PS5 lækkede billeder afslører en spændende funktion, som PlayStation ikke har haft før

PS5 lækkede billeder afslører en spændende funktion, som PlayStation ikke har haft før

30. juli 2020 0 Af Mathias
  • En ny PS5-lækage antyder, at konsollen muligvis har sider, der er helt aftagelige og kan erstattes med nye farver eller stilarter.
  • Da Sony afslørede PS5’s design i juni, antydede en PlayStation-leder, at PS5 ville være “tilpasses på måder, som tidligere gens ikke var.”
  • )

  • Forudbestillinger til PS5 kunne begynde allerede i næste måned.

Sony vendte bestemt nogle hoveder med afsløringen af ​​PlayStation 5’s design i juni. Ikke alene var selve afsløringen en uventet overraskelse, men ingen kunne have gætt, at designet ville være så slående. Hvis Sonys mission var at få folk til at tale, udføres mission, da internettet er blevet fyldt med diskussioner og spekulationer omkring PS5’s størrelse, vægt og udseende lige siden. Indtil vi rent faktisk ser en PS5 i naturen, er alt, hvad vi kan gøre, at spekulere … eller håbe, at komponenter af konsollen lækker online, hvilket muligvis er sket i denne uge.

På mandag nulstilles en Nulstil bruger delte et link til et kinesisk videospilsforum, hvor nogen havde lagt ud, hvad der ser ud til at være fotos af de hvide plader, der omslutter PS5. At se skallen gav os en følelse af skala, som vi ikke havde været i stand til at bestemme fra afsløringsvideoen, men det udløste også en helt ny runde af teorier.

Artiklen forsætter under annoncen

Kort efter PS5 Future of Gaming-begivenheden i juni var PlayStation VP for UX-design, Matt MacLaurin, vært for en improviseret spørgsmål og svar-session på sin LinkedIn-profil. Hans drillerier kunne have været mere afslørende, end han havde til hensigt, da han siden har slettet alt, hvad han sagde, men mens han svarede til fans den dag, bemærkede han, at PS5 er “kan også tilpasses på måder, som tidligere gens ikke var.” Han gik ikke i detaljer om, hvordan det kunne tilpasses, men denne nye lækage antyder muligvis, at siderne af PS5 kan fjernes og udskiftes.

PS5-cover Billedkilde: A9VG

PS5-cover

PS5-faceplatesBillede kilde: A9VG

Udskiftning af frontplader på en konsol blev populariseret af Microsoft med Xbox 360, men denne generation handler om specialudgavekonsoller, fra PS4 20-års jubilæumsudgave til Xbox One S Fortnite Batt le Royale Specialudgave til Nintendo-kontakten Animal Crossing: New Horizons Udgave. Hvis du ville have en unik konsol denne generation, var du nødt til at købe en ny eller gå DIY-ruten og risikere at skade den.

Artiklen forsætter under annoncen

Det kan måske ikke være tilfældet for PS5. Hvis den skal, der kommer forudinstalleret på PS5 let kan fjernes, kan brugerdefinerede frontplader gøre et comeback i 2020 og fremover. Og jeg bare spitballing her, men med stigningen i gratis-til-play-spil og kosmetiske køb i det sidste årti, er det ikke svært at se, hvordan der kan være et marked for kosmetiske tilføjelser til selve konsollen. Hvis du er villig til at bruge $ 10 på en hud i Fortnite , er du måske villig til at bruge $ 20 eller $ 30 på en frontplade til din helt nye PS5. Hvis dette virkelig er Sonys plan, bør vi lære om det snart, for med konsollen, der lancerer denne feriesæson, skal forudbestillinger være nært forestående.