Pixel 5 afslører: Se Googles livestream lige her kl 14:00

Pixel 5 afslører: Se Googles livestream lige her kl 14:00

3. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Google er vært for sin “Launch Night In” hardware-afsløringshændelse onsdag den 30. september kl. 11 PT / 14:00 ET annoncerer flere nye enheder til efteråret.
  • Google har allerede bekræftet, at Pixel 5, Pixel 4a (5G), en ny Chromecast , og en ny smart højttaler vises alle under live stream.
  • Du kan se “Launch Night In” -begivenheden i indlejret YouTube-video nedenfor.

Der er virkelig ingen sådan ting som et produkt afslører begivenhed længere, da alt lækker, før det officielt meddeles, og dette gælder især for Google. Onsdag den 30. september kl. 11 PT / 14:00 ET, Google vil være vært for sin “Launch Night In” begivenhed for at annoncere en masse nye enheder, inklusive Pixel 5, men vi er ret sikre på, at vi allerede ved alt, hvad der er at vide om alt, hvad virksomheden har i vente, uden at overraskelser.

Pixel 5 vil overskriften begivenhed, selvom lækager har antydet, at det ikke er den flagskibssmartphone, vi er vant til at se fra Google. Den næste nummererede post i Pixel-linjen siges at have en 6-tommer OLED-skærm med en 90Hz opdateringsfrekvens, Snapdragon 765G-processor, 8 GB RAM og en dobbelt opsætning af bageste kamera.

Artiklen forsætter under annoncen
Gå ikke glip af : Dagens bedste tilbud: Lysol-servietter med rabat, 25 ¢ coronavirus-ansigtsmasker, AirPods-salg, 30% rabat på Savage x Fenty, mere

Ud over Pixel 5 skal vi også blive introduceret til Pixel 4a (5G), som Google allerede har bekræftet, starter fra $ 499 (sammenlignet med $ 349-prislappen for Pixel 4). Udover 5G-support forventes den nye Pixel 4a-model at have en 6,2-tommers skærm, opgraderet batterikapacitet, den samme Snapdragon 765G som Pixel 5 og sine egne dobbelte kameraer. Vi finder ud af, hvornår strømmen nedenfor starter:

Læs også  PS5 featuren du har glædet dig mest til afsløres ikke i juni

Ud over de nye telefoner har Google også bekræftet, at en ny Chromecast og smart højttaler vil være til stede på begivenheden onsdag. Ikke overraskende lækkede disse også, og den nye Chromecast med Google TV blev efter sigende solgt på The Home Depot, før Google overhovedet var i stand til at annoncere det. I modsætning til tidligere Chromecast-enheder har denne nye dongle indbygget Google TV (tidligere Android TV), hvilket betyder, at du vil være i stand til at downloade apps og data direkte til enheden i stedet for bare at streame fra apps på din telefon, tablet eller computer .

Artiklen forsætter under annoncen

Googles nye Chromecast leveres også med en stemmefjernbetjening svarende til hvad Apple, Amazon og Roku tilbyder til deres egne streamingkasser. Fjernbetjeningen har forudindstillede knapper til YouTube og Netflix.

Endelig har vi også set fotos af emballagen til Nest Audio, som er formodentlig den smarte højttaler, som Google talte om, da den annoncerede Launch Night In-begivenheden. Nest Audio ser ud til at være en stor premiumhøjttaler og vil tilsyneladende sælge for $ 99,99, når den lanceres senere i denne måned.