PS5-priser er måske netop lækket fra en større fransk detailhandler

PS5-priser er måske netop lækket fra en større fransk detailhandler

5. august 2020 0 Af Mathias
  • PS5-prisen, forudbestillingsdato og udgivelsesdato er de tre detaljer, som Hardcore PlayStation-fans vil vide mest, men Sony er ikke klar til at dele dem når som helst snart.
  • En af Frankrigs største forhandlere har fejlagtigt lagt prisoplysninger for både PlayStation 5-modeller og alt det PS5-tilbehør, som Sony har afsløret indtil videre.
  • Priserne indikerer at PS5 Digital Edition vil være € 100 billigere end den almindelige model, men det er ikke klart, om de lækkede priser er nøjagtige eller blot pladsholdere.

Hvor meget koster PS5 og Xbox Series X? Dette er de vigtigste detaljer for spillere, der går ind i årets feriesæson. Prisen vil gøre eller bryde de nye konsoller, især under den nye coronavirus-pandemi, mens penge er stramme for mange mennesker. Sundhedskrisen kan skade Sony i Microsoft på to forskellige måder. Først og fremmest kunne fremstillingen altid blive forsinket med COVID-19-udbrud. For det andet vil den økonomiske krise, som pandemien forårsager, naturligvis påvirke PlayStation- og Xbox-salget i en vis grad.

PS5 og Xbox Series X vil begge tilbyde massive ydelsesgevinster sammenlignet med deres forgængere, så det er kun logisk at antage, at de ville koste mere end de tidligere konsoller. De nye spilleudstyr indeholder brugerdefinerede processorer og opbevaringsløsninger, der vil frigøre hurtigere datahastigheder og bedre grafik end nogensinde før. Disse dele er ikke billige, og spillerne kan ikke forvente, at PS5 og Xbox-serien er så overkommelig, som de tidligere generationer er lige nu. Hverken Sony eller Microsoft ser ud til at være villige til at være det første firma, der annoncerer prisoplysninger, men en ny lækage fra Frankrigs lister har muligvis netop forkælet tingene til PS5.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Dette gennembrud af Samsung-hukommelse kan give Galaxy S en fordel i forhold til iPhone

Carrefour er en af ​​de største detailkæder i Frankrig, og virksomheden har butikker over hele Den Europæiske Union. Carrefour vil snart tage forudbestillinger til både PlayStation 5 og Xbox Series X, ifølge en forudbestillingsside på sit websted.

PS5 and Xbox Series X preorder
Carrefour PS5 og Xbox Series X forudbestiller teaser. Billedkilde: Carrefou

Men Carrefour listede også kort alle PS5-produkterne Sony afsløret for et par uger siden, komplet med prisoplysninger. Fransk blog PhonAndroid

fangede skærmbilledet nedenfor, komplet med prissætning detaljer, før siden blev fjernet. Den hastighed, som disse fortegnelser blev fjernet med, kan være et tegn på, at de er faktiske detailpriser og ikke kun pladsholdere.

Artiklen forsætter under annoncen

PS5 Digital Edition er pris til 399 €, mens den almindelige PS5-model koster 499 € ifølge denne lækage. Disse priser er i tråd med hvad nogle af PS5-prisrygterne har sagt. Den almindelige PS5 ville koste $ 100 eller € 100 mere end den disk-mindre model, afhængigt af regionen. Hvis disse priser er reelle og ikke pladsholdere, vil vi minde dig om, at de inkluderer moms, så en direkte konvertering til dollars er ikke relevant.

PS5 Price Leak PS5 Price Leak

Angivelig PS5-pris noteret på Carrefour. Billedkilde: Carrefour via PhonAndroid

Sonys PS4-prisstruktur ville være mere nyttigt til at pege os i den rigtige retning, når det kommer til amerikansk prisfastsættelse. PlayStation 4s lanceringspriser var $ 399 (USA), € 399 (EU) og £ 349 (UK). Hvis Carrefours data er nøjagtige, kunne PS5-digitaludgaven koste 399 dollars ved lanceringen, og den almindelige model ville have en startpris på 499 $.

Artiklen forsætter under annoncen

Det, der er forvirrende, er prisstrukturen for PS5-tilbehøret. Alle af dem er noteret til € 49,90, hvilket synes meget usandsynligt. Selvom det ser ud til at være en rimelig pris for den nye DualSense-controller, skal noget af det andet tilbehør være billigere end det. Carrefour fjernede alle priserne fra sit websted, når brugerne fandt informationen. Prisstrukturen i serie X er ikke lækket, selvom den franske detailhandler vil tilbyde begge konsoller til forudbestilling “snart.”