PS5 Future of Gaming-begivenhed: Se live stream lige her

PS5 Future of Gaming-begivenhed: Se live stream lige her

14. juni 2020 0 Af Mathias
  • PS5: Future of Gaming er indstillet til at begynde at streame kl. PT / 4 p.m. ET den 11. juni.
  • Sony viser frem PS5-spil i aktion for allerførste gang under afsløringsbegivenheden i dag.
  • Future of Gaming-begivenheden vil vare “lidt mere end en time” og vil indeholde aldrig før set PS5-spil fra store, små, nyere, og mere etablerede studios.

Det har været over et år siden Sony officielt bekræftede eksistensen af ​​PlayStation 5, og på torsdag, skal vi endelig se, hvordan den nye konsol ser ud i aktion. Forsinket med en uge for ikke at trampe på Black Lives Matter-protesterne, en begivenhed, som Sony kalder “The Future of Gaming”, finder sted den 11. juni kl. PT / 4 p.m. ET, og forventes at vare lidt over en time. Du kan se det live lige her.

Artiklen forsætter under annoncen

Ifølge Sony vil begivenheden indeholde studios “både større og mindre, de nyere og de mere etablerede,” og gjorde det klart, at fokus vil være på spil. Designet, udgivelsesdatoen og prisen på konsollen forventes ikke at blive afsløret i dag, da Sony siger, at dette er en del af en “serie af PS5-opdateringer”, og der vil stadig være “meget at dele”, når det er forbi. Efter at begivenheden blev forsinket, forklarede Sony, at den for-tapede stream sendes med 1080p og 30 billeder i sekundet, så du bliver nødt til at finde trailere online efter begivenheden for at se dem i 4K.

”Det er også bedst, hvis du ser, mens du bærer hovedtelefoner, hvis du kan – der er noget cool lydarbejde i showet, og det kan være sværere at værdsætte, hvis det pumpes igennem din telefon- eller bærbare højttalere, ”tilføjede Sony.

Læs også  iPhone 12-lækage antyder, at Apple nedjusterer batterikapaciteten

Du kan se PS5: The Future of Gaming live via den indlejrede video nedenfor, der starter kl. 13 PT / 4 p.m. ET:

Artiklen forsætter under annoncen

Sony har holdt sine kort tæt på brystet, men væggene begyndte at komme ned tidligere på året. I marts brød PS5-føringssystemarkitekt Mark Cerny ned på specifikationerne for konsollen. PS5 har en CPU med 8x Zen 2-kerner ved 3,5 GHz, en GPU, der er i stand til 10,28 TFLOP, 36 CU ved 2,23 GHz, brugerdefineret RDNA 2 GPU-arkitektur, 16 GB GDDR6 RAM, 448 GB / s hukommelsesbåndbredde og en brugerdefineret 825 GB SSD . Det vil også have et 4K UHD Blu-ray-drev og en NVMe SSD-slot til udvidelig lagring. Det vil også spille PS4-spil, men kun et begrænset antal ved lanceringen.

Vi fik også et glimt af DualSense-controlleren, der sendes med PS5. Med udgangspunkt i designet af DualShock 4 har DualSense haptisk feedback, adaptive triggere og en ny Create-knap.

Vi ved ikke nøjagtigt hvad Sony har i vente til sin begivenhed på torsdag, men rygterne har spredt sig som en ildklynge online, og nogle af de spil, vi måske ser i dag, inkluderer Horizon Zero Dawn 2 , en ny Ratchet and Clank , Call of Duty: Black Ops Cold War , Resident Evil 8 , og Gran Turismo 7 , bare for at nævne nogle få.

Artiklen forsætter under annoncen