PS5-nedrivningsvideo afslører alle Sonys hemmeligheder

PS5-nedrivningsvideo afslører alle Sonys hemmeligheder

12. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Sony delte en officiel PS5-nedrivningsvideo onsdag og gav os vores mest detaljerede kig på indersiden af sin næste generations konsol.
  • Hvis du vil udvide lageret på PS5, kan du få adgang til en M.2-slot ved at fjerne sidepanelet.
  • PS5 ($ 499) og PS5 Digital Edition ($ 399) lanceres den 12. november i USA.

Vi er lidt over en måned ude af lanceringen af PS5, og Sony har endelig givet et detaljeret kig på konsolens interiør i en officiel nedbrydning video på sin YouTube-kanal. Yasuhiro Ootori, VP for PlayStations afdeling for mekanisk design, udfører nedrivningen og forklarer hver eneste komponent, mens han går.

Inden Ootori begynder at åbne konsollen op, angiver han dimensionerne på konsollen (meget større end en PS4) og beskriver de porte, der findes på begge sider af PlayStation 5 Ud over et diskdrev (afhængigt af hvilken PS5-model du vælger), har fronten på konsollen en USB-C-port og en USB-A-port. På bagsiden er der yderligere to USB-A-porte samt en LAN-port, HDMI-udgang og strømport. De to rækker på fronten af maskinen fungerer som lufthuller, mens hele bagsiden er en udstødningsport, som skal holde konsollen kørende stille og kølig.

I DAG & # 039; S BEDSTE AMAZON-TILBUD : 10 tidligt Prime Day-tilbud skjult dybt på Amazons websted

Endelig, inden dekonstruktion af PS5 viser Ootori, hvordan basen kan skrues ud fra bunden af konsollen, mens den er orienteret lodret og derefter klippet på siden for en vandret retning. Skruen kan endda opbevares sikkert i basen, så du ikke behøver at holde styr på den, når du har fjernet den fra konsollen.

Læs også  Apples nye iPhone-udgivelsesdato kan blive annonceret i de kommende dage
Artiklen forsætter under annoncen

En hurtig note, inden du begynder at se: Hele videoen er på japansk, så du bliver nødt til at aktivere undertekster.

Ootori afslører, at begge sidepaneler kan fjernes, og du behøver ikke engang værktøjer til at gøre det. Løft bare plastik øverst på panelet på hver side, og skub det af. Det ser ud til, at det kan tage en lille indsats, men hvis du vil udvide lagringskapaciteten på din PS5, er dette et nødvendigt skridt.

Artiklen forsætter under annoncen

Når du har fjernet sidepanelerne, ser du køleventilatoren øverst på konsollen, som trækker luft ind fra begge sider. Der er også to støvfangere under panelet, som du måske ønsker at støvsuge lejlighedsvis for at få alt støv og snavs ud af din PS5. Endelig, hvad angår udvidelse af lager, har PS5-ejere adgang til en M.2 slot under sidepanelet, hvori de kan installere et PCIe 4.0-kompatibelt drev.

Alt i alt ser PS5 ud til at være en overraskende reparerbar og dekonstruerbar konsol, som ikke er særlig almindelig for moderne videospilkonsoller. PlayStation 5 og PlayStation 5 Digital Edition (uden diskdrev) vil være tilgængelige i USA den 12. november for henholdsvis $ 499 og $ 399.