Googles Pixel 5 vil være langsommere end Pixel 4

Googles Pixel 5 vil være langsommere end Pixel 4

26. maj 2020 0 Af Mathias
  • Pixel 5-specifikke lækager hævder, at telefonen ikke har den samme avancerede Snapdragon 865-processor, der driver Galaxy S20 og OnePlus 8.
  • Snapdragon 765 vil ikke bare være underordnet iPhone 12, når det kommer til ydeevne, men den vil sandsynligvis være langsommere end Pixel 4's Snapdragon 855.
  • Dette er muligvis den første nye Google-telefon, der ikke er bedre på alle måder end dens forgænger, og den første, der ikke leverer bedre ydelse.
  • Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

Pixel 5 vil være skuffende for fans, der ser frem til en helt ny premium Pixel-telefon, og det er noget, vi fortsat hører fra folk, der kender Googles planer. Selv på $ 699 kan Pixel 5 være for dyr, i betragtning af at den faktisk ikke vil rocke den bedste mobile chip, som Android-telefoner kan få i år. Det betyder, at Pixel 5's samlede ydeevne ikke er på niveau med Galaxy S20 eller OnePlus 8, og enhver anden telefon med Snapdragon 865-processor. Af den grund vil det være langsommere end iPhone 11 (og iPhone SE) og den kommende iPhone 12. Men ved du hvad der er endnu værre? Set ud fra det vil Pixel 5 være langsommere end Pixel 4, og det burde virkelig sætte tingene i perspektiv.

Apple blev kritiseret i årevis for at have brugt det samme iPhone-design igen og igen. IPhone 6 fra 2014 modtog små justeringer til iPhone 6s for at forhindre, at den bøjes. IPhone 7 kom uden et hovedtelefonstik, og iPhone 8 havde et bagerste glaspanel til støtte for trådløs opladning. Men hver eneste af dem var mere magtfulde end deres forgænger. Og denne designstrategi kombineret med Apples enorme stordriftsøkonomi gjorde det muligt for Apple at komme med en $ 399 iPhone, der er et mareridt for Android og Google. Men forestil dig, hvor meget flak Apple ville have fået, hvis nogen af ​​disse enheder viste sig at være mindre magtfulde end deres forgænger?

Over på Android-siden , har hardcore-fans spottet iPhone i årevis for ikke at måle op til de nyeste Androids. IPhone havde mindre RAM, mindre lagerplads, ingen understøttelse af udvideligt lager og færre megapixel. Nogle mennesker vil endda sammenligne antallet af CPU-kerner på iPhone sammenlignet med Android. Alligevel var iPhone altid hurtigere end dens rivaler takket være overherredømme af A-serien chips over Qualcomm kombineret med Apples iOS-optimeringer. Det var noget, som Android-fans ikke var i stand til at ændre på.

Melodien ser ud til at ændre sig, nu hvor det bliver klart, at Pixel 5 ikke har de bedste specifikationer. Android Central lavede et indlæg med titlen At blive billigere med Pixel 5 er muligvis Googles bedste chance for endelig at sælge telefoner , og det er sandsynligvis sandt, hvilket antyder, at Google har råd til ikke at bekymre sig om specifikationer:

Læs også  Insider afslører iPhone 12-lanceringsoplysninger og flere Apple-hemmeligheder
Artiklen forsætter under annoncen

Snapdragon 765G er ingen slouch, selvom det ikke er Qualcomms største og bedste platform – og det inkluderer også 5G-forbindelse. Chancerne er, at de fleste ikke ville have nogen idé om, at de brugte en “billigere” processor, og Googles har aldrig været en til at forfølge specs eller benchmarks med sine telefoner i første omgang – se bare på den lavere end mest RAM og opbevaring hver Pixel (og tilbage til Nexus) -udgivelsen. Der er meget mere til en telefon end de enkelte spec-ark linjeposter, og så længe ydelsen holder – som den har i min erfaring med Pixel 4 – skulle der ikke være meget at bekymre sig om.

Det er også sandt, specs er ikke alt for Google. Men de skal til et specifikt sæt Android-købere, der kritiserer iPhone for ikke at have pakket de bedst mulige specifikationer.
Snapdragon 765 vil ikke være en slouch faktisk, men i betragtning af hvad vi ved indtil nu, vil det være langsommere end sidste års Snapdragon 855-flagskib, der drev Pixel 5.

For ikke så længe siden fortalte jeg dig, hvordan iPhone SE vil moppe gulvet med Pixel 5, når det kommer til hastighed. Jeg brugte Geekbench 5 benchmarkresultater til en masse processorer for at gøre dette punkt, inklusive A12 (iPhone XS), A13 (iPhone 11 / SE), Snapdragon 865 (Galaxy S20 / OnePlus 8), Snapdragon 855 (Pixel 4 / Galaxy S10 ) og Snapdragon 765G (Pixel 5 / Motorola Edge / LG Velvet).