PS5-lanceringsopstillingen inkluderer ikke 'Horizon Forbidden West'

PS5-lanceringsopstillingen inkluderer ikke 'Horizon Forbidden West'

20. juni 2020 0 Af Mathias
  • Horizon Forbidden West sigter i øjeblikket på en frigivelsesdato i 2021, hvilket betyder, at den ikke vil være klar i tide til lanceringen af PS5 denne feriesæson.
  • Horizon Forbidden West vil har et større kort end Horizon Zero Dawn , og vil også give Aloy mulighed for at svømme under overfladen af ​​søer og floder for første gang.
  • Med PS5’s SSD vil “der næsten ikke være nogen lasteskærme” i Forbidden West .

Sony viste ud af 28 spil, der kom til PlayStation 5 på dets nyeste Future of Gaming-begivenhed, men kun et par af disse spil havde faktisk frigivelsesvinduer. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales kommer denne feriesæson, og Hitman 3 ruller ud i januar, men vi venter måske et år eller mere på mange af de andre titler.

Det spil, jeg var mest ivrig efter at finde ud af mere om, var Horizon Forbidden West , som er efterfølgeren til min favorit spil i 2017. Udvikler Guerrilla Games inkluderede ingen frigivelsesoplysninger i den afslørende trailer, men nogle rygter, der flydede rundt på internettet forud for begivenheden, havde antydet, at Horizon 2 måske klar til lanceringen af ​​PS5. Desværre bekræftede Guerrilla Games onsdag, at Forbidden West ikke vil lanceres i 2020.

Artiklen forsætter under annoncen

“Vi har arbejdet meget hårdt for at skabe en værdig efterfølger, en der forhåbentlig vil appellere til alle fans, men også nye i franchisen, og vi sigter mod at frigive spillet næste år i 2021, ”sagde spildirektør Mathijs de Jonge i en ny video om Horizon Forbidden West på onsdag.

Jeg vil ikke sætte ord i de Jonge’s mund, men hvis Guerrilla “sigter” for at frigive Forbidden West i 2021, lyder det som det bedste tilfælde, at spillet kommer ud i bagerste halvdel af næste år. Hvis det er et sted tæt på størrelsen på sin forgænger, ville en fire-årig kløft mellem de to spil være helt forståelig, især når man står for al den nye teknologi, som PS5 bringer til bordet.

Læs også  Sådan får du en gratis kameraadapter til at spille PSVR-spil på din PS5
Artiklen forsætter under annoncen

Ifølge de Jonge er studiets mål at “skabe en verden, der er så smuk, at du bare vil være der,” og kraften i PS5 vil lade Guerrilla gøre den futuristiske verden af ​​ Horizon “endnu mere detaljeret og mere levende og mere opslukende.” Han siger også, at med solid-state-drevet på PS5, “vil der næsten ikke være nogen lasteskærme.” Hvis du hurtigt vil køre over kortet med et tryk på en knap, vil det være næsten øjeblikkeligt.

Kortet over Forbidden West vil være “lidt større” end Zero Dawn , og du vil også være i stand til at dykke under overflade af søer og floder, som du ikke kunne gøre i Zero Dawn . Aloy vil også være imod “snesevis af nye maskiner”, så hun bliver nødt til at scanne for at lære, hvordan man effektivt sender dem. Plus vil Aloy møde nye stammer – både fredelige og fjendtlige – når hun udforsker USAs vestkyst i en fjern fremtid.

Artiklen forsætter under annoncen