OnePlus 8 Pro har en skør og hemmelig kamerafunktion

OnePlus 8 Pro har en skør og hemmelig kamerafunktion

15. maj 2020 0 Af Mathias
  • OnePlus 8 Pro-brugere har opdaget en pæn kamerafunktion, der giver telefonen mulighed for at se gennem objekter.
  • Det er ikke røntgenbillede; Det er faktisk et kamerafilter, der giver telefonen denne mulighed og kun fungerer gennem plastik og andre materialer.
  • OnePlus 8 Pro-kameraet kan behandle infrarødt lys for denne særlige effekt, og det er sådan, disse gennemskuelige billeder opnås.
  • Besøg GEAR-onlines hjemmeside for flere historier.

Hvis du køber et nyt Android-flagskib i år, OnePlus 8-serien skal være på din shortlist. Som med tidligere modeller tilbyder OnePlus 8 og 8 Pro en enorm værdi, og i modsætning til i de foregående år gik OnePlus den ekstra mile for Pro, som er selskabets første håndsæt, der understøtter trådløs opladning og vand- og støvbestandighed.

Pro er også versionen af ​​OnePlus 8 med det bedre kameramodul af de to. Og det viser sig, at telefonen har en unik kamera-supermagt, der ikke er tilgængelig på nogen anden enhed. Kameraet har en tilstand, der lader dig se gennem objekter. Men det er ikke nøjagtigt det røntgenbillede, du måske forventer.

) OnePlus 8 Pro har et kamerafilter, der lader dig se gennem plastik. Åbenbaringen kom via Reddit for et par uger siden, da en bruger spurgte, om det er muligt at se gennem plastik med telefonen. Funktionen blev hurtigt viral på sociale medier, 9to5Google noter, hvor alle mulige eksempler blev sendt.

Først op, har vi en Nintendo Switch Pro Controller:

Artiklen forsætter under annoncen

Næste er en tv-fjernbetjening, der pludselig bliver gennemsigtig:

Her er en Apple TV, der får den samme behandling:

Og her er nogle gennemskinlige telefoner:

Endelig er her en smart højttaler gennem kamerafilteret:

Artiklen forsætter under annoncen

Det sidste sæt billeder viser også kamerafilteret, der gør væsken i en flaske usynlig, hvilket betyder, at funktionen fungerer sammen med andre typer materialer, ikke kun tynde plastikafdækninger. Ok, fint, det kan også se gennem nogle tøj:

Det er dog omtrent så meget, som funktionen kan gøre. Det ser ikke gennem væggene, og hvis plastlaget er for tykt, kan det måske ikke være i stand til at trænge ind i det. Men det kan bestemt være sjovt at eksperimentere med forskellige objekter og gadgets, som du måske har rundt i huset. Hvad der faktisk sker med telefonen, er, at den er i stand til at behandle infrarødt lys, og det er sådan, disse uventede visuelle effekter kommer til live.

Men farven filter trick er næppe en skal-have funktion. Som jeg sagde før, er funktionaliteten begrænset i omfang, og det forvandler dig ikke til den næste James Bond. OnePlus 8 Pro er muligvis det eneste håndsæt, der kan understøtte funktionen lige nu. Ellers ville vi have set lignende kameraprøver fra andre telefoner.