Pablo Escobars bror sagsøger Apple for 2,3 milliarder dollars over påstået iPhone sikkerhedsfejl

Pablo Escobars bror sagsøger Apple for 2,3 milliarder dollars over påstået iPhone sikkerhedsfejl

31. maj 2020 0 Af Mathias
  • Pablo Escobars bror Robert sagsøger Apple for 2,3 milliarder dollars.
  • Retssagen hævder en FaceTime sikkerhedsfejl sætter Roberts liv i fare.

Apple er ingen fremmed for useriøse retssager, men en ny dragt fra Pablo Escobars bror kan tage kagen. I en historie, der tilsyneladende blev løftet lige ud af The Onion , hævder broren til den mest hensynsløse og berygtede stofherre i historien at en sikkerhedsmangel på hans iPhone X næsten endte med at dræbe ham.

Ifølge dragen hævder Robert Escobar, at en mystisk mand ved navn Diego var i stand til at finde ud af Escobars adresse via et FaceTime-opkald. Derefter begyndte Diego at sende truende breve til sit hus og til sidst tvang ham til at flytte.

Artiklen forsætter under annoncen

Don & # 039; t Miss : 10 tilbud, du ikke ønsker at gå glip af på lørdag: KN95 ansigtsmasker under $ 3, gratis Echo Show 5, Apple-tilbud, mere

I henhold til retssagen, der først blev bragt frem af TMZ hævder Escobar, at bevægelse forårsagede ham en masse følelsesmæssig nød og afvikling, der kostede ham en masse penge. Escobar hævder også, at han var nødt til at ansætte ekstra sikkerhed på grund af løbende trusler om hans liv. Med hensyn til retssagen i retssagen hævder Escobar, at han blev forsikret af en Apple-medarbejder om, at den iPhone X, han købte, var sikker og ville være uigennemtrængelig for hackere.

Så hvordan kompromitterede FaceTime Escobars adresse? Nå, Escobar gennemførte en undersøgelse på egen hånd og nåede den noget bisarre konklusion. Sandheden skal siges, gode dele af retssagen giver overhovedet ikke meget mening, så vi kan ikke forestille os, at denne sag fortsætter på en meningsfuld måde. Og som et kirsebær på toppen sagsøger Escobar sagsøge Apple for en enorm $ 2,6 milliarder.

Læs også  Googles bedste Pixel 5-model er lige lækket - og det er slet ikke en Pixel 5

Nu hvis det at se Escobars navn nævnt sammen med Apple forekommer vagt velkendt, der er en interessant grund til. I slutningen af ​​sidste år sagde Escobar, at han planlagde at sagsøge Apple for 30 milliarder dollars, fordi virksomheden snyder folk ved at “sælge værdiløse telefoner.” Og på samme tid fremsatte Escobar disse trusler, lancerede han en $ 350 foldbar smartphone lavet af guld, som han sagde var “uknuselig.”

Artiklen forsætter under annoncen

Escobar sagde på det tidspunkt, at han var parat til at gå tå til tå med virksomheder som Apple og Google i smartphone-rummet.

“Min telefon kan ikke gå i stykker,” pralede Escobar, “fordi jeg ikke var nødt til at lave en glasskærm som Samsung. Vores skærm er lavet af en speciel type plast, og vi har stadig den bedste opløsning. Vores specielle plast er meget vanskeligt at bryde. ”

Nu, hvis det lyder vanvittigt, hvad er endda skørere, er det produkt, der faktisk leveres. Nå slags. Enheden var simpelthen en Galaxy Fold med guld tinfoil pakket rundt om det. Efterhånden som det gamle ordsprog går, er sandheden fremmed end fiktion.

Artiklen forsætter under annoncen

Hvis du er fascineret, kan du tjekke denne anmeldelse af Escobar Fold 1 af Marques Brownlee. Det er en bisarr og alligevel underholdende anmeldelse, som du måske forestiller dig.