Her er de gode nyheder PS5-fans har ventet på at høre

Her er de gode nyheder PS5-fans har ventet på at høre

17. juli 2020 0 Af Mathias
  • PS5-prisen og udgivelsesdatoen blev ikke afsløret i denne uge, som nogle rygter hævdede, men der er nogle gode nyheder for spillere, der ønsker at købe Sonys næste generalkonsol.
  • Sony har angiveligt øget PlayStation 5-produktionsplaner for dette år med planer om at fremstille mellem op til 10 millioner enheder, hvilket er ca. 50% mere end tidligere skøn.
  • Den nye coronavirus-pandemi kan skyldes Sonys beslutning om at nedbryde PS5-produktionsplaner. Efterhånden som flere bruger mere tid indendørs, bruger de mere underholdning, gamingprodukter inkluderet.

Spillere, der følger alle scoops og rygter i branchen, håbede, at Sony vil starte PS5-forudbestillinger denne uge, og afsløre den faktiske pris og udgivelsesdato for den konsol, der skal ramme butikkerne i november. Nogle af dem er sandsynligvis godt klar over, at Sonys oprindelige levering af PS5 og PS5 Digital Edition vil være begrænset, så det er muligvis den eneste måde at sikre en PS5-enhed at bestille en af ​​konsollerne i god tid før den travle juletid. Sony er ikke gået videre med en faktisk annonce, og der er ikke noget at vide, hvornår PS5-tilgængelighedsoplysningerne vil blive afsløret. Jo tættere vi kommer på det rygtede november-lanceringsvindue, jo mere sandsynligt er det at forvente en meddelelse. For ikke at nævne, at Microsoft er ved at være vært for en egen Xbox-begivenhed, hvor den billigere Series S muligvis afsløres. Men der er nogle gode nyheder for spillere, der ønsker at score en PS5-enhed, så snart de sælges: Sony fremstiller angiveligt meget flere enheder end oprindeligt antaget.

Artiklen forsætter under annoncen

I de første måneder af pandemien , nogle spekulerede i, at både Microsoft og Sony muligvis kunne springe over den planlagte lancering i slutningen af ​​2020 for de nye Xbox- og PlayStation-konsoller. Da COVID-19 episentret flyttede fra Kina til Europa og USA, har leverandører i Asien genoptaget produktionen. I de følgende måneder bekræftede både Microsoft og Sony, at de nye konsoller lanceres som tidligere planlagt i løbet af dette års feriesæson.

Læs også  Alle har brug for at vide om denne nye sikkerhedsfunktion i Google Maps

To forskellige rapporter siger Sony kæmper med at fremstille PS5-produktionsbestræbelser for at øge PS5-udbuddet inden den kommende julesæson.

Sony har øget PS5-output med hele 50% , Nikkei Asian Review rapporter. Sony planlagde at fremstille ca. 6 millioner PS5-enheder i år, men det øger produktionen til 9 millioner enheder, siger kilder, der er bekendt med sagen. Facebook søger også at fremstille flere Oculus-enheder med en vækst på mindst 50% fra for et år siden.

Artiklen forsætter under annoncen

Separat, Bloomberg Japan har lært, at Sony har fordoblet PlayStation 5-produktionen med det formål at sende 10 millioner enheder inden udgangen af ​​året. Logistik kan stadig hindre salget, bemærker rapporten og tilføjer, at nyheden ikke er officiel.

Begge rapporter siger, at den nye coronavirus-sundhedskrise har haft paradoksalt nok overbevist Sony om at øge PS5-forsyningen. Efterhånden som flere mennesker blev hjemme under pandemien, er efterspørgslen efter underholdningsløsninger steget, inklusive spil. Nogle konsolkøbere udsætter muligvis deres næste PlayStation-køb, da de beskæftiger sig med det økonomiske nedfald af den nye coronavirus-pandemi. Men de mennesker, der stadig planlægger at købe nye konsoller på trods af hvad der sker derude, vil have en bedre chance for at få en, hvis Sony virkelig producerer flere enheder.