Sådan installerer du Fusion Kodi Addon

Sådan installerer du Fusion Kodi Addon

21. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Vi husker alle det populære Fusion Kodi Addon, som var i spidsen for Kodi addons i et stykke tid. Det plejede at være det bedste tredjeparts add-on med hensyn til ydeevne, indholdsstørrelse og flere nyttige funktioner. Sidste år blev det taget ud af vedligeholdelse, og Kodi brugere var forvirrede over, hvad der vil erstatte deres foretrukne Kodi add-on. Men i år tog TVAddons-holdet, som er ret populært for sin videotilføjelse, den tunge opgave i hånden og begyndte at forke Fusion. Nu har TVAddons-holdet TVAddons teamet fuldt ud genindsat Fusion på Kodi med det samme sæt indhold og værktøjer. Men, der er et forbehold. Navnet er blevet ændret fra Fusion til Indigo. Det vil måske ikke falde i god jord hos nogle gamle brugere, men hey, det virker, og du kan bruge det gamle Fusion i al sin pragt. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du installerer Indigo / Fusion Kodi addon.

Bemærk: Da Fusion Kodi addon er blevet omdøbt til Indigo, vil vi i denne artikel bruge både Fusion og Indigo i flæng.

Installer Fusion Kodi Addon i 2020

Her vil vi gennemgå trinene for installation af Fusion på Kodi. Da tilføjelsen ikke er tilgængelig på det officielle Kodi-repositorium, vil vi downloade den fra TVAddons-repositoriet. Vi vil også forklare trinene for at tillade installation af tredjeparts add-ons, hvis du ikke allerede har aktiveret det.

1. Først og fremmest skal du åbne Kodi og klikke på tandhjulsikonet øverst for at åbne Indstillinger.

Artiklen forsætter under annoncen

2. Derefter skal du navigere til Systems-> fanen Tilføjelser -> Slå toggle for “Ukendte kilder” til. Der vises en pop-up advarsel, klik på “Ja”.

Læs også  Deaktiver personlige anbefalinger på Google TV (GUIDE)

3. Nu, hvor du har konfigureret de nødvendige indstillinger, skal du gå videre og downloade Indigo add-on’et herfra.

4. Åbn Kodi og skift til fanen “Add-ons”. Her skal du klikke på menuen “Install from ZIP file” (Installer fra ZIP-fil).

5. Der åbnes et filbrowservindue. Her finder du den downloadede Indigo/Fusion ZIP-fil og klikker på “OK”-knappen. Plugin’et vil blive installeret med det samme.

Artiklen forsætter under annoncen

6. Gå tilbage til fanen “Add-ons” og åbn “Indigo” under afsnittet video addons.

7. Endelig finder du alt det, du elskede på Fusion, under tilføjelsesprogrammet Indigo. Fra installationsprogrammet for add-on til vedligeholdelsesværktøjer, alt er tilgængeligt. Nyd Fusion add-on i en ny form.

Installer Fusion på Kodi og genoplev de gode gamle dage

Så det var vores korte guide til, hvordan du installerer Fusion Kodi addon i få trin. Som du kan se, er add-onet live og fungerer fint uden problemer. I Kodi’s verden går add-ons gennem en tumultarisk fase med udvikling og depreciering, så det er ikke overraskende. Men TVAddons-holdet har gjort et godt stykke arbejde med at bringe vores yndlings add-on tilbage på forkant, så stor ros til dem. Hvis du kunne lide denne artikel, så tjek vores installationsguide for Exodus på Kodi og Kodi No-Limits Build. Del også din Fusion Kodi addon erfaring, du kan lade os vide i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen forsætter under annoncen