OnePlus Nord-design afsløret i flere lækkede billeder

OnePlus Nord-design afsløret i flere lækkede billeder

12. juli 2020 0 Af Mathias
  • Når OnePlus Nord-udgivelsesdatoen nærmer sig, tilbyder en række nye lækager os flere detaljer om håndsættet.
  • Et officielt teaserbillede beregnet til at fremme lanceringsdatoen den 21. juli er lækket. Separat gjorde fotos, der viser de interne kameraopsætninger for OnePlus Nord, også deres vej online.
  • OnePlus Nord forventes at have en midt- række processor som 2020 Android-håndsæt, men telefonen vil være mere overkommelig end lignende enheder.

OnePlus Nord vil ikke være et flagskibstelefon, hvilket normalt er, hvad du ville forvente af den berømte kinesiske smartphoneproducent, der dukkede op for et par år siden som et alternativ til dyre Android-telefoner. I de senere år er OnePlus-telefoner blevet mere og mere dyre, da de har nået funktionsparitet med deres rivaler. Men OnePlus er fast besluttet på at udgive en overkommelig telefon i år, som ikke kunne være kommet på et bedre tidspunkt. Millioner af mennesker er ude af arbejde som et resultat af den nye coronavirus-pandemi, og smartphones er ikke nøjagtigt vigtige køb. Galaxy S20 er bestemt bevis på det. OnePlus Nord starter ved under $ 500, OnePlus er allerede bekræftet. Og vi så allerede en forhandler, der angav telefonens pris og specifikationer flere uger før telefonens bekræftede lancering. Den samme fortegnelse indeholdt også en gengivelse af telefonen, selvom OnePlus Nord-billeder var knap. Imidlertid lækkede et nyt sæt billeder online, der viser forskellige detaljer om OnePlus Nord-håndsættet.

Artiklen forsætter under annoncen

Kendt insider Evan Blass postede på Twitter følgende billede, der viser et teaserbillede af OnePlus Nord. Telefonen vises inde i en beskyttelseskasse, der indeholder et foto af håndsættets interne komponenter. Bortset fra de forventede markeringer på batteriet, kan man også se OnePlus Nord-navnet samt navnet på en YouTube-kanal, der er kendt for smartphone-holdbarhedstest og nedrivning – JerryRigEverything . Datoen for OnePlus Nord-begivenheden er også vist på batteriet ved siden af ​​en scannbar QR-kode.

Læs også  Dette sikkerhedsproblem gør, at jeg aldrig vil eje en Android-telefon

OnePlus Nord lanceringsdato teaser lækket. Billedkilde: Twitter

Separat kørte et par ekstra OnePlus Nord-billeder deres vej til SlashLeaks, der viser kameraopsætningerne for håndsættet.

En af gengivelserne viser det bagudvendte kameramodul, der består af fire linser, hvoraf den ene sandsynligvis er et Time-of-Flight (ToF) kamera.

Artiklen forsætter under annoncen

Påstået OnePlus Nord-bagkameraopsætning. Billedkilde: SlashLeaks

Det andet billede viser os selfie-kameraet komplet med et par kameraspecifikationer. Hullpunch-kamerasystemet har et 8-megapixel ultra-vidvinkellins (105-graders) og et 32-megapixel vidvinkel Sony IMX616 sensorobjektiv.

Påstås OnePlus Nord-selfie-kameraopsætning. Billedkilde: SlashLeaks

Artiklen forsætter under annoncen

Som med alle lækager er der ingen måde at bekræfte disse billeder, men OnePlus-telefoner har altid lækket fuldt ud inden deres officielle meddelelse. Der er ingen chance for, at Nord bliver anderledes. Lad os ikke glemme, at OnePlus drillede en flagskibskameraoplevelse af mellemhåndsættet. Multi-lens kamerasystemer er en del af det.

OnePlus Nord vil være meget som andre 2020-mellemtelefoner til Android i år, hvor det kommer til specifikationer. Telefonen er baseret på Snapdragon 765-processor og understøtter 5G ud af kassen. Det har også et skærmdesign med et hullet kamera. Men OnePlus Nord vil være markant billigere end LG Velvet, Galaxy A71 5G og Pixel 5. Google-telefonen skal afsløres i oktober, men det ryktes at koste 699 dollars.