PS5-priser lækkede lige før Sonys store begivenhed – og forudbestillinger starter angiveligt i morgen

PS5-priser lækkede lige før Sonys store begivenhed – og forudbestillinger starter angiveligt i morgen

17. september 2020 0 Af Mathias
  • Sony er ved at være vært for sin store PS5-begivenhed, hvor virksomheden forhåbentlig vil afsløre PS5-prisen, udgivelsesdato og forudbestillingsoplysninger.
  • Preset er på Sony for at matche Microsofts nylige meddelelser om de nye Xbox Series X- og Xbox Series S-konsoller.
  • En lækage i sidste øjeblik giver os PS5-lanceringsoplysninger for Frankrig, inklusive den lokale pris på de to PS5-modeller og forudbestillingsdatoen.
  • Rapporten indikerer, at PS5 vil være mangelvare hos nogle detailhandlere, hvilket tyder på, at spillere måske har svært ved at finde en PS5 i tide til jul.

PlayStation 5-begivenheden, som spillere har ventet på, er kun en time væk. Sony har til at annoncere detaljer om tilgængelighed til PS5 og PS5 Digital Edition nu, da Microsoft afslørede sine Xbox-hemmeligheder. Series X- og Series S-konsoller frigives den 10. november, men du kan forudbestille dem online fra den 22. september til henholdsvis $ 499 og $ 299. Sony har ikke råd til at være vært for endnu en PS5-begivenhed uden at afsløre de faktiske PS5-priser, forudbestillingsdatoen og udgivelsesdatoen.

Mens vi venter på, at Sonys virtuelle pressekonference starter streaming, har vi en sidste øjebliks lækage til dig, der måske viser sig at ødelægge Sonys sjovt. Kilder fra Frankrig har tilsyneladende afsløret Sonys planer for forudbestilling af regionen komplet med priser. Bemærk, at der både er gode og dårlige nyheder at finde.

Artiklen forsætter under annoncen

En kilde, der er bekendt med PS5-lanceringsplanerne for den franske spilkæde Micromania, fortalte PlayerOne at forudbestillinger starter i Frankrig torsdag den 17. september. Det er i morgen, og det er fem dage, før de nye Xbox-modeller begynder at sælge online. Spillere kan bestille konsollen kl. 9 AM CEST eller 3 AM EST. Fire PS5-spil vil også være tilgængelige for forudbestilling, inklusive Spider-Man: Miles Morales , Destruction All-Stars , Demon’s Souls Remake og Sackboy Adventures .

PS5 vil koster 499 € i Frankrig, og PS5 Digital Edition koster 399 €. Da Frankrig er en del af EU, ville de samme priser være gyldige i andre EU-lande for de to konsoller. Bemærk også, at EU-priser inkluderer moms, så du kan ikke foretage en lige sammenligning med amerikanske priser. Du skal også huske, at PS4s originale detailpris blev sat til $ 399 for Nordamerika og € 399 for Europa.

Læs også  Verdens første sammenklappelige bærbare computer er nu tilgængelig til forudbestilling

Med alt det i tankerne er Micromanias lækage faktisk gode nyheder for spillere. Disse prislapper ville konvertere til $ 499 og $ 399 for det amerikanske marked. Endnu bedre, priserne svarer til en nylig lækage fra en spansk detailkæde for et par dage siden, der forberedte sig på at sælge to mystiske nye konsoller til en pris af 499 € og 399 €.

Artiklen forsætter under annoncen

De dårlige nyheder vedrører tilgængelighed af PS5. Rapporten bemærker, at PS5 vil være tilgængelig i “ultrabegrænsede mængder” i Frankrig, som er et af de største markeder i Europa. Hvis dette er korrekt, kan andre lande blive udsat for en lignende PS5-mangel ved lanceringen. Rapporten bemærker, at konsollerne vil være forbeholdt “Premium” -kunder uden at forklare, hvad det betyder. Sonys nylige preorder-teaser antydede, at den oprindelige lager muligvis var begrænset.

Micromania tillader kun købere at forudbestille en PS5-enhed i denne uge, og antallet af tilbehør vil være begrænset ved lanceringen. Rapporten bemærker, at den anden bølge af PS5-aktier ankommer i december og januar. Andre lokale detailhandlere vil sandsynligvis også tilbyde PS5-forudbestillinger, men hvis disse oplysninger er korrekte, skal de også håndtere PS5-mangel ved lanceringen.

PlayerOne forklarer, at Micromania allerede har nægtet lækagen på Twitter, men nogle af sine læsere har bekræftet, at de er kontaktet af sælgere der tilsyneladende har tilbudt dem en chance for at forudbestille PS5 tidligt. Hvad rapporten ikke nævner, er den aktuelle PS5-udgivelsesdato eller den dato, hvor forudbestilte enheder begynder at blive sendt til købere.

Artiklen forsætter under annoncen