Produktion af iPhone 12 begynder i juli forud for en planlagt efterårsudgivelse

Produktion af iPhone 12 begynder i juli forud for en planlagt efterårsudgivelse

12. juni 2020 0 Af Mathias
  • Apples iPhone 12 vil være den første iPhone-model, der inkluderer 5G-understøttelse.
  • iPhone 12 vil sandsynligvis blive lanceret i oktober, skønt nogle af iPhone 12 Pro-modellerne muligvis er forsinket indtil november.
  • Produktionen af ​​iPhone 12 forventes at begynde i juli .

Midt i en flammering af rygter omkring Apples iPhone 12 frigivelse, en ny rapport fra Digitimes (via SeekingAlpha ) hævder, at produktionen af ​​iPhone 12 forventes at begynde i juli. Publikationen tilføjer endvidere, at Engineering Validation Tests (EVT) på den næste generation af iPhone vil blive samlet op senere i denne måned. Som et ærbødighedspunkt afsluttes EVT-fasen af ​​iPhone-udvikling, når Apple fast borer ned det nøjagtige iPhone-design og funktion, som den planlægger at sende til forbrugerne. Kort sagt, iPhone-design og testprocessen, som blev forsinket en smule på grund af coronavirus, ser ud til at være tilbage på sporet.

Hvad angår hvornår Apples iPhone 12 ankommer i butikkerne, er det stadig op i luften. Selvom det er sikkert at antage, at Apple afslører sin iPhone 12-opstilling på en speciel mediebegivenhed i september, har vi set rapporter, der viser, at enhederne muligvis ikke ankommer før i oktober. Selv i et scenarie, hvor nogle iPhone 12-modeller rammer butikshylder i slutningen af ​​september eller begyndelsen af ​​oktober, er der rumblings om, at nogle iPhone 12 Pro-modeller kan blive forsinket indtil november eller december.

Artiklen forsætter under annoncen

iPhone 12-frigørelsesplanen til side, Apples kommende iPhone-opstilling vil være ambitiøs, for mildest talt. I år planlægger Apple at lancere fire forskellige iPhone-modeller, som alle kan prale af OLED-skærme. Alt i alt vil Apples iPhone 12 lineup i år omfatte to iPhone Pro-modeller i 6,1-tommer og 6,7-tommer formfaktorer. De ikke-Pro iPhone 12-modeller leveres i mellemtiden med 5,4-tommer og 6,1-tommer.

Læs også  Sådan får du en gratis kameraadapter til at spille PSVR-spil på din PS5

Den største funktion i Apples næste generelle iPhone-opstilling er inkluderingen af ​​5G-support. Selvom nogle Android-håndsætproducenter frigav enheder med 5G-forbindelse for måneder siden, ankom disse enheder på et tidspunkt, hvor 5G-dækning var langt fra ekspansiv. Siden da har landets øverste luftfartsselskaber aggressivt udvidet 5G-støtte i hele landet. Til gengæld kan optagelsen af ​​5G på iPhone 12 muligvis anspore til flere opgraderinger end hvad Android-producenterne oplevede tidligere i år.

Som for andre iPhone 12-funktioner at se frem til, Apples top på linjen iPhone 12 Pro-modeller vil efter sigende prale af en LiDAR-sensor, forbedret optisk zoom og en række andre kameraforbedringer. I mellemtiden vil alle iPhone 12-modeller sandsynligvis have forbedret kameraeffekt med lavt lys. Et særligt spændende rygte hævder, at iPhone 12 endda kan give brugerne mulighed for at tage video i portrættilstand.

Artiklen forsætter under annoncen

Apples iPhone 12 Pro-modeller forventes også at indeholde 120Hz ProMotion-skærme, en teknologi, der giver mulighed for forbedret reaktionsevne og endnu mere væskekørsel sammenlignet med tidligere modeller.

Derudover vil hele Apples iPhone 12-sortiment have forbedrede højttalere, der vil være 10-15% højere, forbedrede mobil- og Wi-Fi-hastigheder og sidst, men ikke mindst, Apples næste gen Ax-processor.

Som et sidste punkt vil designsproget på iPhone 12 være lidt anderledes end dens forgængere. I følge en række lækager vil iPhone 12-formfaktoren prale af mere rektangulære kanter og vil noget minder om det ikoniske iPhone 4-design, Apple frigivet for næsten 10 år siden.

Artiklen forsætter under annoncen