OnePlus Nord har en enorm “bendgate” designfejl

OnePlus Nord har en enorm “bendgate” designfejl

30. juli 2020 0 Af Mathias
  • OnePlus Nord har et alvorligt holdbarhedsproblem, der kan opdages ved regelmæssig brug, et “bendgate” -udgave af sig selv.
  • En YouTuber, der regelmæssigt lægger de seneste smartphone-udgivelser gennem en række holdbarhedstest, fandt, at telefonens chassis er lavet af plast, og det er en risikofaktor.
  • OnePlus Nord kan bøjes relativt let, og dette kan føre til ødelæggelse af skærmen.

Hvis du leder efter en anstændig budgettelefon der kører Android, er der ingen bedre mulighed end OnePlus Nord lige nu. Det koster kun 399 € (460 $) i Europa, en pris, som andre håndsætudbydere, der fremstiller telefoner baseret på Snapdragon 765-chip, ikke kan matche. Det ryktes, at Pixel 5 har et prismærke på $ 699 for et lignende sæt specs, så Nord vil være et meget bedre valg end Googles “flagskib.” Du skal ikke engang overveje Pixel 4a, mens vi er ved det. Pixel 4a er muligvis marginalt billigere end Nord, men den vil indeholde en masse yderligere kompromiser.

Når det er sagt, har Norden en enorm designfejl, du skal vide om, en der er desto mere irriterende i 2020.

Dette er uden tvivl året for den nye coronavirus. COVID-19 har påvirket alt omkring det normale liv, og det indebærer køb af nye telefoner. Håndsæt som den nye iPhone SE og Nord kom på det rigtige tidspunkt, da de kan imødekomme behovene hos mennesker, der har brug for nye telefoner, men som ikke har råd til dyre flagskibe.

OnePlus Nord Bendgate
OnePlus Nord holdbarhedstest: Telefonen kan bøjes med relativ lethed. Billedkilde: YouTube

Hvis du har et begrænset budget for telefoner, så er det sidste du ønsker, det håndsæt, du lige har købt, for at opretholde enhver form for utilsigtet skade. Det viser sig, at Nord har et potentielt fatalt kompromis, der kan skade skærmens integritet.

Læs også  Tjek din temperatur med din mobil - nu er de her

Rammen på håndsættet er ikke lavet af metal, selvom det har den rigtige glans. Det er bare billig plast, der er malet for at få det til at se ud som om chassiset er metallisk. YouTuber JerryRigEverything lægger telefonen gennem hans regelmæssige holdbarhedstest og opdagede rammen er ikke lavet af metal.

OnePlus Nord Bendgate
Holdbarhedstest af OnePlus Nord: Plastisk chassis kan gå i nærheden af ​​lydstyrkeknapperne, når telefonen bøjes. Billedkilde: YouTube

Senere , fandt han, at rammen kan klikke rundt på lydstyrkeknapperne, når telefonen er bøjet, og dette kan føre til uoprettelig skade på skærmen. Det er ikke det faktiske Gorilla Glass på ydersiden af ​​telefonen, der kan bremse, men den faktiske OLED-skærm under glasset.

Mens YouTuber er udøver ekstra kraft til at bøje skærmen, er dette stadig et betydeligt holdbarhedsproblem. Lignende test udføres på den samme kanal på alle de nye telefoner, og du kan sammenligne Nord med andre enheder.

OnePlus Nord Bendgate
OnePlus Nord holdbarhedstest: OLED-skærm ødelægges, mens glasafdækningen forbliver intakt. Billedkilde: YouTube

Hvis du planlægger at købe Nord, skal du sørge for at placere det i en hård beskyttende sag. Det ville også være en god ide ikke at lægge håndsættet i en baglomme eller hvor som helst, hvor det kan risikere utilsigtet eller gentagen bøjning.

Af alle de ting, som OnePlus kunne have ”aldrig slået sig til”, burde Nord’s holdbarhed ikke have været på listen, især i året for den nye coronavirus.

Den fulde OnePlus Nord-holdbarhedstest følger nedenfor.