Sådan installerer du Exodus på Kodi (både Exodus Redux og V8)

Sådan installerer du Exodus på Kodi (både Exodus Redux og V8)

22. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Exodus har været en af de mest populære Kodi addons. Der er en grund til, at alle brugere ønsker at installere Exodus på Kodi, lige efter at de har oprettet det. Exodus rangerer øverst på alle add-ons-lister på grund af den store mængde indhold og pålidelig afspilning, der kommer uden nogen nagende problemer. Endvidere er kvaliteten af indholdet uovertruffen blandt alle de Kodi add-ons, som vi har prøvet i den seneste tid. Så i denne artikel vil vi forsøge at dække alt relateret til Exodus, og hvordan du kan få et fungerende Exodus add-on i 2020. Så uden yderligere forsinkelse, lad os komme til sagen.

Bemærk: Mange af Kodi add-ons er værter for og streamer ophavsretligt beskyttet indhold. Streaming af beskyttet indhold er ulovligt og svarer til piratkopiering. Vi opfordrer ikke til online piratkopiering på nogen måde eller form.

Få Exodus på Kodi (Opdateret juni 2020)

Gang på gang er flere forks af Exodus dukket op online af forskellige Kodi hold med lidt til ingen forskel med hensyn til brugergrænseflade og indholdsstørrelse. Mens det originale Exodus er forældet, er der i øjeblikket to Exodus-forks, der fungerer upåklageligt på både Kodi 17 og 18.

I øjeblikket er Exodus Redux og Exodus V8 de to fungerende Exodus-forks, og du kan installere begge disse add-ons i et par enkle trin. Bemærk, at disse add-ons ikke er tilgængelige på det officielle Kodi repository, så vi bliver nødt til at hente det fra en tredjeparts repo. Så her er hvordan det går.

Artiklen forsætter under annoncen

Advarsel: Exodus er en tredjeparts video add-on og er vært for en række ophavsretligt beskyttet indhold. I nogle regioner kan det være ulovligt at køre et sådant addon. Så for at beskytte dig selv bedre bør du bruge VPN-tjenester. Husk at tjekke vores artikel om de bedste gratis VPN’er til det samme.

Installer Exodus Redux på Kodi

Efter at den oprindelige udvikler stoppede med at vedligeholde Exodus i 2017, tog et team kaldet I-A-C ansvaret i deres hænder. I øjeblikket vedligeholder I-A-C indholdet og den overordnede udvikling af dette populære tilføjelsesprogram. Så for at installere Exodus på Kodi skal vi først installere en tredjepartsrepo af I-A-C.

1. Åbn Exodus Redux download-siden herfra og klik på ZIP-filen for at downloade repository’et.

2. Åbn nu Kodi og skift til fanen “Add-ons”. Her skal du klikke på menuen “Install from ZIP file” (Installer fra ZIP-fil).

Artiklen forsætter under annoncen

3. Der åbnes et filbrowservindue. Find den downloadede ZIP-fil på din enhed og klik på “OK”-knappen. Repo’en vil blive installeret med det samme.

4. Flyt tilbage til fanen “Add-on” og åbn “Install from repository”.

5. Her åbner du “Exodus Redux Repo” -> “Video add-ons” -> “Exodus Redux”.

6.

Artiklen forsætter under annoncen

6. Til sidst klikker du på knappen “Installér” for at få Exodus på Kodi.

7. Når installationen er færdig, skal du klikke på knappen “Open” (Åbn).

8. Og der har du det. Exodus i al sin pragt. God fornøjelse!

  • Fix Exodus Redux No Stream Available Error

Hvis du har streamingproblemer på Exodus Redux, kan du nemt løse det med disse enkle trin.

Artiklen forsætter under annoncen

1. Åbn Exodus Redux addon og flyt til “Tools”.

2. Her skal du rulle ned og klikke på “Providers”.

3. Klik dernæst på “Clear Providers Cache”. Dette vil sikre, at alle udgåede kilder fjernes og vil blive opdateret af nye kilder. Til sidst vil fejlen “No Stream Available” blive løst på Exodus Redux.

  • Integrer Exodus og Real-Debrid for at streame uden buffering

Hvis ovenstående metode ikke løste problemet, kan du integrere Exodus med Real-Debrid for at streame indhold uden bufferingsproblemer. Real-Debrid er en betalingstjeneste, der er vært for tonsvis af filer og tilbyder ubegrænset downloadhastighed. Når du finder filmkilden, vil Real-Debrid grundlæggende set tilbyde dig den bedste kilde til at streame film, hvilket vil reducere buffering betydeligt. Her er hvordan du kan gøre det:

Artiklen forsætter under annoncen

1. Åbn Exodus addon og flyt til “Tools”.

2. Herefter skal du åbne “URLResolver Settings” og skifte til “Universal Resolvers”. Her skal du klikke på “Reauthorise my account”.

3. Når du har gjort det, vil den tilbyde dig en URL og en kode. Noter den.

4. Åbn URL’en i en webbrowser, og indtast ovenstående kode. Klik herefter på “Bekræft denne kode”. Du skal muligvis oprette en konto, så husk det.

Artiklen forsætter under annoncen

5. Nu vil din enhed blive bekræftet. Til sidst kan du gå videre og søge efter film, og du vil få Real Debrid-kilder øverst.

Få Exodus V8 på Kodi

Mens Exodus Redux er usædvanligt godt, bliver det originale Exodus langsomt genindsat i udviklingen af TV Addons-holdet. Den ligner og fungerer ret godt i forhold til den tidligere version. Hvis du bruger Kodi på Amazon Fire Stick, så anbefales denne version af Exodus, da den fungerer uden problemer på Fire Stick. Så her er trinene for at få den originale Exodus på Kodi.

1. Download Kodi Bae repository herfra.

2. Dernæst skal du åbne Kodi og skifte til fanen “Add-on”. Her skal du åbne “Install from ZIP file” (Installer fra ZIP-fil).

Artiklen forsætter under annoncen

3. Herefter finder du Kodi Bae repo-filen og klikker på “OK” knappen.

4. Flyt til fanen “Add-on” igen og åbn “Install from repository”.

5. Naviger nu til “Kodi Bae Repository”->”Video add-ons”->”Exodus”.

6. Åbn Exodus og installer det. Efter installationen skal du klikke på knappen “Open” (Åbn).

Artiklen forsætter under annoncen

7. Endelig kan du få adgang til det originale Exodus og hele dets bibliotek med indhold.

Bemærk: Husk på, at Exodus-links afbrydes med mellemrum, så besøg vores websted for at få de seneste fungerende Exodus-builds. Vi vil opdatere kildekoden hver måned. Hvis ovenstående links ikke virker, kan du kommentere nedenfor, så retter vi det.

  • For dem der bruger Kodi 17.6 Krypton

Hvis du stadig bruger den ældre Kodi 17.6 Krypton build og vil have Exodus, skal du bruge V8-versionen, som vi har nævnt lige ovenfor. Det er den eneste Exodus addon, der er kompatibel med Krypton buildet. Du skal blot downloade Kodi Bae-repositoriet, og så kan du komfortabelt installere Exodus V8 på Kodi 17.6 Krypton.

Exodus Kodi Addon FAQ

Q. Er Exodus Kodi Addon lovlig?

I strenge vendinger er Exodus Kodi addon ikke lovlig, da den er vært for kilder til ophavsretligt beskyttet indhold. Nogle eksperter hævder dog, at det ikke er piratkopiering at være vært for kilderne, og at det derfor er lovligt. I sidste ende afhænger det af, hvor du bor, og hvordan dit land fortolker loven om onlinepirateri.

Artiklen forsætter under annoncen

Q. Skal jeg bruge en VPN med Exodus Kodi Addon?

Det anbefales kraftigt at bruge en VPN med Exodus addon. Det vil hjælpe dig med at beskytte din identitet på nettet.

Q. Kan Exodus Kodi Addon installeres på en Firestick?

Ja, Exodus V8 er kompatibel med Amazon Firestick, og du kan installere det problemfrit ved hjælp af Kodi Bae-repositoriet, som vi har nævnt ovenfor.

Q. Hvad er forskellen mellem Kodi Addon og Kodi Repository?

Kodi Addons er de elementer, der er gemt på et centralt sted kaldet Kodi Repository. I et repository kan du finde mange add-ons, som kan installeres på Kodi for at se film, streame live tv-udsendelser og meget mere. Grundlæggende er Kodi addons byggeklodsen på Kodi Repositories.

Q. Hvad er forskellen mellem en Kodi Addon og et Kodi Build?

Addons er små elementer i Kodi økosystemet, som kan tilføje nye funktioner og funktioner. For eksempel bringer en Kodi addon et stort bibliotek af film, tv-serier, sportskanaler og meget mere. Det kan også være et selvstændigt vedligeholdelsesaddon eller et skin addon, der kan rydde cache eller give et nyt udseende til grænsefladen.

Artiklen forsætter under annoncen

På den anden side er Kodi Builds en samlet pakke – et komplet build, der kommer med sit eget skin, addons, repositories, Indstillingsgrænseflade og meget mere. For at sammenligne løst, er Kodi Builds ligesom Android custom ROMs, mens Kodi Addons er ligesom Android-apps.

Installer Exodus på Kodi og opdag uendeligt indhold

Så det var vores korte vejledning om, hvordan du installerer Exodus på Kodi i 2020. Mens mange add-ons lover enorme biblioteker af indhold, virker medielinks sjældent i sin helhed. Exodus har på den anden side et aktivt team, der bliver ved med at opdatere de ødelagte links og funktioner, så du får ubegrænset underholdning uden problemer. Det er ligegyldigt, om du er nybegynder eller en mangeårig Kodi bruger, Exodus er for alle. Så gå i gang og installer Exodus på Kodi, det vil åbne en ny verden for dig.

Læs også  Sådan installeres Microsoft Edge på en Chromebook