Sådan installerer du Kodi No Limits Build (arbejdsmetode)

Sådan installerer du Kodi No Limits Build (arbejdsmetode)

21. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Kodi Builds er ret populære blandt fællesskabet, da de indeholder alt det, en bruger har brug for for at komme i gang med Kodi. No Limits Magic build, som populært kaldes Kodi No Limits build, er en ny deltager i det lovende løb om de bedste Kodi builds. I løbet af årene er efterspørgslen efter Kodi builds måske faldet, men der er stadig nogle få builds, som får Kodi til at skinne. I dette tilfælde passer Kodi No Limits perfekt ind i billedet. Det er et nyt build, og vedligeholderen er ret hurtig til at opdatere ødelagte tjenester, anmodninger om add-on, nyeste film osv. Så lad os uden forsinkelse gennemgå trinene og lære, hvordan du installerer No Limits Kodi Build på din enhed i 2020.

Bemærk: Mange af Kodi Builds er vært for og streamer ophavsretligt beskyttet indhold. Streaming af beskyttet indhold er ulovligt og svarer til piratkopiering. Vi opfordrer ikke til online piratkopiering på nogen måde eller form.

Installer Kodi No Limits Build i 2020

Kodi No Limits Build er ret unik på en måde, fordi den giver flere nyttige funktioner som Kodi addons og repos sammen med det massive medieindhold. Du får også den populære Aptoide app store, som er vært for Android APK’er. Det er ret interessant, at du kan køre Android-apps under dette Kodi build. Når det er sagt, så lad os fortsætte med installationen. Bemærk, at Kodi No Limits Magic build ikke er tilgængelig på det officielle Kodi repository, så vi vil downloade guiden setup fra en tredjepartskilde. Her er trinene.

Læs også  Hvad er den røde prik på Apple Watch, og hvordan man fjerner den

1. Download guiden ZIP-fil fra her.

Artiklen forsætter under annoncen

2. Dernæst åbner du Kodi og skifter til fanen “Add-on”. Her skal du klikke på menuen “Install from the ZIP”.

3. Find nu den downloadede ZIP-fil, og klik på knappen “OK”.

4. Guiden installeres med det samme, og du vil blive bedt om en opsætningsmenu. Vælg dine præferencer og klik på knappen “Fortsæt”.

5. En “No Limits Wizard” vises igen. Her skal du klikke på knappen “Build Menu” (opbygningsmenu).

Artiklen forsætter under annoncen

6. Nu vil du blive tilbudt forskellige builds af Kodi No Limits Build sammen med flere servere at vælge imellem. Vælg din foretrukne build og klik på den. Hvis der ikke sker noget, så vælg build fra en anden server.

7. Dernæst klikker du på “Fresh Install”, hvis du vil starte forfra. Hvis du vil beholde dine tilføjelser, repos og data, skal du klikke på “Standard Install”. Jeg vil dog anbefale en frisk installation.

8. Guiden vil begynde at downloade buildet efter et par sekunder. No Limits Kodi build er omkring 280 MB så hav tålmodighed mens den downloader og installerer sig selv.

9. Når installationen er færdig, tvangslukker du Kodi for at foretage kerneændringerne.

Artiklen forsætter under annoncen

10. Til sidst åbner du Kodi igen, og du har No Limits Kodi build’et installeret på din enhed og er klar til brug.

Installer No Limits Kodi Build og nyd ubegrænset indhold

Så sådan kan du installere Kodi No Limits Build og få et enormt bibliotek af indhold lige ved hånden. I et stykke tid har Kodi No Limits build lavet en hel del larm blandt Kodi-fællesskabet, og det er med rette. Mængden af indhold er ganske sammenlignelig med Exodus og Seren. Og den minimale og lette brugergrænseflade gør et stort indtryk på brugerne. Så hvis du er på udkig efter et alternativt build, der adskiller sig fra den almindelige Kodi-setup, så er No Limits Kodi build noget for dig. Anyway, hvis du kunne lide denne korte guide, så kommenter nedenfor og lad os vide dine tanker.

Læs også  Sådan holder du et appvindue altid øverst i Windows 10