Sådan får du publikationen betaOS7 7 på din Apple Watch

Sådan får du publikationen betaOS7 7 på din Apple Watch

13. august 2020 0 Af Mathias
 • Apple frigav den første offentlige beta nogensinde til Apple Watch mandag, hvilket giver hver Apple Watch Series 3, 4 og 5 bruger mulighed for at teste watchOS 7 uger før lancering.
 • For at få watchOS 7 offentlig beta skal du have den offentlige iOS 14-beta på din iPhone.
 • watchOS 7 tilføjer søvnsporing, nye træningspunkter, nye urflader og kørselsvejledning i Maps.

 • Vi har skrevet om udvikler og offentlige betas på iPhone og iPad i årevis, men mandag rullede Apple den første ud watchOS offentlig beta for Apple Watch ejere. Før nu var Apple Watch-brugere med udviklerkonti de eneste mennesker, der var i stand til at teste den nyeste software til Apples smartwatch forud for dens offentlige udgivelse, men nu kan enhver med en Apple Watch tjekke de nye funktioner og rettigheder tidligt.

  Før vi fortæller dig, hvordan du installerer watchOS 7 public beta, der er to ting, du skal vide. For det første er der ingen måde at nedjustere tilbage til watchOS 6, når du installerer beta, så vær klar til at leve med uafsluttet software, indtil den fulde udgivelse dette efterår. For det andet skal du have iOS 14 offentlig beta installeret på din iPhone for at få watchOS beta – her er instruktionerne for det. Med det ude af vejen, kan vi begynde.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Efter du opgraderer til iOS 14 offentlig beta på din iPhone, følg disse trin for at få watchOS 7 offentlig beta:

  • Besøg webstedet Apple Beta Software Program på din iPhone og log ind med dit Apple ID.
  • Tryk på pilen øverst på siden ved siden af ​​“Apple Beta-softwareprogram”, og tap derefter på “Tilmeld dine enheder” i menuen der vises.
  • Tryk på fanen watchOS, rul derefter ned og klik på knappen “Download profil”.
  • Når du har downloadet profilen til den watchOS 7 offentlige beta, kan du aktivere den ved at gå til Indstillinger > Generelt > Profiler og enhedsstyring og trykke på “Installer.”
  • Hvis du har aktiveret automatiske opdateringer på din Apple Watch, skal du få en anmeldelse fra Watch-appen på din iPhone om, at den offentlige beta er tilgængelig . Hvis ikke, kan du kontrollere for opdateringen manuelt ved at åbne Watch-appen og gå til My Watch > General > Softwareopdatering og trykke på “Download og installer.”

  watchOS 7 bringer et væld af nye funktioner til Apples populære smartwatch, inklusive en ny Sleep-app med søvnsporing, flere nye urflader, fire nye træningspunkter på den omdøbt Fitness-app (Dance, Functional Strength Training, Core Training og Cooldown), retninger til cykling i kort og automatisk håndvaskdetektion .

  Artiklen forsætter under annoncen

  watchOS 7 er kompatibel med Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4 og Apple Watch Series 5, og du skal have en iPhone 6s eller nyere med iOS 14 for at installere softwaren og bruge den på dit ur.

Læs også  Sådan ser menuerne på Xbox Series X ud