Sådan får du en gratis kameraadapter til at spille PSVR-spil på din PS5

Sådan får du en gratis kameraadapter til at spille PSVR-spil på din PS5

31. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Hvis du vil spille PSVR-spil på din PS5, skal du bruge en speciel PlayStation-kameraadapter.
  • Onsdag begyndte Sony at tage anmodninger om adaptere, som de vil give gratis til alle PSVR-ejere. Alt du skal gøre er at indtaste en seriekode.
  • Sony har endnu ikke annonceret en PlayStation VR 2, men rygter antyder, at man er i værkerne.

For fire år siden gik Sony ud på en lem og bragte virtual reality til konsolspil med PlayStation VR. Nå, gambit betalte sig, da det tilsyneladende niche tilbehør siden har solgt over 5 millioner enheder. Der har været mere end et par gode spil på PSVR i løbet af de sidste fire år, fra Rez Infinite til Iron Man VR , men bare fordi PS4-generationen nærmer sig slutningen, betyder det ikke, at du skal pakke dit headset. Den kommende PS5 understøtter PlayStation VR, men hvis du vil spille VR-spil, skal du bruge en speciel adapter fra Sony.

Den gode nyhed er, at Sony i øjeblikket giver adapteren gratis på sit websted gratis.

Artiklen forsætter under annoncen

For at kunne spille PSVR-spil på din PS5 skal du Jeg skal bruge PlayStation Camera. Desværre er dette kamera ikke kompatibelt med PS5 som standard, hvorfor du skal bruge en speciel adapter til at forbinde det. Sony sælger det nye HD-kamera sammen med PS5 i november, men kameraet fungerer ikke med PSVR.

For at anmode om denne gratis adapter, gå til denne side på PlayStation-supportwebstedet, indtast dit PSVR-serienummer (som du kan finde på bagsiden af processorenheden), og angiv derefter personlige oplysninger, såsom din leveringsadresse, så Sony kan sende dig adapteren, når den bliver tilgængelig i din region.

Læs også  Twitter tester en ny funktion, der begrænser, hvem der kan svare på dine tweets

Personligt kunne jeg ikke få serienummeret på min PSVR til at fungere, så der kan stadig være nogle knæk, som virksomheden træner. Dette er trods alt den første dag, Sony havde åbnet anmodninger om adapteren.

Artiklen forsætter under annoncen

Næsten ethvert PSVR-spil skal fungere med PS5 en gang du har tilsluttet adapteren, men to titler – DWVR og Robinson: The Journey – er blevet bekræftet at være uafspillelige. Hvis du vil spille et af disse spil, bliver du nødt til at gøre det med din PS4, da de tilsyneladende aldrig vil fungere på PS5.

Det faktum, at Sony går så langt for at bringe PSVR-fans ind i den nye generation antyder, at der sandsynligvis vil være en ny model, men der har ikke været nogen officielle meddelelser endnu. Sony er tydeligvis mere fokuseret på at sælge så mange PlayStations, som det kan denne feriesæsonen, før det begynder at forsøge at sælge tilbehør på flere hundrede dollars. PS5 og PS5 Digital Edition lanceres begge i USA den 12. november.