‘Pokemon Snap’ får en efterfølger på Switch efter 21 år

‘Pokemon Snap’ får en efterfølger på Switch efter 21 år

19. juni 2020 0 Af Mathias
  • Ny Pokemon Snap kommer til Nintendo Switch mere end 21 år efter den originale Pokemon Snap lanceret på Nintendo 64 i 1999.
  • Pokemon Snap drejede sig om at tage fotografier af Pokemon i naturen og få de fotos bedømt til at låse op for nye niveauer med endnu flere Pokemon at fotografere.
  • Ny Pokemon Snap har endnu ingen udgivelsesdato, så forvent ikke det snart snart.

Ikke overgået ved afsløringen af PS5 i sidste uge var Pokemon Company vært for sin egen livestreamerede begivenhed onsdag for at dele en masse nyheder om franchisen. Pokemon Presents-strømmen varede kun ti minutter, men virksomheden spildte bestemt ikke noget tid, idet han pakker streamen med Pokemon -spil afslører og opdaterer i massevis. Men en afsløring stod ud blandt de øvrige: Pokemon Snap får endelig en efterfølger.

Ny Pokemon Snap er i øjeblikket under udvikling af Bandai Namco til Nintendo Switch, men The Pokemon Company var ikke klar til at dele en udgivelsesdato, eller endda et udgivelsesvindue, endnu. Det lyder som om spillet stadig er ret langt væk, og det er ikke helt klart, om New Pokemon Snap heller ikke er den sidste titel på spillet.

Artiklen forsætter under annoncen

“Rejse til ukendte øer med smuk natur som frodige jungler og sandstrande, ”siger Nintendos synopsis til spillet. ”De Pokémon-billeder, du tager der, vil blive brugt til at bygge din helt egen Pokémon Photodex! Dette helt nye spil bringer gameplayet fra Pokémon Snap-spillet fra 1999 til Nintendo 64-systemet liv i Nintendo Switch-systemet med ukendte øer at opdage og forskellige Pokémon at se! ”

Læs også  Hvis du planlægger at få en PS5, skal du se dette

Artiklen forsætter under annoncen

Udgivet på Nintendo 64 i 1999, Pokemon Snap er måske bedst kendt for at kunne spilles i en kiosk inde i hver Blockbuster på planeten i den bedre del af et årti. Pokemon Snap er en første-person, on-rails “shooter”, hvor du klikker på fotos af Pokemon på forskellige niveauer og derefter har disse fotos bedømt af Professor Oak. For at komme videre i spillet var du nødt til at opnå visse scoringer, og dette kunne kun opnås ved at spille niveauerne igen og igen. Jeg tror, ​​at jeg stadig har de fleste af dem husket fra start til slut.

Fans har kæmpet for en efterfølger til Pokemon Snap i over to årtier, og alt, hvad de har fået før i dag, var genudgivelser af det originale spil på Wii og Wii U Virtual Consoles. Men nu er efterfølgeren ægte.

Foruden den Pokemon Snap efterfølger, The Pokemon Company annoncerede også en ny mobilapp kaldet Pokemon Smile , der ønsker at gøre børstning af dine tænder sjovere for børn, et puslespil kaldet Pokemon Cafe Mix til switch og mobile enheder, og tilføjelsen af ​​Mega Evolutions til Pokemon Go .

Artiklen forsætter under annoncen