Priserne for Pixel 5 og Pixel 4a er måske lækket af Google

Priserne for Pixel 5 og Pixel 4a er måske lækket af Google

18. maj 2020 0 Af Mathias
    • En Google-undersøgelse kunne have afsløret priserne på Pixel 4a og Pixel 5.
    • En Reddit-bruger blev bedt om at deltage i en tilfældig online-undersøgelse, der beskrev funktionerne og priserne på to unavngivne Pixel-telefoner, der antages at være Pixel 4a og Pixel 5.
    • Google kan muligvis prissætte Pixel 4a til $ 349 og Pixel 5 til $ 699
    • Besøg GEAR-online.dk’s hjemmeside for flere historier.

Når det kommer til høj -flag flagskibs smartphones, Google er muligvis ikke det kraftcenter, Apple og Samsung er blevet, men Pixel-telefonerne har deres publikum, og vi forventer at se mindst to nye modeller i de kommende måneder. Pixel 4a ville sandsynligvis have debuteret på Google I / O-udviklerkonferencen den 12. maj, men på grund af den nye coronavirus-pandemi blev Google tvunget til at annullere begivenheden.

12. maj er nu kommet og gået uden et kig fra Google, og de seneste rygter antyder, at afsløringen Pixel 4a er flyttet til juni for at falde sammen med lanceringen af ​​Android 11 beta. Tidligere denne måned annoncerede Google, at det ville være vært for et Beta-lancerings-show til Android 11 den 3. juni, og efterfølgende rygter har antydet, at Pixel 4a-afsløringen måske er skiftet til at finde sted under denne live stream.

Mens udgivelsesdatoen for Pixel 4a stadig er et mysterium for tiden, har Google muligvis forkælet priserne på Pixel 4a og den kommende Pixel 5 i et mistænkeligt specifikt online undersøgelse.

Mandag delte en Reddit-bruger et skærmbillede af en undersøgelse, som han tilfældigt blev bedt om at deltage i. Dette var et af de spørgsmål, som han blev præsenteret for: “Hvis dette var dine eneste muligheder, hvilken af ​​disse Google Pixel-smartphones ville du foretrække at købe?” Undersøgelsen bød derefter korte beskrivelser af to unavngivne telefoner.

Den første, der simpelthen blev kaldt “Google Pixel Phone”, blev beskrevet som en ” en radikalt hjælpsom telefon fra Google ”med en“ holdbar plastikdel ”og“ inkluderer et 3,5 mm hovedtelefonstik. ” Prisen på telefonen blev anført til $ 349 (eller $ 14,54 / måned), hvilket er, hvad de seneste rygter har hævdet, at Pixel 4a vil koste. Dette er åbenlyst ikke en bekræftelse af prisen, men det stemmer bestemt med det, vi har hørt, og det kommer direkte fra Google.

Den anden telefon, “Premium Google Pixel Phone”, blev sagt at være den “bedste flagskib Google-telefon” med “første adgang til de nyeste Google-funktioner og innovation” og “bedst inden for klasse kamera, trådløs opladning og vandmodstand.” Dette premium håndsæt starter ved $ 699 (eller $ 29,13 / måned), hvilket er $ 100 billigere end Pixel 4 sælger lige nu. Hvis Google faktisk henviser til Pixel 5, kan det være en subtil bekræftelse af rygter, der antyder, at virksomheden ville springe over Snapdragon 865-processoren og bruge en billigere chip i stedet.

I betragtning af at alle disse oplysninger stammer fra en tilfældig online-undersøgelse, er det bedst at tage det med en saltkorn, men det er muligt, at vi nu kender nogle af de vigtigste detaljer om de næste to Pixel-telefoner.

Billedkilde: Craig Ruttle / AP / Shutterstock