Pixel 5 vil næsten helt sikkert skuffe fans

Pixel 5 vil næsten helt sikkert skuffe fans

23. maj 2020 0 Af Mathias
  • Nye rapporter siger, at Googles kommende flagskibstelefon ikke vil køre på den samme flagskibsprocessor som andre premium Android-håndsæt.
  • ) Pixel 5-specifikationer vil være dårligere end OnePlus 8 og Galaxy S20, da Google har valgt Snapdragon 765 i stedet for 865-chip til telefonen.
  • Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

Pixel 5 markerer det første år i Googles historie med at fremstille smartphones, når den nye telefon ikke vugger den bedst mulige processor. Vi har fortalt dig gang på gang, at Pixel 5 ikke kører på den bedst mulige mobile processor til Android-telefoner, da flere rapporter antydede, at Google ser på et billigere alternativ fra Qualcomm. Pixel-rygter er oftere rigtige end forkerte, også de tidlige. Og vi har flere rapporter, der siger den samme ting. Pixel 5 vil ikke være et flagskibsenhed, der kan matche nogen af ​​dens Android-rivaler, og det vil være en enorm skuffelse.

Artiklen forsætter under annoncen

Fra starten var Nexus-telefoner noget, som Google havde brug for for at vise den nyeste Android udvikling. Måden Google byggede Android på, tvang den til at komme med sin egen telefon, der ville modtage rettidige Android-opgraderinger, så brugere, udviklere og smartphone-producenter ville have hurtig adgang til den nyeste Android-udgivelse. Forestil dig en verden, hvor Google frigiver en større Android-opdatering, men brugerne får den flere måneder senere. Nexus løste problemet, ligesom Google arbejdede på planer, der ville hjælpe andre Android-producenter med at implementere opdateringer hurtigere end før.

Google dræbte derefter Nexus-linjen og erstattede den med den avancerede Pixel-telefon, som altid skulle være en premium-enhed. Denne politik ændrede sig sidste år, da Pixel 3a lancerede. Det viser sig, at Google ikke solgte så mange Pixel-telefoner og den billige Pixel 3a hjalp det med at løse problemet i et vist omfang. Husk, Pixel 3a-salg var heller ikke ekstraordinært.

Læs også  Apple fik lige noget i iOS 14, der gjorde mig skør

En endnu billigere Pixel 4a forventes i løbet af de næste par uger, en telefon der allerede er et hårdt salg, i betragtning af hvad Apple lige gjorde. Men Pixel-fans, som venter på, at Pixel 5 skal opgradere, vil bestemt ikke lide Googles kompromis.

En ny rapport fra xda-udviklere siger, at kode i Android 11 Developer Preview 4 inkluderer henvisninger til et modem, der er i tråd med en af ​​de midterste række Snapdragon-processorer. Det kan være Snapdragon 765, 765G eller den nyere 768G-version, der leveres med bedre grafik og et lidt hurtigere ur. Uanset hvad det er, er det ikke Snapdragon 865.

Artiklen forsætter under annoncen

Separat siger David Ruddock, at han lærte, at Pixel 5 vil være baseret på Snapdragon 765, og at Google ikke vil have en telefon med en top-niveau CPU i år.

Endelig Googles undersøgelse, der spurgte nogle brugere, om de ville betale $ 699 for en premium-telefon, er også et tegn på processorens nedgradering. Forresten, OnePlus 8, der kører på en Snapdragon 865-chip, vil være en meget bedre mulighed end Pixel 5 til generel ydelse.

Omkostninger og designovervejelser kan have tvunget Google til at springe Snapdragon 865-processor over i år, men det er stadig en betydelig markedsføringsfejl i betragtning af den enorme konkurrence i mobillandskabet og det øgede pres fra iPhone.

Der er ingen måde at tilbyde en rimelig forklaring på denne beslutning til Android-fans, der altid har udråbt Android's specs overherredømme over iPhone, i det mindste på papir. For at sige det anderledes, matchede iPhone aldrig Android, når det kommer til RAM, men det var aldrig nødvendigt at gøre det, fordi det altid var den hurtigere telefon. Og Apple taler aldrig RAM under nogen iPhone-præsentation. Processoren er noget helt andet, og ydeevne er noget, som Google ikke kan undgå at forklare.

Artiklen forsætter under annoncen

Mens Pixel 5 ikke måler sig efter iPhone 12, OnePlus 8 eller Galaxy S20 når det kommer til ydeevne, vil den i det mindste levere helt nye kamerafunktioner og hurtige Android-opdateringer. Spørgsmålet er, vil hardcore Android-brugere gå efter kompromiset?

Når det er sagt, er der et lys i slutningen af ​​tunnelen, hvis rygterne er at blive troet. Google arbejder på sin egen processor til fremtidige Pixel-telefoner.