bestemt gå videre og installere Kodi på din enhed for at opdage en ny verden af underholdning. Og hvis du kunne lide artiklen eller vil vide installationsprocessen til din specifikke enhed, så kommenter nedenunder, vi vil helt sikkert hjælpe dig.

Artiklen forsætter under annoncen