Opdatering af Google Fotos gør det lettere end nogensinde at dele albums

Opdatering af Google Fotos gør det lettere end nogensinde at dele albums

24. maj 2020 0 Af Mathias
  • Google opdaterer appen Google Fotos i denne uge for at bringe nye kontroller til deling af album, der vil gøre det lettere at tilføje en person eller en gruppe mennesker til et delt album.
  • Google ændrer standardindstillingen for delte albums, så brugerne kan dele med folk via deres Google-konto.
  • Google siger, at delingen i Google Fotos-appen er steget med 50%, siden coronavirus-pandemien begyndte.
  • Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

Google Fotos er en af ​​virksomhedens mest populære tjenester, og med alle, der sidder fast hjemme på grund af den igangværende roman coronavirus-pandemi, er folk desperate efter måder at komme i kontakt med deres venner og familiemedlemmer. På Google-blog afslørede Google Fotos delingsingeniør, Sanjukta Mathur, at delingen er steget med 50% i nogle regioner siden pandemien begyndte, og denne uge gør Google det lettere at dele hele albummer.

I slutningen af ​​sidste år tilføjede Google en direkte delingsfunktion til tjenesten, hvilket markant reducerede antal trin, der kræves for at dele et enkelt foto eller video med en kontakt ved at føje dem til en privat samtale i appen. Google bringer nu en lignende oplevelse som delte albums, da standardindstillingen nu er at dele med en bestemt person eller gruppe af mennesker via deres Google-konto, hvilket gør det lettere at tilføje folk til albums.

Artiklen forsætter under annoncen

Selvom det var muligt at dele albums på en lignende måde før denne opdatering, hvilket gør det til standardindstillingen giver mening, især nu som delingen er stigende. Hvis du beslutter at invitere nogen til et delt album på denne måde, modtager de en e-mail og en anmeldelse fra appen Google Fotos. Du kan til enhver tid slå og deaktivere deling af link, og du kan vælge, om du vil have andre mennesker til at tilføje fotos til albummet. Du kan også fjerne nogen fra et album, som også fjerner deres fotos og videoer.

Billedkilde: Google

Læs også  Xbox Series X unboxing-video lækker online en måned før lanceringen
Artiklen forsætter under annoncen

“Google Fotos hjælper mig med at dele mit småbars seneste eventyr og komme i kontakt med de mennesker, jeg elsker,” forklarede Mathur og antydede, hvordan de nye kontroller forbedrer appen. ”Uanset om jeg deler et album via et link eller med bestemte mennesker, gør disse kontroller det let og sikkert at dele personlige øjeblikke med mine kære.”