PS5 og Xbox priser og udgivelsesdatoer er lige lækket igen

PS5 og Xbox priser og udgivelsesdatoer er lige lækket igen

24. august 2020 0 Af Mathias
  • Priserne og frigivelsesdatoer for PS5 og Xbox Series X er lækket igen, med en lækker, der hævder at have detaljerede oplysninger om alle fire nye konsoller, der kommer ud i efteråret.
  • Microsofts Xbox Series S starter ved $ 299, mens Series X vil koste 499 $, hvilket ville sætte det på niveau med den dyreste PlayStation 5-model.
  • $ 399 PS5 Digital Edition ville være klemt ind mellem Series S og $ 499 konsoller.

Hvornår starter PlayStation 5 og Xbox Series X, og hvor meget koster de? Dette er de ting gamere vil vide mest lige nu. Glem specs og glem de imponerende spildemoer. Det er nøjagtige tilgængelighedsdetaljer, der betyder mest lige nu, såvel som prisstrukturen for de fire konsoller, som Sony og Microsoft vil bringe på markedet i efteråret. Lad os ikke glemme, at dette konsol-pres fra næste gener sker på baggrund af den nye coronavirus, en sundhedskrise, der genererede en massiv økonomisk krise. Mange spillere har måske ikke råd til et nyt konsolkøb i år, da millioner af mennesker har mistet deres job under pandemien. Nye konsoller og nye spil er ikke prioriteringer i år, og det ved både Sony og Microsoft. Heldigvis ved vi, at PS5 kommer i to muligheder, ligesom den nye Xbox. Og Microsoft vil have en betalingsplan klar til at få det nye hardwarekøb til at virke som om det er mere overkommeligt. Mens vi venter på, at de to spilgiganter afslører priser, forudbestiller og udgivelsesdatoer for de fire konsoller, har vi et andet sæt rygter til dig, der dækker disse anliggender.

Twitter-bruger Roberto Serrano, der tilbød forudsigelser om 2020-konsoller, der viste sig at være forkerte, er tilbage med et nyt sæt detaljer.

Læs også  Apple annoncerer 15. september begivenheden 'Time Flies' til nyt Apple Watch og iPad

Ifølge hans oplysninger Xbox Serie S koster $ 299 / € 299, eller $ 200 / € 200 billigere end Xbox Series X. Serrano sagde først, at serien S ville blive prissat til $ 399 / € 399, men senere rettet den tweet med et lavere estimat pr Første indlæg .

🔵 # PS5 11.13.2020 $ / € 499 – Digital $ / € 399

Artiklen forsætter under annoncen

TBC pic.twitter.com/XwEXtblL8n

– Roberto Serrano ‘(@ geronimo_73) 18. august 2020

PS5 Digital Edition vil blive prissat til $ 399 / € 399, ifølge ham, med den almindelige PS5 til at koste $ 499 / € 499, ligesom Series X.

Serrano også sagde, at de nye Xbox-modeller ville lanceres i den første uge i november, med Series S til at falde den 5. november, efterfulgt af Series X en dag senere. Microsoft har muligvis ikke afsløret den faktiske lanceringsdato for den nye Xbox, og det er endnu ikke anerkendt eksistensen af Series S, men virksomheden sagde, at Series X-konsollen kommer i november.

Artiklen forsætter under annoncen

Sonys officielle startdato for PS5 er fortsat “ferie 2020”, men lækeren siger, at PS5 lanceres den 13. november, en uge efter, at Xbox-modellerne ramte butikkerne, og en uge tidligere end nogle af de tidligere estimater, der satte PS5-lanceringsdatoen den 20. november.

Serrano siger, at alt dette er baseret på de “seneste nyheder”, som er “mere end en rygte eller spekulation. ” Men vi vil råde dig til at tage alle disse oplysninger med med omhu. Vi har set masser af PS5- og Xbox-priser og utgivelsesdato lækager indtil videre, men ingen reelle beviser for at støtte disse påstande.

Læs også  Galaxy Z Fold 2 5G afsløret: Lækkede billeder viser stort cover display og nyt kamerasystem

Microsoft er forventes at afsløre flere detaljer om de nye Xbox-modeller i denne uge og muligvis introducere serien S. Sony vil snart være vært for endnu en PS5-begivenhed ifølge sine forskellige rygter, hvor data om tilgængelighed af PS5 endelig kunne afsløres.