PS5 DualSense controller-pris var lige lækket

PS5 DualSense controller-pris var lige lækket

14. maj 2020 0 Af Mathias
  • En person, der har leveret regelmæssige PlayStation 5-rygter, hævder at kende den faktiske pris på PS5’s nye DualSense-controller.
  • En gratis trådløs enhed vil blive samlet sammen med hvert PS5-køb, mens fristående DualSense-køb angiveligt koster $ 59,99.
  • Controlleren rammer butikkerne den 20. november, hvilket er den rygteudgivelsesdato for PS5.
  • Besøg GEAR-onlines hjemmeside for flere historier.

Sony sagde i sin seneste indtægtsrapport, at PlayStation 5 lanceres til tiden denne feriesæson, som oprindeligt planlagt. Virksomheden har erkendt, at COVID-19-pandemien har påvirket PS5-udviklingen, men konsollen skal stadig ankomme til tiden. Sony er langt fra at annoncere tilgængelighed eller prisoplysninger til konsollen og har ikke sagt noget om PS5-levering. Mennesker med indvendig information om Sonys planer sagde de sidste par uger, at en PS5-lanceringsbegivenhed er lige rundt om hjørnet. Konsolens design kunne afsløres officielt allerede den 2. juni, ifølge en lækker. Den samme person sagde et par gange i de sidste par måneder, at konsollen lanceres den 20. november, med forbestillinger indstillet til at starte, når Sony afslører konsollen. Nu hævder lækeren, at han også ved prisen på den splinternye DualSense-controller.

Twitter-bruger @ PSErebus er den aktuelle lækker, men han eller hun flyttede sine PlayStation-centrerede tweets over til et nyt håndtag @ IronManPS5 af en eller anden grund. Personen er bestemt ikke Iron Man, men han eller hun har været meget aktiv på Twitter i de sidste par måneder, aggressivt skubbet nogle af disse lækager og afvist tidligere lækager. I betragtning af at den nye coronavirus praktisk talt har lukket verden, kunne nogen let have afvist alle de rygter, der hævdede, at Sony ville afsløre PS5 i februar eller marts. Sony fik aldrig engang at annoncere en pressehændelse, da det var et af de første store tech-virksomheder, der trak sig ud af tech-shows over frygt for coronavirus.

Læs også  Dette er muligvis den største forskel mellem PS5 og Xbox Series X

Sony lavede flere PS5-meddelelser i de sidste par uger. Virksomheden detaljerede konsolens specifikationer for et par uger siden, og derefter afsløredes det design og produktnavn på den splinternye PlayStation 5-controller. Rapporter, der fulgte, hævdede, at controllerens design blev offentliggjort, da Sony frygtede lækager.

Sony sagde ikke, hvor meget DualSense-controlleren vil koste, men @ IronManPS5 tog til Twitter for at afsløre prisen på controlleren. PS5-detailboksen vil indeholde en trådløs DualSense-controllere, sagde lækeren, før han noterede prisen.

Artiklen forsætter under annoncen

Standalone DualSense-controllere vil koster $ 59,99 i USA, CAD 59,99 i Canada, € 59,99 i Europa og £ 54,99 i Storbritannien. Disse priser kan naturligvis ikke bekræftes på nuværende tidspunkt. Men de giver mening for et helt nyt produkt som PS5.

I tidligere lækager, der stammer tilbage til slutningen af ​​2019, sagde lækeren, at konsollen ville sælge for $ 499,99, et prismærke, der også er endnu ikke bekræftet.

Endelig siger lækagen, at PS5-controlleren vil være tilgængelig den 20. november, hvor den nye konsol angiveligt vil blive lanceret.