OnePlus sælger første batch af Nord-enheder, før telefonen vises for verden

OnePlus sælger første batch af Nord-enheder, før telefonen vises for verden

4. juli 2020 0 Af Mathias
  • OnePlus Nord er det officielle navn på det overkommelige, mellemklasse OnePlus-håndsæt, der lanceres i juli på flere markeder.
  • Virksomheden begyndte at drille det nye håndsæt via sociale medier, hvor det offentliggør en dokumentation i flere dele om oprettelsen af ​​Nord.
  • Separat solgte OnePlus en første batch af Nord-enheder, selv før han viste det fulde design eller afslørede telefonens specifikationer og prisoplysninger.

Google oplever et temmelig groft år, når det kommer til nye smartphone-lanceringer. Pixel 4a er blevet forsinket med et par måneder, og Apples nye iPhone SE-lancering er muligvis skylden. $ 399 iPhone SE er bare for god til, at Pixel 4a kan matche den. Pixel 5 kommer ikke bedre, da håndsættet rygter om at have en midtvejs-processor snarere end high-end Snapdragon 865, der styrer næsten hvert 2020 Android-flagskib. Pixel 5 vil ikke være i stand til at matche ydelsen på iPhone 12, og den vil have svært ved at konkurrere imod alle andre Android-flagskibe i 2020.

Vi har vidst i et stykke tid, at OnePlus snart lancerer sin egen mid-range telefon, noget selskabet har ikke gjort det i årevis. Denne enhed vil blive drevet af den samme Snapdragon 765-chip som Pixel 5, men den kan være betydeligt billigere end Googles håndsæt. Og at OnePlus-telefonen nu har et navn. Det er ikke OnePlus 8 Lite, og det er heller ikke OnePlus Z. Det er OnePlus Nord. Og den første batch af Nord-enheder, der blev udsolgt, før købere fik se dem.

Som enhver anden OnePlus-telefon annonceres Nord ikke ligesom det. En stor marketingkampagne er på plads for at drille enheden inden dens lancering i midten af ​​juli. Den første ting, det kinesiske firma gjorde, var at bekræfte navnet på det nye håndsæt, OnePlus Nord, via en kampagne på sociale medier. En OnePlus.Nord Instagram-konto vil være vært for episoder af en mini-dokumentar fra OnePlus kaldet Ny begyndelse

. Det første klip er næsten 10 minutter langt og viser forskellige øjeblikke fra OnePlus ‘korte historie om smartphone-fremstilling.

Se dette indlæg på Instagram

[Turn on sound🎧🎵] Vi overvejede at gøre stor mobilteknologi tilgængelig for alle. Så vi klarede det. En gang til. Og vi fik det hele på film. 🎥 Se nybegynder Episode 1 lige her på IGTV. #OnePlusNord #NewBeginnings

Klippet indeholder nogle OnePlus Nord-prototyper, men der er ingen indikation på, at nogen af ​​disse designs er det endelige valg. Telefonen har et skærmdesign på hele skærmen og et multilinsekamera på bagsiden, i betragtning af hvad vi kan se i videoen. OnePlus CEO Pete Lau siger også, at håndsættet vil være virksomhedens første enhed til at sælge for mindre end 500 $ uden at give en faktisk pris for det. Et rygte sagde for et par uger siden, telefonen kunne koste så lavt som $ 299, hvilket ville være et utroligt prispunkt for en enhed, der vil konkurrere med Pixel 5.

Når det er sagt, vil OnePlus Nord ikke nødvendigvis målrette mod de samme markeder som Pixel 5. Virksomheden sagde, at telefonen vil være tilgængelig i USA i et “meget begrænset betaprogram” efter lancering, pr 9to5Google . Det er uklart, hvad det betyder på dette tidspunkt, vi bliver bare nødt til at vente på, at OnePlus rent faktisk starter håndsættet.

OnePlus begyndte at tage forudbestillinger til håndsættet, før de viste det for verden og før afsløringen af ​​den faktiske pris. Nordens første batch udsolgt “på mindre end et sekund.” Det koster € 20 ($ 22) at forhåndsbestille håndsættet i henhold til denne destinationsside for Italien.

Læs også  Første iOS 14-jailbreak er allerede her for nogle iPhone- og iPad-modeller