Razer Iskur anmeldelse: Det var kun et spørgsmål om tid

Razer Iskur anmeldelse: Det var kun et spørgsmål om tid

18. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Razers første spilstol indeholder en række funktioner, der findes på de mest premium stole på markedet.
  • Det eksklusive aktive lændestøttesystem hjælper stolen med at stå adskilt fra mængden.
  • Til $ 499 er det billigere end nogle af dets mest kendte konkurrenter.

Razer er intet, hvis ikke produktivt, når det kommer til udvider til nye produktklasser. Navngiv en type spiltilbehør, og jeg er villig til at satse på, at Razer har et produkt i den kategori. Gaming-stole – som ligesom det eller ej er en meget reel og meget populær ting – har eksisteret i et stykke tid, så det syntes kun et spørgsmål om tid, før Razer kom med sin egen post.

Razer Iskur er det, og som mange af Razers produkter, det har et par dræberfunktioner, der i sidste ende adskiller det fra de hundredvis af andre muligheder på markedet.


Dagens bedste tilbud

Razer Iskur anmeldelse: Det var kun et spørgsmål om tid Powecom KN95 Ansigtsmaske genanvendelig, engangs Masker på FDA EUA-liste, beskyttelse mod støvpollen, … Vejledende pris: $ 44,99 Pris: $ 19,99 ($ 2,00 / Count) Du redder: $ 25,00 (56%) Tilgængelig fra Amazon, GEAR-online.dk modtager muligvis en provision Køb nu

Artiklen forsætter under annoncen

Lad os få de åbenlyse ting ud af vejen lige fra toppen: Razers Iskur har et design, der vil være yderst kendt for alle, der har tidligere handlet eller ejet en spillestol. Uanset årsag har spillere draget mod “racersæde” -stilen på kontorstol – DXRacer er det første brand, der tager denne formfaktor og løber med den – og Iskur følger også den tendens. Når du først er kommet forbi det faktum, at den har en lignende silhuet som så mange af de andre spilstole derude, har Iskur meget at tilbyde.

Razer Iskur anmeldelse: Det var kun et spørgsmål om tid

Razer-produkter nævnes ofte for deres høje byggekvalitet, og det strækker sig til Iskur. Montering tager cirka 15 minutter, toppe, og når du har stolen sat sammen, kan du tilpasse alle indstillingerne efter eget valg og være klar til at rulle på bare et minut eller to. Dette er ikke som den gennemsnitlige Amazon-købte kontorstol, der tager dig en time at sammensætte. Det er dybest set 90% samlet det øjeblik du åbner kassen.

Læs også  Dette er Xbox Series X-rygtet, som du hader mest
Artiklen forsætter under annoncen

Razer Iskur anmeldelse: Det var kun et spørgsmål om tid

For så vidt som listen over funktioner går, har den al justering valgmuligheder, du forventer af en avanceret kontorstol, og derefter nogle. “4D-armlænene” er særligt pæne, hvilket giver mulighed for en bred vifte af muligheder, da de kan gå op og ned, side om side og vinkel indad eller udad baseret på dine præferencer. Andre stole har armlæn med lignende muligheder – Secretlab, et andet populært mærke af gamingstole, har lignende armlæn på sine stole – så Razer er bestemt ikke den første, men armlænene føles unægteligt godt.

Hvis du leder efter noget, som Iskur tilbyder, som ingen anden stol kan matche, skal du tage et kig på dets lændestøttesystem. Spilstole er ikke ligefrem kendt for at være gode til at fremme kropsholdning. De fleste producenter af spilstole kaster en lændehovedpude, der sidder på stolens bagside, og det er godt så godt, som det normalt bliver. Razer besluttede at skifte ting op og gøre lændehalssystemet til en funktionel del af selve stolen.

Artiklen forsætter under annoncen

Razer Iskur anmeldelse: Det var kun et spørgsmål om tid

Iskurs ryglæn har et indbygget, stempeldrevet lændestøttesystem, der styres via et lille håndtag på undersiden af sædet. Når du slipper håndtaget, skubber lændeområdet udad og møder din ryg.

Razer Iskur anmeldelse: Det var kun et spørgsmål om tid

Du kan justere det, som du vil – hvis du ikke vil have det, kan du bare skubbe det ind i stolens bagside og lade det være der – og i min egen test har jeg fundet det meget behageligt. Det forhindrer mig bestemt i at komme ind i min normale slouched kropsholdning (det er et problem), og selvom jeg ikke kan sige, om det giver mig medicinske fordele, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg hellere vil have det end ikke have det.

Læs også  Den virkelige årsag til at Sony's PS5 ser så vild ud
Artiklen forsætter under annoncen

Razer Iskur vil uundgåeligt trække sammenligninger med stole fra blandt andet Secretlab og DXRacer, men hvad kvalitet og funktioner angår, kan den sikkert stå alene to (fem) fødder. Hvad angår æstetikken? Nå, det vil være et fast punkt for nogle mennesker.

Det sorte syntetiske læder og den faste polstring af skum er ganske behagelige og føles som de ‘ Det holder længe, men de neongrønne accenter og sømme vil helt sikkert slå nogle mennesker fra (en kombination af hvidt læder / sort accent ville have fået mig til at svømme), men det er et Razer-produkt, og det er sådan noget for deres ting. Jeg er nødt til at give dem nogle stilpoint for at lave et slags “slangemaven” -mønster på lændesystemet, for lad os se det i øjnene, det ser bare sejt ud.

Razer Iskur anmeldelse: Det var kun et spørgsmål om tid

På $ 499 er Iskur ikke den billigste spillestol på markedet, men den er også langt fra den dyreste. De fleste stole med lignende funktionssæt falder overalt mellem $ 450 og $ 600, og ingen af disse stole har det aktive lændesystem, og afhængigt af mærket ved du virkelig ikke, hvad du får med hensyn til byggekvalitet. Razers nye stol har bestemt byggekvaliteten i tasken sammen med et godt sæt funktioner og en tre års garanti, hvis noget går alvorligt galt.

Artiklen forsætter under annoncen

Med hundreder af muligheder derude og flere virksomheder, der tilsyneladende kommer ind i spilstolen hver måned, er Razer Iskur en nem anbefaling til dit hjemmekontor.