Priserne på Galaxy Note 20 er lige lækket fra verdens øverste Samsung-insider

Priserne på Galaxy Note 20 er lige lækket fra verdens øverste Samsung-insider

7. juli 2020 0 Af Mathias
 • Galaxy Note 20-serien lanceres den 5. august med forbestillinger indstillet til at starte kort efter mediehændelsen.
 • ) En lækker, der kender Samsung-planer, gentog datoen for lanceringsbegivenheden uden at angive en faktisk udgivelsesdato for håndsættet.
 • Den samme person sagde, at den billigste Galaxy Note 20 vil have en høj pris, i tråd med Samsungs Galaxy S20-serie, der begyndte at sælge i midten af ​​september.

 • Vi er mindre end en måned væk fra Samsungs største pressekonference i andet halvår. Den kommende Unpacked-begivenhed vil kun være en online-affære på grund af den igangværende sundhedskrise. Den nye coronavirus-pandemi er langt fra ovre. Det er faktisk det modsatte af det, da det globale antal af bekræftelse af COVID-19 er steget støt i flere dage og sætter nye daglige rekorder. Pandemien påvirkede også den globale økonomi, hvor titusinder af millioner mennesker mistede deres job i de sidste par måneder. Låseordrer har tvunget flere industrier til at sætte deres aktiviteter på pause og afskedige nogle af deres arbejdsstyrker. Regeringerne er trådt ind for at hjælpe, men det vil tage et stykke tid, før den globale økonomi kommer sig. Som et resultat har mange mennesker måske ikke råd til den flagskibssmartphone-opgradering, de muligvis har planlagt i år. Men Samsung forventes stadig at indstille en høj indgangspris for Note 20, ligesom det gjorde med Galaxy S20-serien tidligere i år.

  Den oprindelige startpris for Galaxy S20 var $ 999 i midten -Februar. Siden da måtte Samsung lancere flere kampagner for at gøre det mere overkommeligt. Vi så betydelige prisnedsættelser, et tilbagekøb-garantiprogram såvel som en ny abonnementsplan for smartphone til Galaxy S20. Samsung kæmpede for at sælge Galaxy S20-enheder i løbet af årets første kvartal, og tallene for juni-kvartalet vil sandsynligvis ikke være bedre. Sammenlignende solgte iPhone 11, der starter ved $ 699, millioner af enheder i marts kvartal, ligesom verden begyndte at handle alvorligt med pandemien.

  Længe Samsung-lækager Ice Universe tog til Twitter for at minde verden om, at “The Next Galaxy” lanceres den 5. august. Samsung afslører Galaxy Note 20-serien og den nye Galaxy Fold 2 på den dag, og online-forhåndsbestillinger skulle starte snart efter det.

  I tidligere tweets ( forudsagde Ice prisen for Note 20-serien. Ifølge ham koster den billigere Note 20 $ 999, og Note 20 Ultra koster $ 1.299.

  Selvom dette ikke er en af ​​disse lækager, er det et uddannet gæt baseret på hvad Samsung gjorde med Galaxy S20-serien. Lækageren har ikke været bange for at kritisere Samsung i sine tidligere bemærkninger, og mener, at en $ 999 Android-telefon med et “almindeligt kamera” og en Full HD 60Hz-skærm “kan betragtes som svig.”

  Selv hvis indgangsprisen på $ 999 er forkert, kan Samsung sandsynligvis ikke gå markant lavere end det. Den Snapdragon 865-processor, der kræver et ekstra køb af 4G / 5G-modemet er angiveligt grunden til, at Android-telefoner er dyrere i år. Selv OnePlus 8 Pro koster $ 899. Og det er angiveligt grunden til, at Google Pixel 5 har en Snapdragon 765-chip i stedet for 865-flagskibets CPU.

  Samsung står også overfor en anden enorm problem. IPhone 12 starter ved $ 649, ifølge flere lækager. Det gælder 5G-versionen, da mindst en lækage sagde, at 4G iPhone 12 kunne være endnu billigere end det, der starter ved $ 549. Derudover tilføjede $ 399 iPhone SE, den rygtede $ 349 Pixel 4a og OnePlus Nord, der kunne sælges for kun $ 299. For ikke at nævne, at iPhone 11 sandsynligvis holder sig i endnu et år til en endnu mere overkommelig pris end de nuværende 699 $. Selv uden coronavirus-pandemien har Samsung det svært ved at sælge en $ 999-note 20. Men når du indgår i alle disse forskellige detaljer, bliver det stadig mere tydeligt, at det kommende Samsung-flagskib vil have det svært i butikkerne.

Læs også  iOS 14 udvikler beta 1 nu tilgængelig til download