Sådan fjernes mikrofonikon fra tastaturet på iPhone og iPad

Sådan fjernes mikrofonikon fra tastaturet på iPhone og iPad

9. september 2020 0 Af Mathias

Gange når du ikke føler dig praktisk at skrive ved hjælp af fingre, kommer den stadigt pålidelige “Diktat” -funktion til undsætning. Du skal blot trykke på den lille mikrofonknap og diktere dine vilkår! Men hvad hvis du næppe bruger Diktat, og dine fingre har en tendens til at aktivere det ved et uheld oftere, mens du skriver på QuickType-tastaturet? Gider ikke, der er en hurtig måde at fjerne mikrofonikonet fra tastaturet på iPhone og iPad.

Skjul mikrofonikon fra tastaturet på iPhone / iPad

Selvom jeg er glad for diktat, foretrækker jeg at deaktivere det, især når jeg ikke bruger det. Når mikrofonen er skjult, ser fingrene ud til at have lidt mere frihed til at glide, når du bruger funktionen Slide to Type. Under alle omstændigheder er det godt at have mulighed for at vise / skjule mikrofonen på iOS-tastaturet efter ønske. Lad mig vise dig, hvordan det fungerer!

1. Start Indstillinger-appen på din iPhone eller iPad.

Open Settings app on your iPhone or iPad

2. Tryk nu på Generelt .

Tap on General

3. Tryk derefter på Tastatur .

Tap on Keyboard

4. Find derefter “Aktiver diktering” og slå dens skifte fra.

Disable Dictation on iOS

5. Derefter vises en bekræftelsesmenu fra bunden, der siger noget som,

“Oplysningerne i diktat bruger at svare på dine anmodninger bruges også til Siri og forbliver på Apple-servere, medmindre Siri også er slået fra. ” Trykke på Sluk for diktat for at bekræfte handlingen.

Show:hide dictation on iPhone and iPad

Bemærk:

      Bare hvis du ønsker, at dine anmodninger også skal fjernes fra Apple-servere, skal du sørge for at slå Siri fra.

    • Gå simpelthen over til Indstillinger -> Siri & Søg. Derefter skal du slukke for skiftevis for både Lyt efter Hey Siri og Press Side for Siri for at deaktivere personlig assistent på din enhed.

    Det er stort set det! Ændringen træder i kraft med det samme. For at kontrollere, om mikrofonen er væk, skal du åbne Apples QuickType-tastatur i enhver app som Beskeder og Noter.

Læs også  Sådan aktiveres den klassiske macOS Startup Chime på nye Mac'er

Bemærk:

  • I de fleste tilfælde er mikrofonikonet forsvinder, så snart du deaktiverer diktering. I nogle sjældne tilfælde forbliver det dog muligvis der, selv efter at du har slået Diktering fra på din iOS-enhed. Hvis det er situationen, skal du genstarte din enhed.

Hvis du nogensinde vil vise mikrofonikonet på Apple QuickType-tastaturet igen, skal du bare gå tilbage til tastaturindstillingen og derefter tænd kontakten til “Aktiver diktat” til sidst.

Fjern mikrofonikon fra tastaturet på iOS

Så det er sådan, du kan slippe af med mikrofonikonet på iPhone / iPad-tastaturet på den rigtige måde. Gem dette smarte lille hack til de tidspunkter, hvor du ikke har brug for dikteringsfunktionen, eller finder det forhindrer din glatte skriveoplevelse.

For nylig har vi dækket nogle lige så nyttige emner som at kontrollere iPhone-batteriopladningscyklusser, bruge den nydesignede forstørrelsesglas eller tip til at tilpasse widgets på startskærmen. Tjek dem, hvis du ikke kunne indhente disse praktiske tip.