Refurbished iPhone XR-modeller nu til salg på Apple.com

Refurbished iPhone XR-modeller nu til salg på Apple.com

3. juni 2020 0 Af Mathias
  • Apple begyndte at sælge renoverede iPhone XR-modeller i USA for første gang denne uge.
  • ) Renoverede iPhone XR-modeller starter ved $ 499 for 64 GB-modellen og går op til $ 629 for 256 GB-modellen, som faktisk blev afbrudt i september 2019, da iPhone 11 blev lanceret.
  • Afhængig af hvilken iPhone XR-model du køber, kan du spare op til $ 120 rabat på den normale pris.

For ca. halvanden måned siden lancerede Apple den længe ventede opfølgning af iPhone SE. Mens designet af den anden generation af iPhone SE var praktisk talt identisk med iPhone 8, bragte A13 Bionic-chip inde i telefonen sin ydelse på linje med flagskibet iPhone 11. Men den mest overbevisende funktion var dens pris, der startede på bare 399 $ for 64 GB modellen. Men selv med den opgraderede hardware er det ikke alle, der kan lide massive bezels, så de vil være glade for at høre, at Apple omsider er begyndt at sælge renoverede iPhone XR-modeller i USA.

Ifølge MacRumors Apple begyndte at sælge certificerede renoverede iPhone XR-modeller denne uge i en række forskellige farver og lagerkapacitet. Afhængig af hvilken model du vælger, kan du barbere mellem $ 100 og $ 120 rabat på telefonens detailpris. I skrivende stund var sort, hvid, gul og koral alle på lager.

Artiklen forsætter under annoncen

Som MacRumors bemærkninger, blev 256 GB-modellen til iPhone XR indstillet i September 2019, da iPhone 11-serien ankom, men den er vendt tilbage sammen med de renoverede modeller på 64 GB og 128 GB, dog kun i sort. Her er priserne for alle de renoverede iPhone XR-modeller sammenlignet med deres nuværende priser:

  • Renoveret iPhone XR (64 GB): $ 499 (normalt 599 $, lanceret til $ 749)
  • Renoveret iPhone XR (128 GB): $ 539 (normalt $ 649, lanceret til $ 799 )
  • Renoveret iPhone XR (256 GB): 629 $ (normalt 749 $, lanceret til 899 $)
Læs også  Den upålidelige Pixel 5 vil i det mindste være billigere end andre Androids

Hver renoveret iPhone kommer ulåst og uden et SIM-kort, så du kan aktivere den på det operatør, du ønsker. Renoverede iPhone-modeller leveres også med det samme år som en splinterny iPhone, alle de samme manualer og tilbehør, et nyt batteri og ydre skal og en ny kasse. Apple bemærker, at det renoverede udbud “normalt er meget begrænset, og at vi ofte løber tør for renoverede beholdninger,” så handle snart, hvis du vil have en. Med renoverede iPhone X-modeller, der starter ved $ 599, er dette nu den billigste måde at slutte sig til Face ID-mængden og forlade rammen i midten af ​​2010'erne. Når det er sagt, bruger iPhone XR en A12 Bionic CPU, hvilket betyder, at du betaler $ 100 mere for en telefon, der er mindre magtfuld end den anden gen iPhone SE. For nogle mennesker er designet en deal-breaker, men hvis ydeevne er en prioritet for dig, er iPhone SE simpelthen en meget hurtigere telefon. Det er ikke at sige, at iPhone XR er en slouch, men afhængigt af hvordan du bruger din telefon, kan du muligvis bemærke forskellen.

Artiklen forsætter under annoncen